Categories: Stil de viaţă

Horoscop 19-25 februarie cu Alina Bădic: Lună Nouă în Pești, efecte incredibile

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2023.

Luna Nouă în Pești aduce cu sine o punere sub lupă a celor mai intime și spirituale gânduri ale noastre. Relațiile devin foarte importante în aceste zile.

„Câteva aspecte de mare forță săptămâna ce urmează. Avem peste două zile o Lună Nouă absolut superbă pe început de Pești, o Lună Nouă care va vorbi, în colaborare cu Jupiter în Berbec, despre lucruri de mare forță, de esență pe care le putem începe.

E o perioadă în care contează foarte mult cum ne începem ziua, cum gândim, cum ne raportăm la ceilalți. Cam tot ce facem trebuie să se găsească sub o lupă care trebuie să vorbească de o abordare intens spirituală a vieții noastre.

(…) Nu putem ignora conjunctia Soare – Saturn care capătă o importanță deosebită deoarece are loc pe finalul zodiei Vărsătorului. Ca atare, relațiile capătă zilele acestea o tentă foarte puternică. Fiți atenți ce oameni se apropie de dvs într-un mod autentic și care se îndepărtează. E un simbol clar al faptului că Universul vorbește cu noi din punct de vedere al seriozității. Cine e cu noi în această perioadă poate să și rămână și cine se îndepărtează poate pleca. E o simbolistică foarte importantă.

Avem în continuare conjuncția Neptun – Venus pe final de Pești, conjuncția Jupiter – Kiron și aproape o conjuncție Nodul Nord – Uranus. E o perioadă în care toate deciziile noastre, interacțiunile noastre sunt de mare forță și sunt karmice. Ele pot fi karmice pe zona pozitivă sau karmice pe ideea că avem ceva de înțeles”, a declarat Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop cu Alina Bădic: Berbec- O nouă etapă a vieții

Luna Nouă de pe 20 februarie e de mare forță pentru Berbeci. Ea vorbește de un element pe care trebuie să-l identifice în viața lor, un element care-i poate ajuta să facă lucrurile ceva mai diferit decât le făceau până acum.

E o abordare de mare intensitate, o resensibilizare. Această Lună Nouă vorbește despre intrarea într-o etapă nouă a abordării vieții.

E ca o lecție de viață în care Berbecii trebuie să învețe cum să treacă de la comunicare, de la o parte mai concretă a vieții, la o zonă puțin mai spirituală, mai sensibilă, legată de suflet. Poate cineva le vorbește suflește despre ceva important.

Taur- Realizare

Taurii au încheiat un ciclu, au pus punct unui capitol din viața lor din punct de vedere profesional și trebuie să vadă cum încep un nou capitol. Pe undeva poate au avut o realizare, o urcare ierarhică sau poate au schimbat un loc de muncă, dar totul vine într-o variantă intens karmică.

Taurii au încheierea unei etape din punct de vedere profesional, dar e o încheiere benefică, necesară, pentru că nu se mai putea merge în aceeași variantă. Ea vine la pachet și cu o realizare, o mulțumire, o validare primită din partea cuiva.

Gemeni- Decizie importantă

Pentru Gemeni, Luna Nouă are loc pe Casa carierei, deci e momentul să lanseze o intenție în Univers. Cu siguranță va răsări ceva în plan profesional, e ceva ce Universul le arată: poate vine cineva cu o propunere sau poate ei simt că a venit momentul să înceapă ceva, au o intuiție.

Casa carierei găzuiește pentru ei și conjuncția Venus – Neptun, deci cu Soare, Lună, Venus și Neptun pe Casa carierei cu siguranță pentru Gemeni e un moment de mare forță, în care lucrurile se așază și pot lua o decizie foarte fermă pe plan profesional, mai ales pe baza intuiției. Simt pur și simplu cum stă treaba.

Intrarea Soarelui pe Casa carierei vorbește de o persoană, poate șef, coleg, factor de decizie, care-i poate influența, impcta zilele acestea. E o persoană cu autoritate, de bună credință, care chiar trebuie ascultată. Pe 20 intră și Venus în Berbec, pentru Gemeni pe Casa prietenilor, unde e și Jupiter marele benefic, deci e un eveniment astral.

Horoscop cu Alina Bădic: Rac- Validare

20 februarie e o zi foarte luminoasă pentru Raci. Vor putea lua decizii care propun o lansare sau o relansare. Foarte mulți Raci își doresc să devină mult mai buni la locul de muncă, să aibă mai multe diplome, mai multe confirmări, validări în specialitatea lor.

Își pot găsi mentori, persoane care să-i îndrume într-un mod corect. Casa mentorilor e aglomerată în această perioadă și cu siguranță îi va ajuta. Dacă găsesc acest mentor, va fi pentru ei ca o gură de oxigen.

Leu- Introspecție

Luna Nouă pentru ei, având loc într-o zodie așa spirituală precum cea a Peștilor, va revela un adevăr despre ei înșiși. Leii vor realiza ceva, că poate nu au dat suficientă atenție unui domeniu, un domeniu misterios, mistic.

Pentru Lei e foarte important să stea mai introspecți, în liniște și să încerce să intre într-o legătură mai profundă cu subconștientul, cu sinele lor și să vadă cam pe unde ar fi această inițiativă pe care o pot avea.

Inițiativa nu e una oarecare, ci poartă o amprentă mistică, ceva ce-i poate ajuta spiritual foarte mult.

Fecioară-  Fac pace cu cineva

Pentru Fecioare se anunță zile interesante cu Luna Nouă pe semn opus. Multe semne de întrebare. Ele vor răspunsuri, evident, dar nu e o perioadă în care să putem face chiar ce vrem noi sau să primim imediat răspunsuri.

Dar, în orice caz, cu ceva tot vine și e bine că-și pun întrebări. Pe undeva Luna Nouă vorbește despre o nouă viziune asupra vieții și în general, și la nivel relațional. E o viziune sănătoasă. Luna Nouă are și o componentă spirituală, vine și cu un semn de mesager, un mesager al păcii.

Deci trebuie să gândească lucrurile ca și cum Universul le trimite un porumbel alb sau le oferă șansa de face pace cu cineva, sau cu ceva din sufletul lor sau cu o situație.

Horoscop cu Alina Bădic: Balanță- Ofertă generoasă

Un element foarte puternic zilele acestea, asocierea între planeta care-i guvernează și marele benefic, Jupiter. Pot apărea oportunități, o situație de mare forță în favoarea lor, o ofertă, un bonus pe care îl oferă Universul. E o șansă, o oportunitate foarte frumoasă.

Oportunitatea paote veni prin intermediul unui partener și care vorbește și despre o anumită intensitate cu care lucrurile se așază. Apar parteneriate care vorbesc pe undeva de un factor de noroc cu care Balanțele sunt puse în relație.

Luna Nouă din 20 februarie are loc pe Casa serviciului, a locului de muncă, deci trebuie să vadă ce pot face nou la locul de muncă. Apare o șansă deosebită de a performa și trebuie s-o facă de o manieră unică.

Scorpion- Relaționare bună

Pentru Scorpioni sunt câteva zile foarte puternice și ca impact, și ca soluționări, pentru că Luna Nouă e pe un semn prieten, pe semnul Peștilor, pe Casa iubirii. Tot acolo sunt și Venus, și Neptun.

Deci pentru Scorpioni e un moment relevant din punct de vedere al apropierii de persoane care le fac mare plăcere, cu care pot colabora din plin, cu care experimentează lucruri frumoase împreună, o colaborare extraordinar de puternică.

Pentru Scorpioni se anunță zile senine din punct de vedere al relaționării cu oamenii de care sunt foarte apropiați. Saturn în Pești vorbește despre o perioadă de mare intensitate până prin 2026, în care au loc lucruri inexplicabile pe undeva din punct de vedere al logicii umane, dar care sunt perfect logice din punct de vedere spiritual.

Săgetător- Zile portal

Frumoasă asocierea dintre Venus, micul benefic, și Jupiter, guvernatorul lor, pe semn de foc. Asta înseamnă că au descoperit domeniul în care li se permite să se lanseze în ceva cu totul și cu totul inedit. Clar au un proiect.

E indicat ca în zilele portal – 20 februarie, 21 martie, 20 aprilie, 19 mai, până iese Jupiter din Berbec și intră în Taur – să folosească forța interioară de a lansa intenția în Univers și de a-i spune Universului exact ce vor.

Săgetătorii sunt într-o perioadă în care chiar ar fi păcat să nu înceapă ceva într-un doemniu care îi reprezintă. Trebuie să fie energici și curajoși.

Horoscop cu Alina Bădic: Capricorn- Discuții, promisiuni

O perioadă foarte favorabilă comunicării de orice fel, pot face promisiuni sau să ia în calcul că urmează o perioadă în care pot avea realizări foarte mari dacă discută cu persoane cu care au lucruri de făcut în comun, persoane față de care-și pot lua angajamente.

Trebuie să aibă discuții, întâlniri, promisiuni, cu oameni în care au încredere, care reprezintă ceva pentru ei. Trebuie să aibă încredere în cei de lângă ei. Poziționarea Lunii Noi vorbește despre faptul că pot avea o mică, mică schimbare în ce privește raportarea la ceilalți.

Realizare foarte frumoasă în familie, o expansiune sau ceva care răsare, înflorește. Pe undeva primesc un ajutor, cineva le arată și o parte luminoasă a lucrurilor.

Vărsător- Investiție importantă

Mercur a intrat în semnul lor și e foarte puternic în această perioadă. Discută despre lucruri care pot mișca ceva în viitorul apropiat. Luna Nouă din 20, care e și zi portal, e pe Casa banilor.

Pot face o investiție de mare forță, dar trebuie să se gândească bine deoarece perioada e generoasă și ne invită să fim curajoși, dar și prudenți. Expansiunea e foarte bine venită, ceva ce își doresc din suflet, care are o relevanță karmică.

Pești- Intuiție specială

Câteva zile în care vor fi foarte multe mesaje din astral venite absolut direct. Peștii vor beneficia de un soi de intuiție specială. Sunt mesaje de mare calibru care vin către suflet direct.

Sunt într-o perioadă foarte prolifică din punct de vedere financiar, pot face o investiție foarte puternică. Ea le oferă expansiune pe viitor, dar îi și mulțumește sufletește. Intrarea pe 7 martie a lui Saturn în semnul lor vorbește de o maturizare.

Se vor maturiza foarte mult. Își vor dori să iasă la rampă, să fie văzuți ca persoane cu autoritate. Dar trebuie să existe în continuare o relaționare cu viața spirituală și cu sinele superior. Peștii au câteva persoane de mare forță din punct de vedere sufletesc, poate fi un duhovnic, cu care discută. Discuții secrete săptămâna viitoare.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra