joi, decembrie 8, 2022

Horoscop 2023 pentru zodia Taur. Potrivit astrologului, acești nativi sunt norocoși și vor avea multe oportuniți în anul care urmează.

Daniela Simulescu îi îndeamnă pe tauri să înceapă să-şi facă curăţenie în viaţă, în casă, în familie, în relaţii şi, nu în ultimul rând, în interior, în sentimente, în gânduri şi trăiri, scrie DCnews.

Marele Benefic intră în semnul tău

„Casa a 12-a are foarte multe valenţe, dar cea mai importantă pe care trebuie să o reţii este că trebuie să înveţi să pierzi lucruri ca să faci loc altor lucruri noi.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra: Perioadă crâncenă pentru omenire! Tr...

Şi, din fericire, Jupiter în tranzit în casa a 12-a e bun. Adică… acea curăţenie, acele pierderi nu vor fi atât de apăsătoare, vei rămâne cu puţină încredere şi speranţă. Dar, dacă vrei ca în 2023 să o duci mai bine ca în 2022, până-n mai trebuie să faci curăţenie.

În dulapuri, în beci, în grădină, în jurul tău, la serviciu, efectiv în toate cotloanele vieţii tale. Jupiter zice – Hai să-ţi dau nişte lecţii legate de trecut, legate de traume, legate de dependenţe, de obiceiuri proaste! În prima parte a anului chiar trebuie să faci curăţenie!

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

E nevoie să te şi vindeci! Pentru că Jupiter are pretenţia să înveţi să mănânci mai sănătos, să dormi mai bine, să renunţi la relaţii toxice personale şi profesionale… efectiv te ajută să evadezi astfel încât să te pregăteşti.

De pe 16 mai până la finalul lui 2023 Jupiter, Marele Benefic, intră în semnul tău. Gândeşte-te aşa: cu cât ai făcut mai multă curăţenie în prima parte a anului, cu atât vei primi mai multe. Cu cât te ai făcut că n-ai văzut un colţişor sau ai mai lăsat puţin praf pe acolo, Jupiter nu are unde să se instaleze. Jupiter vrea să amplifice. Amplifică şi ce-i bun şi rău. Jupiter „zice”: De-asta îmi arăţi că vrei? Asta îţi dau!

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...


Horoscop 2023 pentru zodia Taur

Vestea bună este că Jupiter va şi retrograda. Iar acest lucru se va întâmpla de pe 4 septembrie până pe 31 decembrie.

Ne ajută să ne facem telemele serios şi să le şi rezolvăm. De exemplu, Jupiter vine şi îţi dă curajul să-ţi cumperi casa mult visată, să schimbi locul de muncă, să începi o şcoală, să pleci din ţară sau să te întorci în ţară.

Jupiter îţi dă încrederea aia de care ai nevoie ca să faci ceva măreţ în viaţă. Dar atenţie! Dacă viaţa ta e putredă şi are lipsuri pe ici pe colo, Jupiter va veni şi va „putrezi” mai mult acele lucruri.

Te-ar mai interesa: Cel mai grav sezon al virozelor la COPII în Români...

Dar lui Jupiter îi place şi voia bună şi veselia. Şi, da, îi place cheltuiala. Tu, de la începutul anului, îl ai pe Marte retrograd în Casa a II-a. se ştie că eşti foarte chibzuit. Dar acum trebuie să mai cheltuieşti ca să faci curăţenie.

Jupiter îţi dă oportunitatea, dar ca să creezi oportunitatea şi să-ţi priască trebuie să dai şi tu ceva de la tine. pentru că Jupiter în Taur se simte bine când concretizează, când pune cărămidă peste cărămidă, când mai adaugi ceva… vrea abundenţă.

Te-ar mai interesa: Băutura cu care Sofia Vicoveanca își curăță gâtul ...

E ca şi cum Jupiter îţi vine în vizită şi trebuie să-l primeşti într-o casă curată, aerisită, luminoasă şi întotdeauna Jupiter vrea şi o cameră de petrecere.

Dacă vrei ca la anul să funcţionezi, trebuie ca viaţa ta să aibă şi o componentă din asta de a petrecere, de a ieşi la evenimente, de a te bucura de viaţă. Cu cât te bucuri mai mult, cu atât Jupiter se bucură şi el mai mult pentru tine!” spune astrologul Daniela Simulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private