sâmbătă, aprilie 1, 2023

24 ianuarie 2021 este marcat de un eveniment astrologic rar: Luna Nouă. Cum ne influențează Luna Nouă din această zi?

Înțelesul Lunii Noi

O lună nouă reprezintă sfârșitul unui ciclu și începutul unui nou ciclu de 28 de zile. Luna combinată cu soarele oferă o explozie de energie și inițiativă revigorantă. Așadar, este un moment minunat pentru a începe proaspăt, a transforma o nouă frunză sau a începe un proiect nou. De asemenea, puteți contesta obiceiuri, comportamente și credințe vechi atunci când căutați modalități noi și inventive de a progresa.

Te-ar mai interesa: Fostă Miss România, mutilată de un medic detist fa...

Mihai Voropchievici ne explică pe înțelesul tuturor mișcarea Lunii Noi

”Toate planetele în mișcare directă. De N ori auzim și vehiculăm discuția – Păi de aia nu ne înțelegem, că e Mercur retrograd. Explicăm mai simplist și mai plastic. Dacă ai un drum și e drept, cum spunem acum, toate planetele urmează un drum drept, deci nu e cu suișuri și coborâșuri, adică retrogradările astea, acolo sunt niște stopuri, niște opreliști pe care trebuie să le depășești ca să înțelegi, că retrogradările unor Planete nu vin decât cu scopul de a ne face să înțelegem unde am greșit și ce ar trebui să îndreptăm în viața noastră. Trebuie să dăm frâu liber liniștii, bunăstări.

Te-ar mai interesa: Drojdia roşie, un elixir pentru inimă, antidotul c...

”Din 14 până în 30 ianuarie este prima fază și apoi din 21 februarie până în 27 aprilie”

(…) Există acea oportunitate dată de tot ce înseamnă sistemul acesta planetar și tot ceea ce înseamnă univers, ca noi să ne îndeplinim niște dorințe demult timp pe care le aveam. Să putem evolua într-o anumită direcție. Avem probleme de sănătate. E cea mai bună perioadă să ne axăm pe niște tratamente. Nu trăim neglijat această perioadă, pentru că sunt perioade bune pentru însănătoșire, perioade bune pentru a acționa să schimbi un loc de muncă, vrei să faci o schimbare în viața ta. Ți-a crescut numărul membrilor de familie și vrei să te extinzi. Caută. Oportunități N sunt ca să găsiți apartament destul de convenabil și ca preț și cu spațiu mai mult (…) Orice schimbare pe orice plan este bună. Problema e că noi trebuie să acționăm, pentru că energia ajută. E o perioadă destul de mare și e păcat să nu folosim. Mai avem încă o săptămână din ianuarie. Intervalul celălalt e un fel de respiro, adică vedeți cam ce s-a întâmplat.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

”Trebuie să ne mișcăm rapid. Anul acesta este anul oportunităților”

Oportunitățile nu vin să se roage de tine. Cei care înțeleg că trebuie să acționeze și este spre beneficiul lor, vor face aceste treburi, iar după aceea, ceilalți care nu au acționat vor veni să conteste. Documentați-vă.

Schimbările sunt și la nivel individual, dar și la o masă mare de colectivități. Tu schimbarea nu o faci doar pentru tine în familie, schimbarea e benefică și pentru ceilalți, deci hai să acționăm (…) Optimizarea condițiilor de viață, optimizarea locului de muncă, găsirea tuturor acelor oportunități care s-au ivită, să le aplicăm în viața noastră. Dați-le curs. Și pe plan sentimental trebuie să ne grăbim. Nu pierdeți oportunități”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: O legumă banală, dar consumată des de români, dezi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private