Sari la conținut

Horoscop 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici: Carte bună pentru o zodie. Steaua semnifică începutul unei noi acțiuni

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscopul săptămânii cu Mihai Voropchievici

Horoscop 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici a făcut previziuni astrologice pentru toate semnele din zodiac. Pentru unii nativi, numerologul anunță schimbări , reușite, chiar și pe plan financiar. Previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, nativii din zodia Berbec vor avea liniște. Pentru Capricorni, astrele anunță carte bună, Steaua, semnifică începutul unei noi acțiuni, activitate profesională reușită.

Horoscop 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbec, un 13 cenuşiu, carte neutră ce simbolizează că săptămâna viitoare Berbecul va avea liniște, dar petrecută în singurătate, putere de reflecție în care înțelepciunea lui va fi factorul decisiv în luarea unor hotărâri. Va fi o persoană mai greu abordabilă, deoarece va căuta, pe cât e posibil, să fie foarte serios, adică mai distant față de ceilalți. Există șansa întoarcerii unor bani.

mihai voropchievici horoscopul săptămânal
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Mihai Voropchievici pentru Taur
La Taur, apare luna care e o carte neutră. E a doua săptămână în care Taurul încă nu se trezește din visare. Încă visează, încearcă cât de cât să-ți controleze emoțiile, dar emoțiile îi apasă puternic și vor încerca, pe cât e posibil, să trăiască iar în trecut, ca și Racul, cu amintiri din trecut. Trebuie să vă considerați reconsiderați toate indeciziile, să ieșiți din pasivitate, că aşa nu merge. S-ar putea să vă pască o depresie, aşa că atenționarea e foarte serioasă.

Horoscop 13-19 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Pentru Gemeni, apare 9, triunghiu, carte neutră. Și ei au avut parte de multă comunicare săptămâna precedentă, iar comunicarea continuă și în săptămâna următoare. Sunt două zodii pentru care se întâmplă ca viitorul să le ofere același lucru, pentru că nu și-au rezolvat treburile în săptămâna precedentă, au lăsat totul. Și acum va fi nevoie, într-adevăr, ca să vă treziți la realitate, de o reuniune de familie, să vă mai scoată din amorțeală.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac
În schimb, Racul are începutul unei acțiuni. Cei care n-au încă o profesie sau dacă au o profesie, s-ar putea să apară pur și simplu un curs de calificare, policalificare sau îmbogățirea cunoștințelor. Este o săptămână cu realizări pozitive din punct de vedere material.

Mihai Voropchievici pentru Leu
Pentru săptămâna viitoare, Leul are cartea 8, ovalul. O întâlnire călduroasă, o situație care va evolua lent, dar secret, aşa că trebuie să așteptați și să nu forțați mâna norocului. Acceptați ajutorul unei doamne, deoarece pasul pe care trebuie să-l faceți va trebui să fie precedat de un sfat al unei persoane poate mai înțelepte sau cu mai multe cunoștințe.

Horoscop 13-19 noiembrie 2023.  Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Bulgărele de foc se rostogolește acum la zodia noastră Fecioară. E o carte totuși pozitivă, vă anunță că săptămâna următoare va trebui să dați dovadă de rapiditate în toate acțiunile dvs. pentru că se preconizează o schimbare de situații benefică. Veți avea parte și de deplasări și pur și simplu, șansa e de partea dvs. Aveţi întâlniri benefice cu mici călătorii, poate zilnice sau dacă nu, săptămânale.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Pentru Balanţă, cartea 12, zborul, elan, înseamnă schimbări rentabile. Cineva care a plecat se întoarce, îi faceți o vizită, se întăresc relațiile amicale, dar condiția aia e ca voi, Balanțele, să faceți primul pas pentru a rezolva niște probleme care undeva nu v-au dat liniște și v-au cam supărat săptămâna precedentă.

Horoscop 13-19 noiembrie 2023. Scorpionul are o carte neutră

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion
În schimb, Scorpionul are o carte neutră, Semilunele, 10. Înseamnă o perioadă cu ezitări, îndoială, cu dualitate, neliniște, o rivalitate între voi și cineva în care ați avut încredere, așa că încercați pe cât e posibil să reflectați înainte de a acționa.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Săgetătorul are o săptămână marcată de 6 negru. O carte dificilă în care și voi sunteți puși în situația să renunțați la un lucru care nu v-a fost favorabil, care conducea la eșec, dar totodată este sfârșitul unei situații destul de dezagreabilă pe care aţi avut-o. Scăpați de niște complexe că poate nu trebuia să fac acel lucru, acele frământări care apar. Aşa că acceptați schimbarea în profunzime, potrivit Antena 3 CNN.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn
La Capricorn, carte bună, Steaua, semnifică începutul unei noi acțiuni, activitate profesională reușită, realizare materiale pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relații benefice pentru voi în săptămâna următoare.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Pentru Vărsător, cartea 7, furtună. Te bulversează o situație, ai orgoliul rănit, ești plin de nervi, ai furie, vrei dispute. E posibilă chiar o ruptură violentă în urma acestor dispute, deci aveți grijă cu cine aveți disputele și pe cât e posibil evitați orice dispută în cuplu, că poate conduce și la un avans pentru divorț.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Pești
Iar la Peștii, Cosmos, 20, o carte excelentă care arată realizări în toate domeniile. Orice veți întreprinde veți reuși. Reușita va fi excepțională, așa că deznodământul va fi fericit al unei situații pe care voi ați creat-o într-o săptămână precedentă. O dragoste cu o adorație din partea celor din jur.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: