Sari la conținut

Horoscop 19 august 2022. Astrolog: Păzește-ți spatele!

Horoscop zilnic
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
previziuni astrale pentru zodii

Horoscop 19 august 2022. Astrele vin cu avertizări pentru unii nativi. Pentru cei din zodia Rac, vineri vor avea parte de o criză, iar pentru cei din Balanță, astrele îi sfătuiesc să își păzească spatele! Previziuni complete pentru toate zodiile.

Astrolog: Păzește-ți spatele!

Berbec

Datorită influenței dominante a Lunii, vineri va fi o zi ideală pentru chestiuni de familie și chestiuni legate de viața intimă, poate pentru a face o excursie cu familia sau pentru a efectua ceva schimbare în casă. În cazul în care trebuie să lucrezi, mintea ta tinde să se îndrepte către chestiuni mai intime.

Horoscop. Taur

Vineri te vei putea bucura de puțin mai multă liniște și seninătate decât cu alte ocazii, te vei simți mult mai relaxat și în pace chiar dacă lucrezi sau dacă te afli în mijlocul unei situații stresante.

Horoscop 19 august 2022. Gemeni

Pacea și liniștea de obicei nu durează mult și vineri vei reveni în acțiune și vei manifesta o activitate imensă, atât mental, cât și fizic. Din fericire, starea ta interioară va fi mult mai bună. Planetele formează configurații excelente și acum eforturile tale pot da roadele la care te aștepți.

Rac

Este foarte probabil ca vineri să te trezești într-o criză. Trebuie să ai în vedere că nu totul merge întotdeauna așa cum ne-am dori și, uneori, acesta poate fi chiar și norocul nostru pentru că, fără să vrea, urmărim obiective greșite sau care ne-ar putea dăuna.

Horoscop 19 august 2022. Leu

Aceasta va fi o zi de succes pentru tine, indiferent dacă este pe plan personal sau profesional. Vei avea sprijinul sau chiar ajutorul unor prieteni buni și alți oameni vor avea tendința de a face ceea ce vrei tu. Norocul este întotdeauna de partea ta, dar acum și planetele te vor ajuta foarte mult să-ți faci visele să devină realitate.

Fecioară

Vineri va trebui să te supui voinței altora. Nu vei putea lua inițiativa și ai putea fi victima unei trădări. Asta se poate întâmpla chiar dacă ești în vacanță, profitând de faptul că nu ești acolo. Dar până la urmă vei ieși bine din situație.

Horoscop 19 august 2022: Dușmanii tăi și trebuie să-ți păzești spatel

Balanță

Trebuie să fii atent cu dușmanii tăi și trebuie să-ți păzești spatele. Dar printre acești dușmani de multe ori ești și tu însuți, mai ales când te lași purtat de melancolie sau de frică, fie pe drept, fie pe nedrept. Vineri există pericolul să ți se întâmple ceva asemănător.

Scorpion

Te afli în mijlocul unui moment de luptă și efort greu, un moment de mare tenacitate care va da în sfârșit rezultate excelente, mai ales în ceea ce privește munca și situația financiară. Te îndrepți către o perioadă de schimbare pozitivă și tu însuți ești conștient de asta. Foarte curând veți avea vești excelente.

Săgetător

Vei reuși peste dușmanii tăi sau peste o situație deosebit de dificilă legată de muncă. Dar dacă sunteți în vacanță reflectând, veți găsi cheia pentru ca toate acestea să se întâmple când vă întoarceți la muncă. Acum planetele te ajută mai mult ca niciodată și cine vrea să te rănească va ajunge să se distreze foarte rău.

Capricorn

Trebuie să continui cu eforturile și sacrificiile pe care le faci în munca sau afacerea ta, iar dacă ești în vacanță trebuie să o faci imediat ce te întorci. Eforturile obositoare pe care le depui zi de zi vor da în curând roade excelente. După o perioadă foarte grea și lungă în trecut, răsplata binemeritată va veni acum.

Vărsător

Nu trebuie să cazi în pesimism și melancolie, pentru că vineri ești în pericol. Nu ești singurul care se confruntă cu mari dezamăgiri, eșecuri sau trădări, așa că acum trebuie să fii puternic și dacă te-ai împiedicat trebuie să te ridici plin de forță și gata să o iei de la capăt din nou, așa cum trebuie să facem cu toții, potrivit stiridiaspora.ro.

Horoscop. Pești

Dragostea și fericirea sunt mai aproape de tine decât crezi și s-ar putea să realizezi asta vineri. Ele pot veni în viața ta acolo unde ți-ai imaginat cel mai puțin. Chiar și acea persoană care într-o zi a ajuns la tine să-ți ceară ajutor, vineri poate veni să-ți dea cel mai mare și mai frumos dintre toate darurile: inima lui.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: