luni, octombrie 3, 2022

Horoscop 24 august. Atenție la concluziile pripite! Ajutor divin pentru această zodie.

Astrele ne atenționează că 24 august este o zi în care avem nevoie de multă răbdare. E o zi în care trebuie să nu ne grăbim, să fim răbdători, să nu nu tragem concluzii pripite şi să fim atenţi şi la ce se află în spatele lucrurilor văzute.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul zilei de 24 august, la Antena 3, pentru fiecare zodie în pace.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

Horoscop 24 august: Berbec – Rezultate materiale bune

Pentru Berbeci, ziua aduce rezultate foarte bune materiale. Le iese ceea ce şi-au propus, iar alţii pot face nişte investiţii inspirate în casă.

Taur – Primesc răspunsuri

Pentru Tauri, o zi aducătoare de gânduri inspirate, o minte care funcţionează foarte bine, o logică foarte bună, conectează foarte bine datele şi primesc răspunsuri.

Gemeni – Soluții inspirate

Gemenii stau bine la capitolul bani, poate că evită o situaţie dificilă care s-a creat recent şi răsuflă uşuraţi că au găsit soluţia.

Horoscop 24 august: Rac – Vești bune

Pentru Raci, ziua poate fi aducătoare de veşti bune de la persoane aflate la distanţă şi foarte dragi, sunt discuţii de suflet sau se rezolvă nişte acte încâlcite.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Leu – Răbdare și tutun

Pentru Lei, vorbim astăzi de sfânta răbdare şi de faptul că nefăcând nimic lucrurile se pot aranja, dar poate că e o zi norocoasă pentru ei din acest punct de vedere.

Fecioară – Toleranță și iertare

Bune vorbe, bune prietenii. Lucrurile se lămuresc, se clarifică şi îşi uşurează sufletul în felul acesta. Manifestă multă generozitate şi toleranţă, iertare.

Horoscop 24 august: Balanţă – Explicații binevenite

Pentru Balanţe, ziua este aducătoare de înţelegere. Primesc explicaţii la evenimentele din zilele trecute, mai ales la locul de muncă de la cineva care poate nu şi-a făcut treaba şi explicaţiile astea pică foarte bine şi aduc înţelegere.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

Scorpion – Ajutor ceresc

O zi marcată de ajutor ceresc, mai ales dacă au de rezolvat lucruri cu străini, cu oameni la ghişee sau diverse autorităţi. Cumva, şi datorită sincerităţii şi a dialogului sufletesc, se rezolvă.

Săgetător – Ajutor material

Mai ales în a doua jumătate a zilei pot veni nişte clarificări sau nişte veşti bune sau chiar sprijin şi ajutor material de la cei apropiaţi.

Horoscop 24 august: Capricorn – Relații bune

Au şi ei, astăzi, parte, în special după-amiază, de o înţelegere sau de o dezlegare, dar pe fondul unor frământări care persistă, mai ales în plan relaţional se rezolvă ceva.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Vărsător – Un nou proiect

Le poate veni ideea, mai ales după-amiaza sau seara, dacă discută sau dacă se informează, unui nou proiect. Dar trebuie să îl discute cu colaboratorii lor pentru că sunt mai mulţi oameni care participă.

Peşti – Zi bună

Pentru Peşti, foarte bună zi, mai ales după-amiază, pentru sănătate, află nişte răspunsuri, fac investigaţii şi înţeleg mai bine o problemă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private