Sari la conținut

Horoscop 14 ianuarie. Astrolog: Influențele negative

Horoscop 14 ianuarie. Influențele negative pot perturba ziua de 14 ianuarie a unor nativi. Astrologii vin cu sfaturi pentru toate semnele din zodiac: Nu permiteți influențelor negative să vă decoloreze energia pozitivă.

Horoscop 14 ianuarie. Astrolog: Influențele negative

Berbec. Horoscop 14 ianuarie

Sfat: Nu împrumutați haine, pantofi, cărți sau alte obiecte de valoare

Îți îmbunătățești modul de gestionare a banilor. Doar nu fiți prea generos, extravagant sau neglijent cu banii câștigați cu greu. În același timp, trebuie să aveți grijă și de bunurile dvs. Nu împrumutați haine, pantofi, cărți sau alte obiecte de valoare. Înfrânați-vă tendința de a cumpăra mai mult decât aveți nevoie. Ești tentat să cheltuiești din belșug pentru răsfățuri speciale. Vrei ca viața ta să fie mai confortabilă și mai plăcută. Achizițiile frivole vor fi greu de rezistat. Este, de asemenea, un moment bun pentru a investi în artă, bijuterii sau alte lucruri frumoase. Valoarea acestora va crește în timp.

Taur

Prietenii ar putea fi mai mult o grijă decât un sprijin, deoarece problemele lor sunt târziu la picioarele tale. Ce faci în aceste condiții? Stai acolo, rânjești și suporți și pierzi ore întregi ascultându-le problemele știind foarte bine că oricum nu vor asculta sau nu vor face nimic în privința lor. Sau faci pe tipul insensibil și le tai calea? Este foarte probabil ca abordarea corectă să fie undeva între cele două extreme. Trebuie să vă feriți de a fi prea agitat, de a fi prea puternic sau de a încerca să vă impuneți propriile opinii asupra celorlalți.

Horoscop 14 ianuarie. Gemeni

Sfat: Nu permiteți influențelor negative să vă decoloreze energia pozitivă

Este posibil să fiți supus influenței negative a cuiva în acest moment. Deși acest lucru este neplăcut, încearcă să nu-i amplifici prea mult semnificația. Dacă este vorba de un străin sau de o cunoștință pe care ai întâlnit-o recent, liniștește-te pozitiv, asigurându-te că aceasta trebuie să fie doar o legătură ocazională și ocazională. Pe de altă parte, dacă este vorba de cineva cu care locuiești sau cu care lucrezi îndeaproape, ai nevoie de noi strategii care să te ajute să redefinești relația. Cel mai important punct astăzi este să nu permiteți influențelor negative să vă decoloreze energia pozitivă.

Horoscop 14 ianuarie. Rac

În acest moment ești predispus și asta din cauza unor neajunsuri. Acestea se pot întâmpla uneori în cadrul unor tranzite planetare nefavorabile, dar dacă ești atent poți folosi aceste energii și într-un mod foarte pozitiv. Acestea fiind spuse, ai mare grijă în timpul călătoriilor și, mai ales, ai un plan adecvat, gestionându-ți mai bine timpul și nu-ți umple agenda cu prea multe întâlniri neproductive care îți erodează timpul și care, în cele din urmă, nu au nicio valoare. Viteza este dușmanul tău, așa că încetinește lucrurile și miroase trandafirii pe parcurs.

Leu

Puteți privi înapoi acum și reevalua rezultatele eforturilor dumneavoastră. Să sperăm că ești mulțumit de realizările pe care le-ai făcut în viața ta până acum. Creșterea încrederii și sentimentele bune ajută la o impresie mai bună asupra celorlalți. Este, de asemenea, un moment bun pentru interviuri. Faptul de a acționa ca reprezentant al unei companii, sau orice altă situație te solicită într-un mod responsabil și demn. Gândirea ta expansivă și curajul convingerilor tale indică noi oportunități excelente.

Horoscop 14 ianuarie. Fecioară

Dacă istoria se repetă, cum vei face față reapariției unei situații sau unor evenimente pe care nu le-ai gestionat bine în trecut? Este ușor să zbori de pe mâner și să nu ții cont de bunul gust și de etichetă în favoarea faptului de a avea ultimul cuvânt în încercarea de a obține avantajul. Dar impulsurile tale ar putea avea și consecințe inverse, mai ales dacă nu ești în stare să controlezi ceea ce spui și faci. Acest lucru vă poate pune în pericol poziția actuală. Întrebarea care trebuie pusă este dacă acest lucru va funcționa pentru tine pe termen lung? Va decomprima o situație tensionată cu colegii de muncă?

Horoscop 14 ianuarie. Balanță

Avansarea cuiva bani poate deteriora relația. Acest lucru este valabil pentru banii de buzunar pentru tinerii din familie. Muncește mai întâi, plătește mai târziu este axioma livrată de acum. A-i învăța pe copii valoarea banilor ar putea deveni un punct de interes mai pronunțat pentru dvs. Acordați atenție și modului în care vă puteți îmbunătăți propria situație financiară. Trebuie să te disciplinezi și să pui frână undeva în viața ta. Frustrarea din cauza unor chestiuni banale s-a acumulat în ultima vreme. Analizează modalitățile de gestionare a stresului.

Scorpion

O mare parte din frustrarea pe care ai trăit-o în lunile precedente se disipează acum, dar ce vei face acum cu toată energia pe care o alocasei tensiunilor, certurilor și confruntărilor? Ar trebui să te poți concentra acum pe acele lucruri care înseamnă cel mai mult pentru tine și, cu Luna în creștere în sectorul tău de carieră, este posibil să ai parte de un feedback foarte bun din partea angajatorilor, a afiliaților și, în special, a femeilor care au o oarecare influență asupra perspectivelor tale profesionale viitoare. Încearcă să nu lași invidia să se strecoare în relațiile tale.

Horoscop 14 ianuarie. Săgetător

Este timpul pentru a te împăca cu trecutul și a face pace cu el. Meditați și vizualizați acele lucruri pe care doriți să le creați în viitor. Cineva are nevoie să se ocupe de cineva în prezent. Simțiți o nevoie karmică de a le întinde mâna și de a le ajuta. Acest lucru face parte dintr-o rezoluție generală în acest moment. Simțiți o nevoie bruscă de a călători, de a pleca din locul în care te afli. Te vezi într-un mediu nou și interesant. Este posibil să se fi instalat plictiseala. Privești viața dintr-o perspectivă complet nouă. Vrei, de asemenea, să îți extinzi cercul social.

Horoscop 14 ianuarie. Capricorn

Este posibil să primiți ceea ce se numește „felicitări verzi”. Verdele este culoarea geloziei. Este posibil să vă meargă bine în prezent. Totuși, nu toți ceilalți o fac. Nu fiți surprins, prin urmare, dacă vă confruntați cu ‘felicitări verzi’ sau cu mesaje goale de la așa-ziși binevoitori. Ei vor să vă dărâme. Acesta este singurul mod în care se pot simți ei înșiși mai bine. Totuși, nu aruncați copilul cu apa din baie. Există, de fapt, oameni care sunt autentici în comentariile lor de felicitare.

 

Horoscop 14 ianuarie. Vărsător

Munca vă va pune la încercare răbdarea astăzi. Veți avea de-a face cu o divă sensibilă care s-ar putea să vă pună într-o situație delicată și compromisă. Pe de o parte, vă dați seama că trebuie să jucați jocul. Face parte din viață. Pe de altă parte, îți vine să le dai un pumn în cap. O poziție non-reactivă este cea mai bună, în aceste circumstanțe. Spuneți cât mai puțin posibil, mai ales dacă este vorba de un scenariu izolat. Nu trebuie să te agiți din cauza cuiva care azi e aici, mâine nu mai e.

Pești. Horoscop 14 ianuarie

Nu înfrumusețați ceea ce se întâmplă în circumstanțele actuale. Va fi ușor să gândești negativ și să crezi că lucrurile sunt mai rele decât sunt. Luați lucrurile așa cum apar, fără prea multe prejudecăți. Nu te gândi prea mult nici tu. Căutați ceea ce este real și durabil. Cumpărăturile impulsive trebuie evitate. Sunteți emoțional și nostalgic. Dacă folosiți acest lucru ca bază pentru deciziile dumneavoastră, înseamnă că greșelile sunt inevitabile. Verificați totul de două ori înainte de a lua o decizie. Aveți încredere în intuiția dumneavoastră dacă nu aveți impresia că totul este în regulă, potrivit stiridiaspora.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel