Sari la conținut

Horoscop 12 martie. Zodia care primește o sumă importantă de bani azi

astrologia financiară
Sursă foto: Impact
Zodii norocoase

Horoscop 12 martie. O zodie va fi norocoasă să primească o sumă considerabilă de bani astăzi. Este o zi plină de vitalitate și dinamică. Ne concentrăm să rezolvăm sarcinile urgente pe care le avem, evitând să le amânăm pentru mai târziu și gestionându-ne eforturile astfel încât să ne îndeplinim toate obiectivele propuse.

Vibrația zilei este 3, motiv pentru care vom comunica clar și direct, fără ambiguități. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu. 

BERBEC

Se poate să vă bucurați de o revedere care o să stârnească niște amintiri care să vă dea imboldul să reparați o relație care ar fi ideală pentru voi.

Se poate să primiți niște bani în semn de răsplată pentru ce ați muncit în ultima vreme și să vreți să continuați o colaborare.

TAUR

Se întrevede o reușită pentru care munciți de pe la jumătatea anului trecut și o să se vadă, or să fie ecouri pozitive și veți atinge un alt nivel profesional.

Se poate să cheltuiți niște bani cu casa, fie să o renovați, sau să faceți reparații, îmbunătățiri, sau să o schimbați.

GEMENI

O să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de afaceri și e bine să aveți în vedere pe această persoană că s-ar putea să fie exact ce căutați.

O să aveți o muncă de echipă care o să vă scuture de stres și o să găsiți resurse să vă puneți în valoare calitățile.

RAC

Se poate să faceți o investiție, după ce v-ați sfătuit cu ai voștri și o să vă regândiți toată politica monetară ca să ajungeți la o stabilitate financiară.

Se poate să fi primit o invitație prin lume, sau cineva din țară vă cheamă să-i faceți o vizită și faceți cumva să vă duceți.

LEU

O să ieșiți la socializare, mai luați în discuție problemele de afaceri și poate vă alegeți alți colaboratori, ca împreună să dați randament din punct de vedere financiar, că o să fiți bine plătiți.

Se poate să primiți o funcție și să vă redresați din punct de vedere financiar, că o să fiți bine plătiți.

FECIOARA

Poate vă găsiți mai mult de lucru, dacă vă rămâne ceva timp suplimentar după orele de program și o să vă echilibrați cu banii.

BALANȚA

Se poate să stați la discuții cu un angajator și să țineți la părerea voastră, iar dacă ei o țin doar pe-a lor îi refuzați politicos, că aveți stimă de sine.

O revedere cu cineva la care țineți v-ar pune într-o lumină favorabilă, că o să fie un context anume și poate o să vă armonizați, în sfârșit.

SCORPION

E cineva sus-pus, pe care vă puteți baza, să vă sponsorizeze un proiect, să vă angajeze acolo unde vă doriți și o să vă susțină, în orice situație.

Se poate să întoarceți casa pe dos că dați o zugrăveală, reparați niște țevi, instalații și o să fie cu efort și cu cheltuială.

SĂGETĂTOR

Vești bune în sfera sentimentală și o să vă faceți programul de weekend în funcție de preferințele partenerului și o să puteți observa o compatibilitate, sau lipsa ei.

Ați putea pleca undeva și să rezolvați niște probleme de afaceri, să vă și deconectați întrucâtva că o să fie frumos.

CAPRICORN

Se poate să vă alăturați unui grup ca să dați viață unui proiect și să vă consolidați poziția la muncă și totodată să vă creați o siguranță financiară.

Se observă rezultate favorabile la școală, vă interesați și de cum se descurcă copiii cu școala, și poate mai interveniți pe ici pe colo, după caz.

VĂRSĂTOR

Poate vă lăsați convinși să bateți palma pentru un contract care v-ar propulsa în carieră, în schimb ar fi cu un consum nervos, din mai multe motive, dar astea sunt condițiile.

O idee mai veche abia acum poate fi pusă în practică și o să vă mai vină în ajutor cineva care vă apreciază și vrea să vă și menajeze.

PEȘTI

Se rezolvă tot felul de chestiuni care v-au dat de furcă și o să faceți progrese pe mai multe planuri, faceți rost și de bani ca să achitați rate, facturi, taxe.

Întrevedere cu cineva care vrea să lucrați împreună și s-ar putea să vă convină că aveți stiluri asemănătoare și interese comune.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel