Sari la conținut

Horoscop 22-24 Septembrie. Veste bună pentru o zodie: Astrele sunt în favoarea ta!

Predictii astrale zilnice
Sursă foto: Shutterstock

Horoscop de weekend: Ce îți rezervă horoscopul pentru zodia ta în perioada 22-24 septembrie.

Berbec

Săptămâna aceasta ai fost indecis, atât la serviciu, cât și în dragoste, ceea ce ți-ar putea cauza probleme. Profită de acest weekend pentru a reflecta, pentru că această indecizie are o influență negativă asupra ta. În dragoste, ai întâlnit mai multe persoane care te interesează, dar ești încă nehotărâtă, pentru că ești în căutarea persoanei perfecte care pur și simplu nu există. Berbec, dacă vrei să găsești pe cineva care să te iubească așa cum ești, cu defectele și virtuțile tale, atunci trebuie să faci și tu la fel.

Taur

Îți place să îți atingi obiectivele și atunci când le atingi, îți stabilești imediat unul nou; cu toate acestea, trebuie să fii mai blând cu tine însuți pentru că ai pretenții prea mari de la tine însuți și atunci când nu reușești ceea ce ți-ai propus, te simți prea frustrat. Săptămâna aceasta s-ar putea să fi cheltuit prea mult și abia vei reuși să ajungi la sfârșit de lună. Nu uita că este important să îți planifici cheltuielile. În dragoste, relația ta merge bine, bucură-te de acest weekend alături de partenerul tău.

Gemeni

Ai decis să te distrezi și să te simți bine când întâlnești oameni, dar în ultima vreme nu ai avut succes în relațiile tale. Nu lua prea mult de bună această situație, pentru că riști să te îndrăgostești de o persoană care nu caută același lucru ca și tine. Ieși în oraș, distrează-te, dar fii atentă. Dacă aveți un partener, evitați certurile prostești, pentru că ați putea duce chiar la o despărțire.

Rac

În acest weekend, vă veți dori să vă acordați puțin timp pentru a vă conecta cu voi înșivă. Ieșiți din casă, mergeți la un muzeu, mergeți la teatru, mergeți cu bicicleta, faceți o plimbare în aer liber. Dacă aveți chef, scrieți într-un jurnal. În dragoste, emoțiile sunt la cote înalte și vă simțiți nesigură în privința drumului pe care să o luați. Aveți răbdare cu dumneavoastră, veți lua decizia corectă.

Leu

În acest weekend te vei simți foarte pozitiv și plin de energie. Ieși cu prietenii și întâlnește oameni, ai șanse să cunoști pe cineva special. De ceva timp te gândești la un proiect care ar putea fi un succes, astrele sunt în favoarea ta, așa că stabilește o dată pentru acest proiect.

Fecioară

Săptămâna aceasta vei avea parte de o îmbunătățire în economie, ceea ce îți va da o stare de spirit foarte bună. Răsfață-te cu ceva ce meriți, dar nu uita să pui bani deoparte în cazul în care mai ai un eșec. În acest weekend caută-ți familia, pentru că împreună veți trăi momente de nostalgie care vă vor apropia mai mult.

Balanță

Sezonul Balanței va aduce un sentiment de echilibru și armonie în viața ta. A venit momentul să acționați și să vă organizați timpul astfel încât să aveți mai mult timp liber și să îl puteți dedica unei activități care vă place. Trebuie să te eliberezi și să nu mai dai vina pe alții pentru starea ta de spirit, în special pe partenerul tău. Soluția este în mâinile tale.

Horoscop
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Scorpion

Astrele vă sunt favorabile și în acest weekend veți atrage oamenii ca un magnet. Carisma ta este la cote maxime și nu numai că vei atrage contacte bune de afaceri, dar vei avea și un șir de admiratori. Ieși în oraș, întâlnește oameni și alege cu înțelepciune.

Săgetător

Eforturile tale vor fi în sfârșit răsplătite, nu doar prin recunoașterea superiorilor de la locul de muncă, ci și pentru că o vei vedea în portofel. Urmează o perioadă foarte bună în care nu va trebui să muncești prea mult pentru a-ți atinge obiectivele. În dragoste, crezi că îți rezistă, dar nu este adevărat, trebuie doar să deschizi bine ochii, pentru că este mai aproape decât crezi.

Capricorn

Săptămâna aceasta ai avut tot impulsul de a-ți atinge obiectivele și de a-ți dovedi ție însuți de ce ești în stare. Nu ezita, pentru că într-adevăr ai ambiția de a realiza tot ceea ce îți propui. Nu da înapoi, dar nu uita să ai grijă de tine, pentru că ai prea multe pretenții de la tine.

Vărsător

După o serie economică foarte bună, plină de muncă, este timpul să te reconectezi cu cei dragi. Aceștia te vor primi cu brațele deschise și vei descoperi că îți oferă chiar mai mult sprijin și înțelegere decât aveai nevoie. Petrece aceste zile alături de partenerul tău și recuperează acea complicitate pe care o iubeai.

Pești

Ești pe o linie emoțională foarte bună, pentru că, deși te-ai simțit copleșit de volumul de muncă, în cele din urmă îți vei păstra calmul și te vei relaxa. Profită de acest weekend pentru a petrece timp cu familia, pentru că armonia din casă îți va face foarte bine în acest weekend. Faptul că oamenii care te iubesc, te admiră și cred în tine te va ajuta să te convingi că ești foarte bun în ceea ce faci.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.