marți, decembrie 6, 2022

Horoscop, joi, 13 octombrie, cu Daniela Simulescu. Celebrul astrolog vine cu sfaturi pentru această zi:  „Vă invit să aveți grijă la fumigenele din jurul vostru. La discuțiile conflictuale, la replicile agresive sau la gesturile pasiv-agresive ale celor din jur”. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Daniela Simulescu: Aveți grijă la fumigenele din jurul vostru

„Careul dintre Marte din Gemeni și Neptun din Pești va fi activ pentru o perioadă. Deci vă invit să aveți grijă la fumigenele din jurul vostru. La discuțiile conflictuale, la replicile agresive sau la gesturile pasiv-agresive ale celor din jur. Din fericire, Venus se apropie de un trigon cu Saturn și acest fapt, cel puțin din punct de vedere amoros, nu va alimenta momentele provocatoare”, potrivit Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Te-ar mai interesa: Cum se usucă hainele iarna. 6 trucuri geniale...

Horoscop 13 octombrie. Berbec

Câteodată, confuzia te poate ajuta. Pe moment, amânarea unor situații îți va crea nenumărate frustrări, dar poate e de bine.

Taur

Te miști precum melcul, mai ales la serviciu. Unii colegi vor avea ceva de comentat, dar își vor da seama că o fac degeaba.

Gemeni

Alegi să te ocupi și de tine. Găsești o bucată de timp pentru ceea ce îți place. Dacă nu, ziua poate fi destul de neplăcută.

Rac

Spargerea unor tipare dăunătoare te va ajuta enorm. Vei găsi alte motivații și nu vei mai consuma timp victimizându-te.

Leu

S-ar putea să confuzi prietenii cu familia. Și să încerci să te implici în problemele lor, să te superi că nu îți ascultă sfaturile.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Șefii nu apreciază cum te-ai fi așteptat eforturile tale

Fecioară

Te necăjești așa puțin când vezi că șefii nu apreciază cum te-ai fi așteptat eforturile tale. Dar asta nu înseamnă că nu ai făcut ce trebuia.

Balanță

Gândești, socotești și abia pe urmă scrii sau vorbești. În plus, reușești să îi calmezi și pe cei mai agitați oameni din jurul tău.

Scorpion

Te repezi crezând că oamenii vor să îți facă rău. Ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Dar este doar un mecanism al minții tale.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae,...

Săgetător

Ești foarte influențabil. Așa că ai face bine să ai grijă la calitatea oamenilor cu care îți petreci timpul, atât la serviciu cât și cel liber.

Sfat pentru Capricorni: Trebuie doar să schimbi perspectiva

Capricorn

Astrele îți spun așa: neînțelegerile cu colegii și crizele de la serviciu sunt adevărate oportunități. Trebuie doar să schimbi perspectiva.

Vărsător

Vrei multe și nu știi ce să alegi. Și astfel, începi să te ocupi cu altele. După care, iar te vei frustra că nu se întâmplă nimic.

Te-ar mai interesa: Sunt cadavrele noastre viitorul sustenabilității? ...

Pești

Nu este cazul să te contaminezi cu problemele altora. Adică îi poți asculta, dar nu este ziua bună să te implici în mod direct.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private