Sari la conținut

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Astrolog: Marte și Uranus în tensiune – o zi periculoasă

sursa foto: unsplash
fruct sanatos

Horoscopul săptămânal 21 – 27 martie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Nativii din berbec vor avea o săptămână bună. Vor fi plini de putere, energie, sănătate. Cei născuți sub semnul Taur au o săptămâna importantă – începutul unui nou an astrologic, așa că trebuie să abordați această perioadă cu multă responsabilitate.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Astrolog: Marte și Uranus în tensiune – o zi periculoasă

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Berbec

O săptămână de bun augur, ești plin de putere, energie, sănătate. Starea de spirit se îmbunătățește, majoritatea problemelor sunt rezolvate în mod corect, în beneficiul tău. Soarele a intrat în zodia ta în seara zilei de 20 martie și din acel moment viața ți se schimbă în bine. Arată-ți calități de lider, promovează-ți interesele. Arată-te – trebuie să faci multe în timpul săptămânii pentru a pune bazele prosperității anului.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Taur

Totul în jur este interesant, neobișnuit și în mare parte pozitiv. Săptămâna aceasta este foarte importantă. Începutul unui nou an astrologic, așa că trebuie să abordați această perioadă cu multă responsabilitate. Ai o bună ocazie să ieși din cercul vicios al împrejurărilor și să prinzi norocul în mâini.

Citeste si:

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Soarele a intrat în zodia ta

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Gemeni

Oamenii din jurul tău sunt uimiți de transformarea ta magică: atât externă, cât și internă. Dorința de a fi independent este în creștere, abilitățile organizatorice se pot manifesta. Toate acestea contribuie la realizarea profesională, la creșterea carierei, la câștigarea popularității. Pentru a nu rata oportunitățile favorabile ale perioadei – nu încercați să căutați logica în ceea ce se întâmplă. Aveți încredere în univers, nu vă fie teamă să finalizați ceea ce nu se va dezvolta. În curând ți se vor deschide noi perspective.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Rac

Această perioadă contribuie la toate problemele financiare, la soluționarea problemelor de muncă, la stabilirea de parteneriate pe termen lung. Un moment bun pentru a reorganiza afaceri, pentru a începe la un loc nou de muncă, pentru a cumpăra lucruri mari, frumoase și scumpe. Este posibil să vă mutați, să schimbați situația în litigiile de proprietate sau materiale. Potențialul energetic al săptămânii este foarte puternic, pentru a nu pierde o șansă norocoasă – acționează rapid, implică-te fără întârziere în orice proces nou.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Leu

O schimbare bruscă a condițiilor. modul obișnuit de viață poate duce la confuzie, anxietate inutilă. Nu vă fie teamă să ieșiți din zona de confort, exprimați-vă ideile cu îndrăzneală – puteți deveni un nou lider care modelează opinia publică.

Succesul îi așteaptă pe cei care se angajează în afaceri

Succesul îi așteaptă pe cei care se angajează în afaceri, ocupă o poziție legată de responsabilitatea financiară sau au o profesie creativă. Poate că trebuie să faci o alegere dificilă, dar trebuie să o faci dacă vrei o schimbare fericită.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Fecioară

Există dorința de leadership, de valori materiale, există dorința de a domina în compania sau echipa ta. Directorii superiori vă evaluează pozitiv perseverența, persistența, rezistența, determinarea. Acționează, declară-te – într-o săptămână vei putea pune bazele succesului viitor. Nu există timp pentru odihnă, precum și pentru viața personală în general – ești în fluxul evenimentelor, dar în general vei fi mulțumit de rezultatele acestei săptămâni.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Balanță

O întâlnire neașteptată cu persoana potrivită te poate scoate dintr-o situație neplăcută, precum și atrage parteneri cu adevărat potriviți. Datorită percepției pozitive asupra mediului și căutării armoniei, este posibil să-ți depășești propria modestie, să obții satisfacție în multe probleme. Săptămâna este plină de evenimente, ești în centru, dă tonul pentru ceea ce se întâmplă, câștigă experiență valoroasă și oportunitatea de a-ți schimba viața conform dorințelor tale.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Scorpion: O săptămână de relații pasionale

Armonizarea sinelui, dobândirea unui echilibru între activitatea socială și viața interioară, va promova dorința de a stabili legături cu membrii de sex opus. O săptămână de relații pasionale, relațiile deja stabilite vor primi un nou impuls. Sfera materială și finanțele pot avea de suferit din cauza risipei excesive, a dorinței de a fi în frunte cu orice preț. Activitatea ta publică se intensifică, cresc calitățile creative.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Săgetător

Un număr mare de conversații, diverse contacte ajută la rezolvarea problemelor de afaceri. În timpul săptămânii, cooperarea și interacțiunea cu alte persoane devin importante. Momentul este potrivit pentru negocieri și discursuri, dar numai dacă poți reține impulsivitatea și dorința de a pune capăt multor probleme deodată. Apariția de noi idei și interese, întorsătura ambiguă în relația cu colegii și partenerii, relațiile de afaceri cu sexul opus pot reveni într-o direcție romantică.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Astrolog: Marte și Uranus în tensiune – o zi periculoasă

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Capricorn

Comunicarea romantică se intensifică, relațiile amoroase se intensifică. Se stabilesc cunoștințe interesante, apar noi hobby-uri. O perioadă bună pentru interacțiunea activă cu un partener, restabilirea relațiilor personale și de afaceri. Manevrarea oarecum frivolă a banilor indică faptul că trebuie să fie extrem de precaut în toate măsurile financiare. Nu este exclusă posibilitatea unor pierderi din cauza unor acțiuni nesăbuite, pași imprudenți.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Vărsător

O perioadă ideală pentru comunicarea prietenoasă. Pentru dragoste, căsătorie și viața de familie. Activitatea socială este în creștere. Trebuie să acționăm în toate direcțiile deodată – muncă, romantism, relații sociale, întâlniri cu oameni asemănători. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru soluționarea problemelor financiare și clarificarea litigiilor cu partenerii de afaceri.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Pești

În mod surprinzător, negativitatea externă existentă te ocolește. Atractivitatea ta crește și poți profita de acest lucru atunci când intri în contact cu sexul opus. Aceasta este o perioadă bună pentru dragoste, căsătorie, pentru a întări prietenii, sărbători, seri, întâlniri. Săptămână favorabilă pentru influențarea publicului, creșterea popularității și influenței. Un oarecare succes financiar, profit mult așteptat este posibil, potrivit stiridiaspora.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.