Sari la conținut

Harry și Meghan Markle au făcut pas înainte. Ce curaj au avut…Ce au făcut de dragul fiicei lor

Harry și Meghan Markle au făcut pas înainte. Când nimeni nu se mai aștepta, Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie importantă. Nimei și nimic nu i-au putut împiedica să meargă în Marea Britanie cu fiica lor, Lilibet. Dar asta nu e nimic ieșit din comun, ei au mers pentru a se întâlni cu un important membru al Familiei Regale. 

Harry și Meghan Markle au făcut pas înainte. Ce curaj au avut…Ce au făcut de dragul fiicei lor

Fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle, născută în SUA, Lilibet nu a fost dusă în Marea Britanie pentru a se întâlni cu restul Familiei Regale

Eugenie, verișoara tatălui ei, a fost fotografiată alături de Harry la finala Super Bowl de duminică și, ca atare, se crede că a fost prima din familia Regală care a zburat în State și a întâlnit-o pe micuța de opt luni.

Eugenie, care a fost văzută fără soțul Jack Brooksbank, a fost găzduită de Harry și Meghan la conacul lor de nouă dormitoare din Montecito, relatează Telegraph.

Ce legătură are  Harry cu Eugenie?

Legătura dintre ea și Harry datează de pe vremea când erau copii, deoarece ambele mame, regretata prințesă Diana și Sarah Ferguson, au petrecut mult timp împreună.

Au mers chiar și în vacanțe împreună, cu copiii alături, formând astfel baza legăturii.

Pe măsură ce au crescut, verii regali au intrat împreună pe scena cluburilor din Londra – în special Harry și Eugenie – și erau obișnuiți în popularul club londonez Mahiki, strecurându-se pe la intrarea din spate.

Harry și Eugenie au avut „cele mai naturale legături”

Persoane din interior spun că dintre toți nepoții reginei, Harry și Eugenie au avut „cele mai naturale legături” și sunt „cei mai apropiați prieteni”.

De când Harry s-a întors în Marea Britanie din SUA, a stat cu Eugenie și Jack.

Cu toate acestea, expertul regal Duncan Larcombe a declarat că, vizitându-l pe Harry, Eugenie ar putea fi văzută „rupând rândurile” cu restul familiei regale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel