luni, martie 27, 2023

Horoscop 13-19 martie 2023, cu Neti Sandu. Astrologul a dezvăluit secretele astrelor pentru fiecare nativ din horoscop. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscop 13-19 martie 2023. Urmează o perioadă bună: Bani, energie și dragoste

Neti Sandu, astrolog, a întocmit horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 martie 2023. Ea spune ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte în săptămâna care urmează.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Berbec
Aveţi energie, idei, oameni pe care să-i rugaţi să vă ajute, dacă e cazul şi multe lucruri se pot rezolva cu mult succes, că aveţi reţeta succesului.

Te-ar mai interesa: Cele 6 semne neobișnuite ale ficatului gras care a...

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Taur
Vouă vi se promite o afacere bănoasă şi nu o să lăsaţi şi să vă scape o asemenea ocazie că aveţi nevoie de un supliment financiar pentru casă, pentru familie.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Gemeni
O să vă bucuraţi de sosirea cuiva, or să vină şi veştile bune, semnături din partea autorităţilor şi bani, c-or mai fi nişte semne de recuperate

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Rac
Sunt nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să vă uniţi forţele, talentul, creativitatea ca să iasă ceva de calitate extra.

Te-ar mai interesa: Ce regretă oamenii înainte de moarte? Mărturiile c...

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Leu
Se poate să primiţi ok-ul pentru un job, sau pentru o funcţie, munca voastră o să fie, în sfârşit apreciată şi o să aveţi o stare de spirit mult mai bună.


Neti Sandu: Apare cineva care vă poate face viaţa şi mai frumoasă

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Fecioară
E posibil să vi se propună altceva de lucru, pe bani mai mulţi şi poate vor mai fi şi alte avantaje şi o să vă duceţi, dacă nu vă mai leagă nimic de actualul serviciu.

Te-ar mai interesa: Pericolul din farfurie: fructele și legumele cu ce...

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Balanță
E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să vă decideţi dacă veţi lucra împreună sau vă e bine la actualul serviciu şi nu plecaţi nicăieri

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Scorpion
O promisiune de job, poate fi şi o afacere particulară şi o să vă intereseze ce şi cum, că vreţi să mai câştigaţi nişte bani în plus.

Te-ar mai interesa: Rețeta care te vindecă de multe probleme, pe care ...

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Săgetător
Apare cineva care vă poate face viaţa şi mai frumoasă şi să vă înţelegeţi de minune – să urmeze o perioadă de bună convieţuire, dacă n-aveţi pe nimeni.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Capricorn
O să investiţi nişte bani în casă şi o să puneţi deoparte ceva şi ca să daţi o fugă în weekend la aer să vă eliberaţi de stres, să vă revigoraţi.

Te-ar mai interesa: Boala care face ravagii în Români. Mulți o confund...

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Vărsător
Se poate să aveţi succes la şcoală, la examene, la interviuri, sunteţi mai comunicativi în perioada asta şi o să vă faceţi uşor înţeleşi, apreciaţi.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Pești
Vin ceva bani de la serviciu şi se poate să fie şi un câştig lunar, să vi se mărească salariul, că aţi reuşit să-i convingeţi pe şefi că vă faceţi treaba ca lumea, potrivit stirileprotv.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private