Sari la conținut

Horoscop 14 februarie. Bat clopotele de nuntă! Ei spun „DA” chiar de Ziua Îndrăgostiților

casatorie
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Studiu despre casatorii si cancer

Horoscop 14 februarie. Cu toate că celebrăm Valentine’s Day, astrele nu ne dau tuturor cel mai bun vibe.

Sunt zodii de-a dreptul debusolate când vine vorba de iubire. Dar, pe de altă parte, sunt și zodii care se simt astăzi ca peștele în apă.

Astrologii ne recomandă tuturor să acționăm cu tact și răbdare și să ne bucurăm de această zi a Iubirii.

Horoscop 14 februarie: Berbec- Prea multă timiditate

Din punct de vedere sentimental, BERBECII sunt pasionali, însă… schimbători. Deși, au o latură mai impulsivă, când vine vorba de dragoste sunt de o timiditate de neimaginat.

Taur- Ascultăți inima

TAURII sunt niște cuceritori! Iar, dacă rațiunea se pune în calea sentimentelor, ar fi bine să ascultate ce le șoptește inima.

Gemeni- Discuții în contradictoriu

Probleme în paradis pentru GEMENI! În relația de cuplu există scântei. Așa că… ar face bine să depună mai mult efort astăzi. Altfel, va fi o zi lungă, plină de discuții în contradictoriu.

Horoscop 14 februarie: Rac- Sfaturi bune

În schimb, RACII sunt buni consilieri. Vor da sfaturi care vor fi de mare ajutor. Însă, o relație de colegialitate poate avea de suferit în urma unei discuții despre bani.

Leu- Oficializezi relația

LEII sunt îndrăgostiți peste măsură. Astăzi, vă puteți oficializa relația, iar planurile de nuntă nu sunt prea departe.

Fecioară- Rezolvi o problemă de sănătate

FECIOARELE sunt binedispuse. Au și de ce! Totul merge ca pe roate, iar în compania persoanei iubite se simt cel mai bine. În plus, veți rezolva o problemă de sănătate.

Horoscop 14 februarie: Balanță- Zi inspirațională

Cineva să le aducă aminte BALANȚELOR că este Ziua îndrăgostiților. E de înțeles că vă gândiți doar la muncă, însă, momentele romantice, îi pot inspira mai mult în tot ceea ce fac.

Scorpion- Redecorarea locuinței

SCORPIONII sunt spontani și plini de idei creative. E posibil ca în această zi să vă axați pe redecorarea locuinței. O activitate pe care o puteți întreprinde alături de partener, spun astrele.

Săgetător- Focus pe relații

SĂGETĂTORII ar fi bine să realizeze că fericirea nu vine doar din marile realizări, ci din lucrurile mărunte pe care le trăim zilnic. Așa că… lăsați jobul la o parte și axați-vă pe relațiile voastre.

Horoscop 14 februarie: Capricorn- Pleci în vacanță

Astăzi, CAPRICORNII se pot simți epuizați din cauza efortului depus la serviciu. Dar, veți câștiga o sumă de bani, și vă puteți planifica o vacanță alături de persoana iubită.

Vărsător- Aproape de ce ți-ai propus

Sentimentele îi pot pune în dificultate pe VĂRSĂTORI. Sunteți debusolați, mai faceți și greșeli, dar un lucru este sigur! Doar un pas vă desparte de obiectivul propus.

Pești- Trăiește clipa

Se știe că nativii PEȘTI sunt printre cei mai visători. Își vor arăta din plin această latură. Tocmai de aceea ar trebui să fiți mai ancorați în prezent și să trăiți clipa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel