Sari la conținut

Horoscop 19 – 25 februarie 2024. Semne care trebui să se înarmeze cu răbdare în această săptămână

horoscop
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale

Horoscop 19 – 25 februarie 2024. Semne care trebui să se înarmeze cu răbdare în această săptămână

Previziuni astrale pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2024. Potrivit astrologilor, unele zodii își doresc răspunsuri, acțiuni și ceva pe care să poată conta. De aceea este de așteptat ca în aceste zile să se confrunte cu tensiuni în relațiile lor – în special în cele personale. Dacă aparține unuia dintre următoarele zodii, înarmează-te cu răbdare, fii atent la sentimentele celor din jur și ale tale.

Horoscop 19-25 februarie: tensiuni în relațiile personale

Horoscop săptămânal
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Horoscop 19 – 25 februarie 2024. Rac

Ca oameni, nu vrei să te consideri cineva care se mulțumește cu medie. Chiar dacă știi bine că viața are momentele ei „rătăcitoare”, ești o persoană care așteaptă cu nerăbdare lucrurile, iar a fi îndrăgostit și a te distra este unul dintre ele. Din păcate, relația pe care o ai acum nu te împlinește. Ai făcut ce ai crezut că e corect, ai îndurat situații, ai încercat, dar nu iese și cel mai probabil într-una din zilele următoare vei pune capăt. Cu cat mai repede cu atat mai bine, potrivit sursei.

Horoscop 19 – 25 februarie 2024. Scorpionul

Este timpul să recunoști: relația ta nu mai funcționează și sfârșitul este aproape. Îți dai seama că și cealaltă parte se simte la fel, așa că nu vei ezita să o închei. Nu vrei să ajungi în punctul în care îți „sufoci” partenerul. Poate reușiți să rămâneți prieteni, pentru că relația ca relație a început foarte bine, dar nu are rezultatul dorit. Dar totul la rândul său. Încheiați partea de dragoste și apoi decideți cum să procedați.

Horoscop 19 – 25 februarie 2024. Capricorn

Mai bine mai târziu decât niciodată! Capricorn, acesta este motto-ul tău pentru această săptămână, trebuie aplicată și în viața personală. Tranzitele săptămânii vă susțin și vă reamintesc că atunci când nu ne distram undeva, plecăm. Daca simti ca persoana de langa tine nu te apreciaza si nu iti recunoaste eforturile, atunci nu meriti. Această relație nu te umple (și probabil nu a făcut-o niciodată). E timpul să-l accepți și să mergi mai departe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel