Sari la conținut

Horoscop 3-9 septembrie. Alina Bădic: Trebuie respectate anumite reguli, altfel lucrurile se împotmolesc

Predictii astrale
Sursa foto: RomaniaTV
Predictii astrale saptamanale

Horoscop 3-9 septembrie. Perioada 3-9 septembrie, din punct de vedere astral, se află sub semnul a trei planete care își schimbă poziția. Există multă energie pe semnele de pământ care trebuie canalizată într-un mod constructiv.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2023.

„O săptămână foarte importantă din punct de vedere astral. Trei planete își schimbă direcția și vom vedea ce însemană acest lucru. Venus își reia mersul direct, Jupiter devine retrograd, Mercur își reia și el mersul direct.

Am avut câte zile portal cu această superlună deosebită din punct de vedere energetic, Marte e și el într-o zonă care ar trebui să ne pună pe gânduri. Multă energie pe semne de pământ, care ar trebui canalizată constructiv.

Sunt anumite reguli pe care, dacă le respecăm în această perioadă, lucrurile ar trebui să meargă impecabil. Altfel, lucrurile se pot împotmoli de o manieră destul de dură”, a susținut Alina Bădic, la B1 TV.

Citeste si:

Horoscop 3-9 septembrie: Berbec- Mesaje importante

Perioada e încărcată de înțelesuri, aproape fiecare zi vorbește despre ceva ce trebuie să înțeleagă la nivel astral, subtil. Mesajele vin foarte mult pe filieră spirituală. Ceva mai puțin activi decât de obicei.

Trebuie să fie prudenți când demarează ceva. S-ar putea să descopere o misiune, că sunt talentați în ceva anume. Trebuie să caute mentori, aliați, persoane cu care să colaboreze.

Taur- Stabilirea zonei de interes

S-ar putea să poată pune în practică multe activități pe care nu le-au putut realiza până acum. Se vor intersecta exact cu persoanele de care au nevoie. Saturn funcționează pentru ei ca un mentor, dar unul care le trimite provocări, cărora vor trebui să le facă față.

Perioada vorbește despre lucruri care nu sunt ce par a fi, de aceea trebuie să vadă care zona în care au o anumită sensibilitate, slăbiciune. Din punct de vedere al activităților concrete sunt susținuți de Univers, dar apar aceste provocări pe tipic saturnian și neptunian pe zonele în care nu au fost foarte implicați până acum.

Gemeni- Preocupări de dezvoltare personală

Gemenii se tot gândesc ce ar fi important să rezolve, pentru că sunt foarte multe lucruri de rezolvat, dar încă se întreabă ce e real și ce nu e real, deoarece Saturn în semnul Peștilor tocmai despre asta ne vorbește: ce e real și ce nu e real? Unde au visat, unde s-au iluzionat?

Gemenii trebuie să-și înțeleagă propriul destin, apoi să încerce să înțeleagă ce se întâmplă în lume. Trebuie să fie mai preocupați de dezvoltarea personală, de propriul destin, să vadă ce anume nu funcționează și unde trebuie să acționeze.

Horoscop 3-9 septembrie: Rac- Reevaluarea proprietăților

Venus vorbește despre evaluarea proprietăților, a bunurilor, a lucrurilor pe care le fac cu plăcere, dar e și un simț al proprietății care pe undeva îi obosește. Încearcă să-și dea seama de anumite valori, de prietenii în care chiar pot avea încredere.

Trebuie și ei să aibă o discuție cu ei înșiși, să vadă că sunt o rotiță în mecanismul uriaș al Universului și trebuie să vadă domeniile în care să investească energie, cele din care să se mai retragă și care adevărata lor identitate. Racii primesc ajutorul de care au nevoie, va avea loc acea discuție cu sinele, se vor cunoaște mai bine și vor ști unde să fie mai prudenți.

Leu- Să spună ce gândesc

Pot apărea tot felul de discuții cu vecini, rude, prieteni care pot avea un ușor iz tactic, dinamic poate chiar recalcitrant, dar trebuie să-și păstreze armonia, din energia iubirii. Trebuie să urmărească mai ales dinamica relațiilor. Mulți Lei trebuie să învețe să spună ce cred cu adevărat, ce gândesc. Pot apărea situații frustrante, delicate în care s-ar putea să se simtă vinovați că nu au spus lucrurilor pe nume, că nu au făcut ce au simțit.

Mulți Lei se pregătesc să dea un examen, nu neapărat unul la școală/facultate. S-ar putea să fie bine poziționați social, chiar dacă poate nu-și dau seama, să vină spre ei tot felul de energii care să-i îndemne să fie mai puternici social. Mulți își vor înțelege adevărata menire din punct de vedere spocio-profesional și e bine să aibă un ideal.

Fecioară- Inspirație

E momentul să pună în practică idealurile deoarece se pot realiza! Au câștigat foarte multă înțelepciune în ultima vreme, au fost afectați de Uranus, care taie tot felul de relații. Au avut de-a face cu tot felul de legături și relații care nu au mai funcționat și au trebuit să pună punct. La fel și cu proiectele. Și au păstrat ce e li se potrivește.

Au multă energie, spre deosebire de alte zodii. Au și inspirație, dar s-ar putea să fie un blocaj pe o zonă și trebuie să vadă de ce.

Horoscop 3-9 septembrie: Balanță- Multă energie

E o perioadă în care pot ieși la atac, să facă lucruri de mare forță. E bine să existe în viața lor mult dinamism, să vadă activitățile care au nevoie de energia lor. Totuși, din unele lucruri s-ar putea să fie nevoie să se retragă. E interesant să facă această analiză.

Pot exista mici ieșiri explozive, dar e indicat să nu dea curs provocărilor. Venus poate atrage în viața lor persoane mai puțin diplomate, care le declanșează o stare de iritare. Trebuie să-și ducă energia spre o sferă înaltă.

Scorpion- Introspecție

Aproape cele mai importante lucruri sunt creativitatea și fixarea unor obiective. Și ei trebuie să se ferească de ceva, să fie atenți la orice greșeală, gafă de natură spirtiuală. Zona de interacțiune cu cei din jur e importantă, dar nu trebuie să uite de introspecție, aceasta să facă parte din viața lor zilnic.

Sunt într-o perioadă de puternică renaștere, culeg roadele unor fapte bune pe care le-au făcut în trecut. Sunt preocupați să corecteze anumite greșeli la ei, dar sunt deranjați un pic de persoanele din jur care gândesc critic.

Săgetător- Confuzie

Urmează o săptămână încărcată de înțelesuri care vin pe filieră neptuniană. Zonă de confuzie, ceva ce-i preocupă la nivel subtil. E un mister, un ceva despre care încă nu știu că-i perturbă. Există un soi de inspirație atunci când vor sta liniștiți. Introspecția e deosebit de importantă și trebuie să vadă de unde le vine inspirația, dar și unde sunt limitările. Trebuie să se liniștească pentru a fi din nou creativi.

Își regăsesc busola, drumul, zona în care pot fi filosofi, în care-i pot mentora pe alții, în care pot găsi oameni cu care să colaboreze armonios. Reluarea unor relații de prietenie care vor fi foarte constructive. Vor face lucrurile ca la carte acolo unde și din partea celorlalți vine un soi de susținere din punct de vedere energetic. Trebuie să se impună profesional.

Horoscop 3-9 septembrie: Capricorn- Posibilă ceartă

Evenimente socio-profesionale de mare forță. S-ar putea să fie o interacțiune puțin mai puternică, nu neapărat virulentă, cu persoane cu putere de decizie ori colegi care vor să-și impună punctul de vedere. Îl au aliat pe Pluton, care-i ajută să fie articulați, să pună punctul pe i.

N-ar strica, totuși, să fie puțin mai rezervați. E o perioadă în care ar trebui să aibă Acea Discuție cu fiecare persoană din viața noastră care reprezintă ceva, pentru că e puțin posibil ca toate lucrurile să fie ca la carte.

Vărsător- Autoanaliză

Moment interesant din punct de vedere al investițiilor, dar și cu niște blocaje și momente în care trebuie să spunem ”stop” și să nu exagerăm. Să vadă unde trebuie să modifice ceva și unde trebuie să fie constanți, trebuie să-și înțeleagă fundamental natura sufletească. Au o fereastră către subconștient, pot vedea în sufletul lor.

Trebuie în fiecare zi să facă un exercițiu de autoanaliză. Moment extraordinar pentru a face ordine în relații, apar persone care îi protejează și-i ajută să vadă clar lucrurile.

Pești- Renaștere

Vor vedea că se simte nevoia să transforme mai multe situații, lucruri. E mult mai important să se canalizeze pe ideea de reconstrucție, de renaștere, decât pe ce se distruge. Dacă, de exemplu, dispare un loc de muncă sau o preocupare, să nu se axeze pe faptul că au pierdut ceva, ci pe ce e pus în loc de Pluton. El va veni cu o altă sugestie.

Trebuie să găsească acea formă autentică ce-i reprezintă. Apar foarte mulre transformări, au intuiție și simt lucrurile înainte să se întâmple. Nu trebuie să se panicheze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.