joi, decembrie 8, 2022

Horoscop 17-23 octombrie. O zodie este nemulțumită de calitatea afecțiunii lor de ceva vreme, dar nu ai murit și încă vrei ca cineva să creadă că ești uimitor, fermecător, frumos și dezirabil. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscop 17-23 octombrie. Fiți pregătiți pentru orice

„Există și momente în care, în funcție de semnul în care suntem, înțelegem greșit ceva care ne duce întreaga atitudine și viziune în altă parte. Acel loc poate fi destul de tensionat. Datorită programului de tranzit greu lunar pentru această săptămână, ne vom gândi mult mai mult decât ar fi necesar. Cu alte cuvinte, săptămâna aceasta va aduce dramă, indiferent dacă ne place sau nu.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Vom începe săptămâna cu câteva cuvinte sincere, dacă nu nepoliticoase, datorită pătratului Lunii, Mercur și Luna va continua apoi să se coordoneze cu mai multe planete influente, aducându-ne totul, de la răsturnări de relație la fulgerări de ego și multe altele.

Eforturile comerciale nu vor fi imune la unele dintre dramele care sunt „pe listă” pentru această săptămână.

Cu toate acestea, atunci când Luna intră în Balanță, avem un set complet nou de parametri, deoarece Saturn se transformă direct, ceea ce ar putea însemna de fapt că energia restrictivă și rigidă a lui Saturn s-ar putea întări spre sfârșitul săptămânii. Fiți pregătiți pentru orice și să știți că indiferent de ce s-ar întâmpla, există întotdeauna soluții pentru orice problemă”.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Insomnia lovește puternic la mijlocul săptămânii

Horoscop 17-23 octombrie. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Îți vei folosi marea ta inteligență pentru a ieși dintr-un blocaj săptămâna aceasta, Berbec, deoarece se pare că te-ai prins cumva în ceva din care nu poți ieși.

Săptămâna aceasta veți fi surprins de programul dumneavoastră, întrebându-vă de ce ați fost de acord cu „toate acestea”. Acum veți face o mulțime de anulări de planuri. Insomnia lovește puternic la mijlocul săptămânii, perturbându-ți programul. Mănâncă bine și dormi bine, dacă poți, Berbec.

Te-ar mai interesa: Horoscop SĂNĂTATE. Mihai Voropchievici, avertismen...

Horoscop 17-23 octombrie. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Te vei simți puțin mai protector decât de obicei, deoarece simți că există ceva în tine care este amenințat. Fie că este la serviciul tău sau în relația ta, ești foarte atent la realitatea acestui lucru, iar asta te duce la un festival de analiză, unde afli ce funcționează și ce nu.

Nu te porți neplăcut săptămâna asta, Taur. Gândiți bine lucrurile și apoi veniți cu planul perfect, fără cusur. Totul merge bine pentru tine.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul de col uterin; simptome, diagnost...

Horoscop 17-23 octombrie. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Veți simți o creștere a puterii în această săptămână, pe măsură ce puterea lui Saturn se diminuează și vă oferă un fals sentiment de autoritate. Asta înseamnă probleme la locul de muncă, Gemeni. S-ar putea să vrei să profiți de bunătatea cuiva, dar este, de asemenea, posibil să-l împingi prea tare și să ajungi să muști mai mult decât poți mesteca.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Trebuie să folosiți discreția în această săptămână. Ai idei și sugestii grozave, dar unele dintre ele par prea concentrate asupra ta.

Horoscop 17-23 octombrie. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cel puțin vei putea ști unde te afli până la sfârșitul acestei săptămâni, Rac. Ceea ce se înțelege aici este că vei fi o parte integrantă a luptei și a războiului care are loc la locul de muncă.

Știți că acest lucru nu poate dura pentru totdeauna și că pacea trebuie restabilită pentru ca productivitatea să revină, dar nu veți putea rezista să aveți ultimul cuvânt. Dacă rămâi tăcut, te vei simți frustrat și fără voce, și totuși, dacă vei vorbi, vei fi ținta tuturor. Calcă cu grijă săptămâna asta, Rac.

Horoscop 17-23 octombrie. Leu (23 iulie – 22 august)

Viața voastră amoroasă este în joc săptămâna aceasta. S-ar putea să ajungi la un anumit nivel și apoi să cazi în neant.

Și asta va fi evident pentru tine. Nu vrei ca această poveste de dragoste să meargă nicăieri, dar chiar nu ești atât de interesat să depui multă muncă ca să dureze. Deci, săptămâna aceasta vă oferă alegerea: lucrați la îmbunătățirea acesteia sau stați pe spate și priviți cum se destramă.

Horoscop 17-23 octombrie. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei încerca săptămâna aceasta ceva care va ajunge să te facă să arăți ca un prost fără experiență. Îți dorești cu adevărat copilăria înapoi și, deși ești foarte realist că asta nu se va mai întâmpla, uneori te comporți copilăresc și te aștepți ca ceilalți din jurul tău să țină seama de acest comportament.

Problema este că te afli printre adulții care au propriile lor probleme, în principal pentru că intră în conflict cu propriile lor traume din trecut.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. Capricorn, ai decis să-ți înșeli partenerul

Horoscop 17-23 octombrie. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Este nevoie de o Balanță bună și puternică pentru a stabili echilibrul corect și asta vei face săptămâna aceasta. Ești vocea rațiunii în familia ta și se pare că ești singurul pe care îl ascultă toată lumea.

S-ar putea să vă supărați că sunteți persoana în această poziție, dar nici nu puteți scăpa, deși v-ați imaginat cum ar fi să vă îndepărtați pur și simplu de familia dumneavoastră.

Horoscop 17-23 octombrie. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această perioadă a anului, începi să folosești unele dintre tehnicile tale spirituale pentru a crea situații pozitive și manifestări uimitoare. Veți intra în contact cu toate puterile voastre superioare în această săptămână, deoarece tranzitele par să vă atragă spre interior.

Ai nevoie de introspecție și ai nevoie de odihnă. Așteptați-vă ca această săptămână să fie dedicată practicii spirituale și obținerii păcii interioare.

Horoscop 17-23 octombrie. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Te afli în locul din viața ta în care simți că ai „prins” lecțiile vremurilor și acum ești gata să le implementezi. Lumea ta s-a cutremurat, lucrurile au mers prost și acum, ai rămas cu un scenariu de viață complet nou.

Schimbarea a avut loc și ești pregătit pentru ea. Nu ți-e frică de nimic, Săgetător. Săptămâna aceasta vei sparge ușile. Pregătește-te să treci prin ele.

Horoscop 17-23 octombrie. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă a existat vreodată o săptămână în care ai decis să-ți înșeli partenerul, asta este. Partenerul tău nu îți oferă ceea ce îți dorești și asta nu înseamnă doar dragoste fizică.

Vorbim despre tine care ai fost nemulțumit de calitatea afecțiunii lor de ceva vreme, dar nu ai murit și încă vrei ca cineva să creadă că ești uimitor, fermecător, frumos și dezirabil. Găsești asta în timpul săptămânii. Există cineva acolo și dacă accepți sau nu asta va depinde de tine.

Horoscop 17-23 octombrie. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

S-ar putea să te simți puțin frustrat în această săptămână, pur și simplu pentru că există lucruri despre tine cu care nu mai vrei să fii asociat, dar nu poți trece prea ușor peste.

Ești sclavul vechii tale gândiri și știi asta, ceea ce te deranjează cu adevărat. Ați putea petrece o bună parte din această săptămână încercând să vă deprogramați doar pentru a vă oferi o șansă de luptă. Te-ai săturat de vechile tale moduri și ești gata să mergi mai departe, cu gândire spre viitor.

Horoscop 17-23 octombrie. Pești (19 februarie – 20 martie)

Săptămâna aceasta va trebui să te străduiești dincolo de ceea ce poți suporta și, deși acest efort va fi mai ales emoțional, te vei simți epuizat și în pragul colapsului, în timp ce se întâmplă.

Acest lucru nu poate fi evitat. Nu poți evita nimic aici și, mai mult ca sigur, este un membru foarte apropiat al familiei sau cel mai bun prieten. Nu li se întâmplă nimic, dar va trebui să fii tu cel care să se conformeze acestei persoane, deoarece depinde doar de tine, potrivit stiridiaspora.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private