sâmbătă, aprilie 1, 2023

Demiterea lui Vlad Voiculescu  nu încetează să facă valuri, iar noi secrete murdare ies la iveală din viața fostului Ministru al Sănătății.

S-a descoperit că tatăl lui Vlad Voiculescu a fost implicat în urmă cu câțiva ani într-un accident rutier, în urma căruia s-a stins din viață o tânără. Ulterior, el a fost reabilitat conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD.

Te-ar mai interesa: Plante cu efect de antibiotic eficiente în cazul i...

În contextul acestui scandal, medicul Monica Pop a ținut să arate un mesaj pe care i l-a transmis fostului ministru, într-un conflict personal pe care care l-a avut cu el în trecut.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată. Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului”, a spus medicul Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Simptome care arata că eşti intoxicat cu mucegai. ...

Totul a început pe 27 ianuarie 1999 pe DN1 între localităţile Ghimbav şi Braşov. Tatăl fostului ministru de la sănătate provoacă un grav accident de circulaţie. Vasile Voiculescu conducea un Tico a tăiat o linie dublă continuă şi s-a ciocnit de două ori cu un Oltcit care circula regulamentar. În urma impactului pasagera din dreapta lui Vasile Voiculescu moare la spital, iar șoferița mașinii Oltcit este grav rănită. Ulterior, după toate procedurile judecătoreşti Vasile Voiculescu ajunge să fie graţiat pe 17 octombrie 2019 conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD, conform unei anchete realizate de cei de la Sinteza Zilei.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: dacă observi asta pe ughi...

Un an mai târziu, pe 20 iunie 2000, Vasile Voiculescu Iulian este trimis în judecară de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pe 28 februarie 2003, Vasile Voiculescu Iulian este condamnat de Judecători Braşov la doi ani cu suspendare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. I se pune un termen de 4 ani de încercare, plata a 50.000.000 lei (vechi) despăgubiri civile familiei tinerei moarte, plata a 20.000 de lei (vechi) despăgubiri civile tinerei rănite, plata a 375.249 lei (vechi) CAS Braşov pentru spitalizarea victimelor respectiv plata a 3.000.000 lei (vechi) cheltuieli judiciare.

Te-ar mai interesa: Fostă Miss România, mutilată de un medic detist fa...

Pe 24 iunie 2003, Vasile Voiculescu Iulian este condamnat definitiv de Tribunalul Braşov la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Tribunalul Braşov constată apoi că i se aplică legea penală mai favorabilă şi este graţiat. Instanța menţine însă celelalte dispoziții ca la fond.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private