Categories: Stil de viaţă

Horoscop 15-21 oct. Alina Bădic: „Perioadă portal de o mare forță din punct de vedere astrologic”. Zodiile avertizate!

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 octombrie 2023. Urmează o săptămână de schimbări de mentalitate, de transformări profunde, de certuri și conflicte karmice.

„De vină” sunt mai multe planete, care apar în semnul Balanței, și a unei eclipse de Soare care are „o semnificație cu totul și cu totul aparte”, potrivit astrologului Alina Bădic.

„O zi cu totul și cu totul specială din punctul de vedere al vibrației, o zi care se va continua cu alte câteva zile până pe data de 28 octombrie, atunci când avem cea de-a doua eclipsă de data aceasta va fi o eclipsă de Lună pe axa patru Taur-patru Scorpion.

Această buclă cuprinsă între ziua de astăzi, 14 octombrie, și 28 octombrie poate fi considerată o perioadă portal. Această aglomerare de planete pe care o regăsim astăzi în semnul Balanței și un marte proaspăt intrat în domiciliul său, acolo unde este co-guvernator cu siguranță are o semnificație.

Vom afla astăzi ce presupune această eclipsă de Soare pentru fiecare semn zodiacal în parte, o eclipsă care are o semnificație cu totul și cu totul aparte pentru că nodurile lunare care sunt parte integrantă a acestei eclipse fac aspecte karmice cu Pluton care se găsește într-o poziție cu totul și cu totul specială.

Se spune că Pluto atunci când staționează, este foarte puternic. Se spune că el fiind pe grad anaretic, pe ultimul grad în zodie este și mai puternic. Vorbim despre câteva zile de o mare forță din punct de vedere astrologic”, a explicat Alina Bădic la B1TV.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 15-21 oct. Alina Bădic. Berbec- Schimbare mai mult de nevoie decât de voie

Interesant cum nativii Berbec trebuie să facă o trecere care nu va fi deloc subtilă pentru că Nodul Nord în semnul dumneavoastră nu aduce subtilitate, este într-un fel o integrare a unui nou tip de energii. Chiar se spune cu acest Pluton în această poziție atât de delicată pe ultimul grad și în semnul Capricornului vorbim despre integrarea unui nou tip de energie.

Trebuie să înțeleagă unde trebuie să schimbe ceva pentru că așa nu se mai poate. Pe undeva poate fi vorba și despre un renunț, acea identificare a trecutului zilele acestea, să urmăriți așadar cu ce persoane vă intersectați, ce revine poate în memorie, este vorba despre o persoană, un eveniment, o intersecție, o interacțiune cu ceva din trecut. Nu este importantă atât persoana sau interacțiunea în sine, cât meajul, ce dorește această interacțiune.

Taur- Are parte de bucurii

O zi cu totul și cu totul specială având în vedere că această eclipsă de Soare are loc într-un semn venusian chiar dacă Venus se manifestă diferit în Taur și în Balanță, dar totuși o Lună Nouă, tot o eclipsă de Soare tot în semn venusian vorbește despre o anumită afinitate pe care nativii Taur ar trebui să o aibă cu ziua de astăzi, într-un mod în care cu siguranță vă faceți și o bucurie, fie din punct de vedere estetic, fie din punct de vedere al relaxării.

La un comentariu profund vorbim despre semnificația cu totul și cu totul aparte pe care o are acest Pluto.

Gemeni- Schimbare de mentalitate

Sunt adolescenții zodiacului, dar nici chiar ei nu mai sunt atât de adolescenți în această perioadă în care Pluto îi amprentează și le ridică foarte multe semen de întrebare de pe casa Scorpionului. S-au maturizat atât de mult. Fiecare zodie până la urmă are farmecul ei prin poziția planetelor în diverse case, diverse zodii și prin prezența Soarelui în semnul lor.

Gemenii au avut foarte multe caracteristici de Scorpioni în ultima vreme, prin faptul că Pluto din 2008 se găsește în casa Scorpionului iar acum pe acest grad foarte dur, cu siguranță Gemenii își dau o probă, un test astral foarte mare. S-ar putea să aibă schimbări, transformări de mentalitate.

Horoscop 15-21 oct. Alina Bădic. Rac- Se simte copleșit

Sunt direct amprentați de această eclipsă de Soare. Ea are loc pe casa a patra, chiar pe casa lor. Racii nu pot percepe ce se întâmplă decât cu foarte multă rezervă și cu o durere incredibilă că nu au control emoțional asupra lucrurilor.

Pe undeva au o formă de duritate și se pot plia pe situații. Pentru ei devine foarte important să își stabilească un sistem relațional de mare forță cu Uranus și Jupiter pe casa a 11-a. Vă schimbați destul de mult sistemul relațional. S-ar putea să apară alte persoane alături de care racii își doresc să fie.

Leu- Ceartă

O eclipsă care prin forța planetelor conjuncte în semnul Balanței de pe casa Gemenilor, o simbioză pe semne de aer pentru lei, își pune amprenta pe comunicare. Vorbeam despre conflict, dezbatere, negociere… leii  cu siguranță for trece prin acest proces, conflict-dezbatere-negociere.

Leii se ceartă probabil cu cineva zilele aceste, dar structura leilor este destul de confortabilă cu semnul Balanței. Și leilor le plac ca balanțele lucrurile armonioase. Leul s-ar putea să cedeze pe undeva, acest conflict va fi doar ca o briză. Își dorește foarte mult armonia.

Fecioară- Să aleagă armonia, nu iubirea demonstrativă

O eclipsă care pe undeva este mai mult decât provocatoare, vine cu un soi de explozie. Luminariile sutn conjuncte în semn venusian, pe casă venusiană pentru dumneavoastră, cuadrate cu Pluto care se găsește pe o casă solară, pe casa a cincea, pe casa leului. Poziția lui Pluto este cea mai delicată în această perioadă.

Pluto, atunci când staționează este pe grad anaretic, este staționar, este pe o poziție care de cele mai multe ori a declanșat de cele mai multe ori această componentă de răzmeriță în lume. Fecioarele ar trebuie să caute foarte multă armonie, iubire sufletească, nu iubirea aceasta care ține de demonstrativ.

Horoscop 15-21 oct. Alina Bădic. Balanță- Oglinda astrală

Acum, dacă cumva nu ai răspunsul pentru o anumită problemă, ca nativi Balanță, cel mai indicat, cea mai indicată atitudine pentru a nu greși este oglinda astrală. Cineva îți spune, nu știi să faci nimic. Tu ca nativ Balanță ești absolut încremenit în fața acestei afirmații care nu are legătură cu nimic din ceea ce oferi.

Să zicem că tu îți dai toată silința la locul de muncă și un șef îți spune, nu știi să faci nimic. Care este atiutudinea potrivită atunci când în această perioadă cu Pluto pe acest grad foarte agresiv care spune așa: nu îi răspunzi răului cu agresivitate, pentru că nu prea te pui cu răul, răului îi rspunzi cu blândețe, cu iubire, cu meditație, cu rugăciune. Atunci pentru că răului nu îi răspunzi cu agresivitate, această oglindă astrala spune, dacă nu știi cum să îi răspunzi universului rămâi încremenit, răspunde cu aceeași replică.

Scorpion- Să identifice ce îi deranjează

Mesajul este foarte clar, de mâine Luna oricum va migra în semnul lor. Următorul angajament trebuie să și-l ia nativii Scorpion, să identifice ce îi deranjează în ultima vreme suficient de rău sau ceea ce îi perturbă și să își ia următorul angajament: atât de rău m-a enervat acest lucru încât trebuie să scap de el, nu mai trebuie să trec prin așa ceva niciodată, precum un război.

Te uiți și de întrebi de unde a pornit, care au fost cauzele și când vezi atâta duritate și atâtea crime te gândești ce a dus la așa ceva. Pentru nativii Scorpion, se spune că de câte ori avem un eveniment care ne impactează negativ, nu trebuie să ne absoarbă, ci trebuie să ne luăm angajamentul să nu mai trecem prin acea situație niciodată.

Săgetător- Centrare pe armonie

Această eclipsă de Soare are loc pe o casă uraniană, înseamnă că nativii Săgetător fac un mic efort să se pună la curent cu tot ceea ce se întâmplă într-un mod suplimentar, simt nevoia să știe în plus ce se pregătește, ceea ce se întâmplă.

Trebuie să se gândească și cum să transmită către apropiați ceea ce îi macină, pentru că avem și un sextil foarte frumos pe care Marte îl face cu Venus, ceea ce înseamnă o armonie care trebuie să existe zilele acestea între energiile de tip venusian, energiile feminine și masculine. Sunt foarte preocupați să obțină armonie în jurul lor, într-un mod în care poate să existe și dizarmonie.

Horoscop 15-21 oct. Alina Bădic. Capricorn- Conflict karmic

Vorbim despre o formă de evaluare socială de mare forță cu această eclipsă pe casa lor, pe casa 10, pe casa Capricornului, eclipsa le este foarte favorabilă, chiar dacă poate apărea și un conflict, această cuadratură a lui pluto cu luminariile, deci chiar elementele componente ale eclipsei. Un conflict sau o perturbare care mai mult ca sigur are și o componentă karmică. Nu trebuie privită simplist, trebuie analizată în profunzime.

Raportați-vă zilele acestea mai mult, până nu vă dumiriți despre ce este vorba la lucrurile pozitive, la lucrurile care se întâmplă într-un firesc. Avem și lucruri bune la care să ne raportăm oricâte vești proaste primim. Gândiți-vă foarte clar care este domeniul în care vi s-a propus cea mai dură schimbare.

Vărsător- Nervozitate greu de explicat

Evident, eclipsa de soare este importantă. Soarele este guvernatorul leului, semnul opus vărsătorului, nu au cum să nu simtă o eclipsă de soare. Mai ales că soarele ste în cădere în semnul Balanței, este o eclipsă cu multe marcaje. Dacă ceva vă enervează, vă deranjează, încercați să înțelegeți dacă aveți dreptate. Dacă nu aveți dreptate este simplu, dar dacă aveți dreptate și vă tot deranjează și ceilalți nu recunosc că aveți dreptate încercați să vă gândiți cum atrageți și lor atenția că nu au dreptate fără să vă supărați prea mult.

Această cuadratură pe care luminariile și nodul sud o fac cu Pluto care se gândește în cea mai delicată poziție posibilă pentru nativii Vărsător, o resimțiți sub forma unei tulburări la nivel energetic, care poate să vină sub forma de palpitație, agitație, nervozitate greu de explicat.

Pești- Transformare profundă

Trebuie să facă un raport între lucruri care se exclud reciproc, de exemplu război-Berbec, Balanță-pace, dreptate și nedreptate. Libertate-specifică Berbecului și ideea de dragoste, armonie, specifică Balanței, agresivitate specifică Berbecului, pasivitate specifică Balanței, independență specifică Berbecului, dependența și atașamentul specific Balanței, indignare, supărare, revoltă specific Berbecului și indulgența specifică Balanței.

Sunteți neptunieni și sunteți permanent interesați de autodepășire, de accesul la cunoaștere, la spiritual. În mijlocul lunii octombrie este o perioadă de mare transformare, trebuie să înțelegeți esența destinului dumneavoastră.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

4 minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

35 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică