marți, martie 21, 2023

Horoscop 12-18 martie: Saturn în Pești își face simțită prezența deja. Astrele avertizează toți nativii să fie atenți la neprevăzut. Fiecare trebuie să fie atent la ce spune, cui spune, ce semnează, ce-și dorește cu adevărat.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 12 – 18 martie.

„Marele eveniment astral a avut loc: Saturn a intrat de câteva zile în semnul Peștilor și-și face simțită prezența aici din plin.

Te-ar mai interesa: Luna Nouă în Berbec 2023: Ce înseamnă și ce zodii ...

Mercur în exil tot în Pești, aproape de Soare, vorbește despre importanța verificării informațiilor, despre ceea ce nu trebuie scos din context, despre acuratețea vorbelor.

Marte agresează toate planetele din Pești din semnul lui de aer și poate să ne dea peste cap liniștea sufletească din cauza conflictelor neprevăzute. O săptămână în care neprevăzutul ne poate da planurile peste cap doar acolo unde nu credem în ele suficient”, a susținut Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop 12-18 martie: Berbec- Vindecare

Apare un potențial de vindecare foarte interesant. Își găsesc resursele în ceva ce le face multă plăcere – o colaborare, persoane cu care se simt bine. Pentru Berbeci, Saturn, alături de alte trei planete, e în Casa a XII-a. Asta însemană că pentru ei devine foarte importantă Casa sufletului, ce-și doresc ei, dorințele lor cele mai ascunse, lucrurile care vin și le vorbesc despre structura lor interioară, un univers foarte special, nu lucrurile vizibile la exterior.

Te-ar mai interesa: Pași rapizi și ușori pentru a deveni slab! Află to...

Berbecii au nevoie de înțelegere, să vorbeasască cu persoane care țin la ei cu adevărat, să împărtășească, să facă lucruri pe placul lor. Nu e de ignorat conjucția Jupiter – Kiron, doi benefici care vin în întâmpinarea noastră indiferent de semn și care ne ajută să ne vindecăm de ceva, să vindecăm anumite traume.

Taur- Atenție la prieteni

În viața Taurilor apar persoane noi, cu autoritate, care încep să aibă un loc special, persoane bine relaționate, cu o poziție socială puternică, pot fi persoane de care depind socio-profesional.

Te-ar mai interesa: Ghidul de supraviețuire pentru a evita dezastrul c...

Pot apărea dezamăgiri în zona prietenilor, există acolo o oarecare revoltă, pot apărea rocade – oameni care le erau prieteni să se îndepărteze de ei, iar alții care le erau cunoștințe oarecare să se apropie de ei. S-ar putea să se implice în proiecte foarte importante, să aibă o revelație sau să înțeleagă anumite lucruri prin prisma unei revelații, lucruri care se descarcă din astral.

Te-ar mai interesa: Dieta populară care ar putea reduce cu 23% riscul ...

Gemeni- Conflicte neașteptate

Gemenii trebuie să facă ordine în viața lor, deși pot să apară conflicte nebănuite. E foarte multă agitație. Gemenii au nevoia de maturizare în plan profesional, e ceva important ce au de înțeles la locul de muncă. Apar oameni care își doresc să le dea ordine.

Aceștia trebuie acceptați ca atare. Pot apărea din umbră tot felul de prieteni, un fel deghizi spirituali, oameni care-i ajută. Pot realiza multe lucruri prin intermediul lor. Mare atenție la conflictele inutile.

Te-ar mai interesa: De ce nu trebuie să dormi niciodată în același pat...

Horoscop 12-18 martie: Rac- Perioadă tulbure

Perioadă tulbure pentru ei, dar sunt și avantajați de prezența lui Saturn în Pești, semn de apă ca ei. Trebuie să-și găsească un mentor. E contraindicat să fie haotici sau să pornească pe un drum care nu-i reprezintă. Pot face lucrurile mai sofisticat, mai asumat într-un domeniu.

Sunt favorizați în finalizarea actelor, susținerea examenelor. E important să identifice la timp lipsa de onestitate. Frumoasă relansare profesională mai ales în cazul Racilor care chiar au muncit.

Leu- Mesaje din astral

Pentru Lei apar foarte multe simboluri, sugestii, foarte multă transformare din punct de vedere spiritual, al mesajelor pe care le primesc din Univers. Sunt foarte mult supervizați de lumea de dincolo oarecum, în sensul unor interacțiuni cu celelalte lumi.

Leii nu trăiesc doar în această lume, foarte mult se face corespondența și cu zona ezoterică, suprasenzorială, primesc mesaje din astral, încep să vadă lucrurile puțin diferit. Nu mai sunt foarte ancorați în prezent și concret cât sunt în lucruri care vin și vorbesc din alte dimensiuni. Pot apărea rupturi de prietenii – respectivii prieteni spun lucruri care îi deranjează, au un comportament bizar sau își dau arama pe față.

Fecioară- Noroc la bani

Pentru Fecioare devine foarte importantă părerea partenerilor de viață sau de afaceri. Nu mai pot funcționa pe cont propriu. Partenerul de viață le dă lecții, îi ajută să se maturizeze de o manieră în care le expune defectele, punctele vulnerabile.

Pe de altă parte, au un foarte mare factor de noroc pe casa banilor. O perioadă foarte bună din punct de vedere financiar. Se pot asocia cu persoane care au importante beneficii financiare.

Horoscop 12-18 martie: Balanță- Avansare la locul de muncă

Foarte multe Balanțe încep să aibă o implicare tot mai consistentă la locul de muncă. Responsabilizarea aceasta duce la maturizarea lor. Balanțele se maturizează de o manieră unică.

S-ar putea să muncească mult mai mult decât de obicei, dar asta va duce la avansare ierarhică. Foarte multă intuiție, inspirație la locul de muncă. Lumea se orientează tot mai mult după ele.

Scorpion- Atenție la cuvinte

Foarte multe reechilibrări, reeșalonări, foarte multe lucrui care se întâmplă altfel decât până acum pe Casa colegilor, prietenilor apropiați, a comunicării, a rudelor și a tuturor persoanelor cu care au o rutină. Trebuie să acorde foarte multă importanță vorbelor, promisiunilor.

S-ar putea să spună ceva și să se înțeleagă altceva ori să li se promită ceva sau să facă ei promisiuni fără acoperire. Să fie foarte atenți ce vorbesc și ce li se spune, ce promisiuni fac, ce acte semnează. Dacă au în plan o investiție în această perioadă, ar fi bine să analizeze situația de mai multe ori.

Săgetător- Karma în familie

Necesitate de a îmbunătăți ceva în casă, în familie. Responsabilități în plus în acest sector. Un element karmic e adus de Saturn. E atât de multă responsbailitate pe zona domestică încât restul domeniilor trec pe plan secundar.

Saturn în Pești aduce și o zonă de mister, descărcări karmice în zona relațiilor apropiate. Tot felul de persoane din familie le solicită de o manieră în care nu pot fi refuzate. Fiind totul karmic, nici nu au ce face decât să ajute.

Horoscop 12-18 martie: Capricorn- Întâlniri benefice

Pot face investiții importante. Trebuie să-și recupereze niște drepturi de la persoane care au datorii la ei. E bine să se ocupe de tot ce ține de datorii financiare, pentru a recupera tot ce au împrumutat. Trebuie să capete un soi de curaj pe care nu l-au mai avut de ceva vreme.

Au trecut prin situații puternic transformatoare și parcă n-au mai avut speranță, dar acum trebuie să se reimplice în situații care a uc profit financiar. Trebuie să se implice cu toată forța, cu optimism, cu speranță! Pot întâlni persoane care să le aducă noroc, sprijin.

Vărsător- Atenție la bani

Vărsătorii se ocupă destul de intens, responsabil și foarte serios de tot ce le aparține, fie că e vorba de casă, mașină, alte obiecte, hobby-uri sau talente ce pot fi speculate pentru a avea avantaje materiale. Pot pune în practică lucruri la care au tot muncit în ultima vreme.

Hotărâri în plan financiar foarte importante. Trebuie să devină în acest plan mult mai serioși, mai siguri pe situație și să fructifice orice profit, avantaj. Vor munci destul de mult pentru această zonă financiară, posibil să-i resonsabilizeze și pe cei din jur. Atenție cui împrumută bani și cum recuperează datoriile. Apar persoane care să-i ajute fix acolo unde au nevoie de sprijin.

Pești- Responsabilitate

Pentru Pești, aglomerarea planetară din semnul lor vorbește de responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate! Pentru aproape trei ani, Saturn în semnul lor îi ajută să devină cei mai buni dintre cei mai buni, un etalon acolo unde și-au dat interesul pe tot parcursul vieții.

Trebuie să meargă la esența tuturor lucrurilor cu care se intersectează, să analizeze ce e mai important pentru ei, să se apropie de oamenii care le pot fi mentori sau care i-au ajutat în educația lor pe parcursul vieții. Trebuie să se ocupe de lucrurile care cu adevărat contează pentru ei și să ignore ce e superficial sau irelevant.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private