Categories: Stil de viaţă

Horoscop 25- 31 decembrie. Luna Nouă în Capricorn vine cu schimbări profunde. Astrolog Alina Bădic, predicții surprinzătoare pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 25- 31 decembrie. Luna Nouă în Capricorn vine cu schimbări profunde.

Evenimentele astrale ale sfârșitului de an sunt neașteptate, iar „de vină” pare a fi Luna Nouă în Capricorn. Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2022.

Solstițiul de iarnă, 23 decembrie, Luna Nouă în Capricorn – ce semnificații au aceste evenimente astrale? Este momentul să te aliniezi cu ceea ce ești cu adevărat. Ce trebuie, așadar, să facem? Ce energii poți aduce în viața ta? Care este cartea ta de vizită? Deveniți conștient de latura dumneavoastră spirituală! Este timpul să faci ceva diferit! În ce zonă vă doriți cel mai mult succesul?

Ne aflăm în mijlocul unui proces de ascensiune, suferim transformări majore care anticipează schimbarea energiei noastre la cel mai înalt nivel. Trecem la o stare de conștiință superioară. Ce faci, așadar, cu timpul tău? Cum să ai putere asupra minții tale?

E o perioadă în care se vor declanșa energii arhitipale, vom înțelege mai bine cine suntem de fapt și va trebui să studiem viața strămoșilor noștri. Această Lună Nouă de ieri, pe început de Capricorn, ne oferă foarte multe energii în această direcție. Va avea loc și schimbarea percepției asupra propriului destin.

Deci trebuie să mutăm centrul de la exprimare la percepție, de la exterior la interior. Trebuie să comunicăm mai puțin, în favoarea interiorizării și să medităm, să ne rugăm. E un moment de contemplare a umbrelor din viața noastră. Trebuie să înețelegem care e lucrul care ne trage cel mai mult în jos”, a afirmat Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop 25- 31 decembrie: Berbec- Să nu se lase duși în eroare

E un moment de mare forță și asta chiar până pe 17 mai. E momentul lor, cu Jupiter în semn. Jupiter vorbește despre un soi de expansiune, dar una care nu se activează în orice condiții. Ea se activează doar dacă facem anumite lucruri, dacă ieșim în întâmpinarea ei cu energie, dacă șansele sunt fructificate. Berbecii s-ar putea simți un pic dați înapoi, ar putea simți că cineva le pune bețe în roate.

Nu trebuie să se lase induși în eroare. E o perioadă în care s-ar putea să ni se pară că suntem puțin obstrucționați de persoane și situații. E foarte important ca fiecare dintre noi să stabilim cu adevărat cine suntem noi și care ne e scopul.

Taur- Prieteni care sar în ajutor

În sfârșit, o gură de oxigen! Taurii au trecut prin tot felul de schimbări de soartă, situații în care au fost agresați, dar acum intră Jupiter pe Casa credinței și a liniștii sufletești. Ca atare, Taurii își liniștesc sufletul.

Au un ajutor nesperat, care vine pe filieră divină. Pot apărea prieteni care sunt trimiși direct de Divinitate. Apar oameni de mare calitate care, de data aceasta, nu vin să le ceară ceva, ci să-i ajute.

Gemeni- În căutarea unei noi misiuni

Pentru Gemeni se anunță zile însorite. Există o componentă puțin mai dură din punct de vedere al conexiunii cu ei înșiși. Sunt tot felul de probleme de rezolvat, oamenii din jur au tot felul de așteptări de la ei. E un fel de moment de contemplare a umbrelor din viața lor. E vorba de identificarea elementelor care îi trag în jos, îi agresează. Aceasta este, de altfel, o caracteristică generală a perioadei.

Gemenii trebuie să descopere care e această umbră în tema lor. Luna Nouă de ieri a vorbit despre un soi de exagerare care, însă, e de bun augur care. Dacă e lăsată să curgă, va atrage atenția asupra unor realități. Deci important e să evoluăm.

În continuare Gemenii sunt un pic tracasați, dar primesc un ajutor nesperat din partea unor persoane alese de Divinitate. Gemenii trebuie să-și găsească o misiune. Zona profesională e foarte încercată. Trebuie să înțeleagă unde le e harul.

Horoscop 25- 31 decembrie: Rac- O mare recompensă

Sunt niște responsabilități financiare care îi apasă. Racii au niște temeri, niște frici, niște semne de întrebare. Există anumite restricții în plan finaciar, e adevărat, dar ele din luna martie nu vor mai părea niște restricții, ci niște mari realizări.

Recompensele lui Saturn sunt nemaipomenite! Acolo unde știu că au muncit și au fost serioși, va exista o foarte mare recompensă. Marte rămâne pe Casa dușmăniilor secrete, rămân tot felul de lucruri controversate, oameni mai puțin sinceri.

Leu- Nenumărate oportunități

Leii își pun foarte multe întrebări până acum, dar urmează o perioadă destul de prolifică. Vor afla care e cu adevărat care e cartea lor de vizită. Jupiter ne ajută să ne identificăm cu latura noastră superioară. Jupiter tranzitează un semn prieten, Berbecul, așa că dacă vor să devină activi în anumite domenii, ar trebui să-și cam găsească de lucru, să facă ceva foarte consistent.

Leii sunt încurajați să fie dinamici, să facă sport. Dacă nu au de lucru, vă dă Universul. Leii au foarte multe oprtunități.

Fecioară- Atenție la sănătate

Fecioarele știu oarecum pe unde se află, nu au probleme de identitate, ci cu liberul arbitru. De ceva vreme se întreabă ce mai vrea Destinul de la ele. Au impresia că nu toate lucrurile sunt evidente, clare.

Intră pe o direcție în care lucrurile se pot schimba de azi pe mâine. Intră pe un con de succes din punct de vedere financiar, vor descoperi o nouă oprtunitate de a câștiga, într-o variantă în care sigur Universul le susține. Dar e ceva care în continuare le dă bătăi de cap. Culeg informații din astral, dar sunt lucruri care le răscolesc. Prioritatea ar trebui să fie zona sănătății.

Horoscop 25- 31 decembrie: Balanță- Încep un proiect măreț

Balanțele sunt foarte preocupate să petreacă timpul cu familia, cu persoane apropiate. Descoperă un nou sistem, există o șansă să înceapă ceva de pe o altă poziție. Fie au început un serviciu nou, o colaborare nouă, ori s-au mutat în casă nouă, au făcut o schimbare și au expansiune. Dar trebuie să fie și ele generoase.

E o perioadă în care lucrurile se dinamizează, suntem inventivi, chiar o luăm de la capăt. Cel mai bine poziționați vor fi nativii care înțeleg acest început. Deci pentru Balanțe se dă startul a ceva care va avea impact mare pe termen lung dacă respectă asocierile pe care le oferă Destinul. Trebuie să identifice în ce zonă își doresc cel mai mult succesul. Se fac ajustări din punct de vedere energetic pe zona profesională.

Scorpion- Reușite la locul de muncă

S-ar putea să li se ceară foarte mult ajutorul, să fie pe undeva încercați de Destin. Mult prea multă activitate relațională zilele acestea, prea mult tracas. Vor avea reușite și oportunități la locul de muncă.

S-ar putea să întâlnească persoane care vor ele să îi ajute. Și ei pot oferi ajutor persoanelor cu care se intersectează la locul de muncă. În acest context, conflictul e între domestic și parteneriate. Sunt oameni pe care-i consideră ca membri ai familiei, dar cu care au și niște parteneriate și care-i pot tensiona. Uranus vine cu tot felul de surprize pentru aceste persoane cărora ele nu le fac față.

Săgetător- Promovări

O perioadă foarte, foarte bună din punct de vedere al oportunităților, al promovărilor. Mulți încep să se dezvolte și câștige foarte bine. Sunt puși în fața unei alegeri pe care nu oricine poate să o facă, dar e o alegere care le poate aduce foarte mult profit.

Zona de confort, de intuiție, în care se face conexiunea cu Divinitatea vine din planul persoanelor care țin la ei cu foarte multă puritate, curățenie sufletească. Trebuie să asculte sfaturile oamenilor sinceri, care-i iubesc cu adevărat. Perioada le vorbește prin aceste persoane. Universul îi răsplătește pentru faptele bune pe care le-au făcut.

Horoscop 25- 31 decembrie: Capricorn- Axați pe familie

Perioadă foarte bună pentru negoț, schimburi, comerț. Risc pe care și-l asumă din punct de vedere material. Sfatul e să nu exagereze, dar să-și asume un risc pentru a intra pe energie.

Se simt confortabil cu oameni care sunt precum membri ai familiei, pot avea expansiune în acest cadru. Trebuie să aprecieze mai mult membrii familiei sau persoanele care se prezintă ca membri ai famililie. Dau mai multă importanță conceptului de cămin.

Vărsător- Introspecție

Nu trebuie să consume energie în exterior, ci să perceapă și să accepte, să interiorizeze. Introspecția trebuie să fie la ordinea zilei. Energie benefică pe zona de intimitate. Trebuie să lucreze într-un domeniu, spațiu care să le vorbescă despre suflet, care să le asigure confort sufletesc. Să evite să lucreze în medii în care se simt stingheri.

Pe undeva vor să adapteze mediul intim, domestic la propria personalitate și vor fi surprinși dacă nu se regăsesc chiar în elementul lor. Atunci vor simți nevoia unei reamenajări.

Pești- Reevaluarea potențialului personal

Perioada aduce foarte multă zbatere, întrebări: care e potențialul, unde s-au subestimat, ce pot face pentru a sta mai bine financiar. Urmează o invitație, până pe 17 mai, de a fi mai dinamici, de a accelera energia în domeniul financiar, de a se pune în valoare acolo unde se pricep cel mai bine.

Deci trebuie să-și dea seama unde se pricep cel mai bine, unde au ceva de spus, unde se pot pune în valoare. Trebuie să se promoveze, să devină mai buni în domeniul în care activează.

Și în plan personal trebuie să vorbească partenerului pe limba lui. Același lucru e valabil și în cazul prietenilor sau a altor parteneri. Au multe lucruri care îi apasă, e un ceva care le dă bătăi de cap. Cine îi enervează sau chiar îi face să sufere acela le e mentor spiritual, căci îi determină să evolueze.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

5 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

6 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

7 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: