luni, noiembrie 28, 2022

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile. Este o zi perfectă, cu o energie solară, frumoasă. În concluzie, astrologul spune că trebuie să profităm de vibrația zilei. „Voie bună şi entuziasm, mai ales după prânz. Să profităm de această vibraţie”, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Horoscop 27 aprilie. Camelia Pătrășcanu: O energie solară, frumoasă. Să profităm de această vibraţie”

„Voie bună şi entuziasm, mai ales după prânz. Să folosim energia acestei zile, care ne pune la treabă sau în mişcare. O zi minunată, foarte activă, o energie solară, frumoasă. Să profităm de această vibraţie”, conform Camelia Pătrășcanu.

Te-ar mai interesa: Atenție femei! RUJURILE conțin un amestec de subst...

Horoscop. Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Poate că se dezmorţesc un pic mai lent sau sunt mai leneşi în prima parte a zilei, dar nu e nimic, pentru că după-amiază sunt într-o mare formă şi vibranţi.

Horoscop 27 aprilie 2022. Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Au şi ei o primă parte a zilei foarte reuşită, însă după-amiază se concentrează deja pe planurile lor şi se pregătesc pentru lucrurile pe care vor să le împlinească.

Horoscop. Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Minunată zi şi pentru ei, mai ales dacă o petrec alături de prieteni. Au idei noi sau cineva le sugerează ceva nou, poate chiar îi invită la o activitate, o acţiune, de ce nu o afacere.

Te-ar mai interesa: De ce rămân bărbații în căsnicii nefericite: 6 mot...

Horoscop 27 aprilie. Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Ziua este aducătoare de înţelesuri şi de aici poate şi felul în care văd lucrurile. O situaţie, o persoană sau o activitate se schimbă. Primesc inspiraţii şi soluţii salvatoare, se leagă lucrurile şi în felul acesta se deschide viitorul.

Horoscop 27 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Dacă la începutul zilei sunt un pic mai leneşi, după-amiaza deja au chef de mari aventuri. Pot ieşi din oraş sau îşi propun să facă o călătorie mai lungă şi să revadă persoane iubite.

Te-ar mai interesa: Misterul celui mai longeviv medic din lume. A trăi...

Horoscop. Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Camelia Pătrășcanu: Începutul de zi este minunat

Începutul de zi este minunat, colectează foarte multe aprecieri din jur şi tocmai de aceea după-amiază pot să se gândească la colaborare cu cineva. De altfel, toată ziua stă în jurul ideii de parteneriat şi se leagă ceva.

Horoscop 27 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă
Sunt hărnicuţe şi serviabile, mai ales în prima parte a zilei. După-amiază însă, ochii le pică pe parteneri şi măsoară dacă face bine sau nu face bine, dar pot fi şi planuri conjugale, noi şi foarte frumoase.

Te-ar mai interesa: Constipație și dureri de spate în zona lombară: ce...

Horoscop 27 aprilie. Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Se răsfaţă, mai ales în prima parte a zilei, cu delicii de tot felul. După-amiază însă trec la treabă, sau fac un serviciu cuiva şi le place să facă asta, mai ales dacă sunt lăudaţi.

Horoscop . Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Mai multă leneveală în prima parte a zilei, dar după-amiază sunt într-o mare formă şi au nevoi năstruşnice, originale. Poate chiar schimbă planul zilei după-prânz.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

După-amiază se gândesc mai mult la o persoană

Horoscop 27 aprilie. Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Sunt vorbăreţi. De fapt, toate aceste zile au avut chef de vorbă, însă după-amiază se gândesc mai mult la o persoană apropiată sufletului lor, din familie şi poate doar cu acea persoană discută mai mult sau chiar o vizitează.

Horoscop. Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Sunt îndemânatici, activi şi harnici. Se ocupă cu mare plăcere de lucrurile care le cad în sarcină. După-amiază, vizite.

Horoscop 27 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti
Foarte inspiraţi, le vin idei noi şi dau credit talentelor şi capacităţilor lor, astfel încât după-amiază se şi pun pe treabă sau vor să exereseze ceva.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private