sâmbătă, iulie 2, 2022

Horoscopul pentru vineri, 24 iunie 2022. Uranus se va alătura Lunii și, ca urmare, pe nativii din zodia Rac îi așteaptă o zi mai schimbătoare. Previziuni complete pentru toate zodiile zodiacale.

Horoscop 24 iunie 2022. Astrolog: O zodie va suferi

Horoscop. Berbec

Trebuie să fii atent cu caracterul tău coleric, furios și exploziv sau, altfel, vineri îți poate juca feste. În interior ești nobil și bine intenționat, dar atunci când îți lași temperamentul să conducă, poți provoca mult rău și nu numai celorlalți, ci și ție. Încearcă să fii atent.

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului: semnul banal care apare atu...

Horoscop 24 iunie. Taur

Influența dominantă a lui Uranus vă va aduce o surpriză, o surpriză care nu vă va plăcea sau care va fi ceva foarte diferit de ceea ce vă așteptați. Obsesia ta de a urma mereu un drum și de a nu-l părăsi poate deveni, în multe momente, cel mai mare dușman sau cea mai mare slăbiciune a ta. Trebuie să înveți să te adaptezi.

Gemeni

Te așteaptă o zi grea sau obositoare, cu multă muncă sau mult disconfort. Poate că trebuie să faci o călătorie de lucru foarte complicată și plină de incidente sau să abordezi o negociere foarte spinoasă și în care ai putea risca mult. Dar până la urmă vei rezolva totul.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie știut despre PARACETAMOL. Atenție, poat...

Stefania Maracineanu, Sursa foto:THETECHOUTLOOK.COM

Horoscop 24 iunie. Rac

Uranus se va alătura Lunii și, ca urmare, te așteaptă o zi mai schimbătoare sau instabilă decât de obicei. De asemenea, vei fi mai sensibil, inspirat și intuitiv. Vei avea o mare dorință de a face lucruri și vei fi mai combativ sau mai îndrăzneț decât ești de obicei. Dar trebuie să fii atent cu conflictele neașteptate.

Leu

Continuă chiar dacă te invidiază sau vorbesc la spate. Nu îndrăznesc să te atace sau să concureze cu tine pentru că știu că ești cel mai bun sau chiar dacă nu ești, poți fi un inamic foarte rău. Te afli într-un moment bun și acum trebuie să mergi pentru obiectivele tale de muncă, economice și personale.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE la durerile de picioare! Pot semnala afecț...

Horoscop 24 iunie. Fecioară

Atunci când ești bine, nu există nicio îndoială că porți în tine o ființă creativă și minunată. Totuși, când te simți rău, și asta ți s-ar putea întâmpla vineri, poți fi cel mai mare dușman al tău. Vineri ai putea suferi o mare dezamăgire.

Balanță

Te așteaptă o zi favorabilă pentru munca și treburile tale lumești. În plus, o chestiune judiciară sau administrativă va fi rezolvată în favoarea dumneavoastră. În realitate toate acestea nu se întâmplă pentru că ești foarte norocos, ci pentru că ai reușit să manevrezi cu mare pricepere și să te miști cu capul și nu cu impulsuri nebunești.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind ploșnițele de pat: Cum să ține...

Horoscop 24 iunie.  Scorpion

Impulsurile și emoțiile domină în tine într-un mod absolut, deși faci mereu efort ca alții să nu-l vadă, dar când lucrurile nu merg așa cum vrei, atunci se poate dezvolta o furtună mare în interiorul tău, iar acesta este un pericol cu care vineri te-ai putea întâlni Trebuie să ai o mare seninătate.

Săgetător

Te afli într-un moment grozav, plin de credință, optimism și inspirație. Ai perspective mari la locul de muncă și nu ai fost niciodată mai aproape de a-ți îndeplini vreunul din cele mai lăuntrice visuri. Profită la maximum de această zi și nu-ți fie teamă să iei inițiativă sau să faci o mișcare îndrăzneață, intuitivă.

Te-ar mai interesa: Simptome de deficit de vitamina B12: semnul de ave...

Horoscop 24 iunie. Capricorn

De multe ori te simți închis sau limitat, în ciuda marilor tale lupte și sacrificii. Totuși, nu poți să-ți realizezi visele sau ca alții să-ți recunoască meritele și să-ți dea locul. Dar nu-ți dai seama că de multe ori tu ești cel care te încăpățânezi să mergi pe cele mai dificile căi.

Vărsător

Treci cu ușurință de la cel mai mare entuziasm la deznădejde totală și un mare sentiment de neputință, iar de multe ori acest lucru nu are nimic de-a face cu evenimentele de zi cu zi. Vineri ai o zi neplăcută și chiar dacă lucrurile merg foarte bine pentru tine, nu vei avea acel sentiment pentru că mintea și logica ta urmează alte căi.

Horoscop 24 iunie. Pești

Uranus vă va aduce un mare succes sau o surpriză foarte pozitivă în problemele inimii. Poate că vei avea o mare bucurie alături de persoana pe care o iubești cel mai mult sau vei obține un succes în dragoste pe care nu l-ai imaginat niciodată. Adevărul este că vineri te așteaptă o zi foarte fericită în care vei putea vedea că uneori visele devin realitate, potrivit stiridiaspora.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private