marți, mai 11, 2021

Hâtz Johnule! De ce s-a vaccinat anti-covid Dorian Popa. Adevărul a ieșit la iveală: „Haideți, doamnă, că avem deltoidul pregătit”

În cursul zilei de vineri, 23 aprilie, unul dintre cei mai cunoscuți

influenceri din România s-a vaccinat cu Pfizer. Dorian Popa  și a recunoscut că a avut ceva emoții înainte, însă nu a simțit nimic. Momentul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

„Haideți, doamnă, că avem deltoidul pregătit. (…) „Nici n-am simțit, aveți o mână extrem de ușoară”, ”, i-a spus acesta asistentei care l-a vaccinat.

De ce s-a vaccinat anti-covid Dorian Popa, de fapt

Doarian Popa susține că nu s-a vaccinat pentru a-i convinge pe alții să se vaccineze. Artistul a ținut să precizeze că, în anii recenți, a făcut peste 10 vaccinuri împotriva unor boli

exotice, cu ocazia participării la show-uri TV în Africa și Asia. Și că, prin urmare, cu atât mai mult se simte dator să facă și vaccinul anti-covid.

„Vreau să înțelegeți că sub nicio formă nu înțeleg să vă induc, să vă spun să vă vaccinați, Johnutzule! Eu aleg să vă artăt cu sinceritate și cu trasnparență, așa cum v-am arătat și până acum, ce aleg să fac eu cu corpul meu.

Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile

să meargă mai repede…

În al doilea rând, Johnutzule, înțeleg din ceea ce citesc că acest vaccin va fi imperativ dacă vom dori să călătorim internațional. De ce să așteptăm ziua în care nu vom putea pe aeroporturi fără acest vaccin, când acum avem ocazia să facem acest lucru foarte liniștiți și relaxați?

De ce să amânăm? Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine”, a mai spus Dorian Popa.

Acesta a mai spus că și mama lui s-a programat pentru vaccinare, iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit, de asemenea, să facă vaccinul.

 

Ultimele stiri

Parteneri