Sari la conținut

Horoscop 27 august- 2 septembrie. Alina Bădic: Super Luna ne ajută să aducem la suprafață tot ce devine otrăvitor

Predictii astrale
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii astrale: superluna din 30 august

Horoscop Alina Bădic. Perioada 27 august- 2 septembrie este supusă unor influențe astrale de mare încărcătură. Ziua de 30 august este ziua în care putem să ne vindecăm și să ne transformăm.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru toate cele 12 semen zodiacale.

„Cum să aducem la suprafață tot ceea ce devine otrăvitor pe această Super Lună ce va avea loc pe axa Pești-Fecioară. O zi portal pe 30 august, zi în care avem capacitatea de a vindeca și de a transforma.

Cum să ne deschidem pe conjuncția Lună-Saturn, un mariaj mistic de mare forță, o lună plină care atrage o conexiune unică între lucruri care trebuie să se facă unul pe altul mai puternice.

Luna face o configurație iod cu Venus și cu Marte. Avem ghidajul necesar de a ne întoarce la noi înșine”, a spus Alina Bădic, potrivit B1 TV.

Horoscop Alina Bădic: Berbec- Tulburare

Este o perioadă în care trebuie să învățăm să lucrăm cu elementele naturii, cu toate cele patru elemente ale naturii. Ele au un profil, un specific foarte clar pe care trebuie să îl înțelegem, trebuie să înțelegem și subtilitatea, să învățăm să ponderăm tulburarea care poate veni de la cele patru elemente și nativii Berbec.

Ca orice nativi trebuie să știe cam care este ponderea pe aceste semne de apă, de aer, de foc, de pământ, să vedem cum putem să ponderăm pentru că contează foarte mult unde este tiparul, unde este ponderea și în funcție de asta putem să vedem dacă un aspect sau o configurație astrală ne afectează sau nu ne afectează, care este puterea acestei configurații astrale. Ca atare, această Lună Plină are o componentă puternic spirituală.

Taur- Între extreme

Există o structură simbolică a unei astrograme, a unei hărți. Ca atare, cu Jupiter și cu Uranus în semn este foarte interesant mesajul pentru dumneavpastră, pe de o parte Uranus în harta natală arată detașare, perspectivă, acces la intuiție și la revelații, despre aspecte de genialitate, dar totodată Uranus vorbește și despre un soi de nebunie.

S-ar putea să vă găsiți în ipostaze în care astăzi să vi se pară că sunteți genial sau chiar să fiți, să aveți niște idei incredibile la care toată lumea să poftească și în altă zi să vă simțiți foarte nervoși, exagerat de nervoși din senin pentru că acesta este Uranus.

Gemeni- Conflict de putere

Această lună plină are loc pe axa 4-10, pe axa carierei și a familiei, asta înseamnă că veți avea o interacțiune foarte specială cu situații, cu persoane de care vă leagă destul de multe, cu care aveți o implicare specială.

Există un conflict între putere, specifică casei a 10-a, casei Capricornului și partea aceasta personală. Ca atare trebuie să gestionați foarte bine această relaționare. Aș vorbi astăzi puțin despre importanța lui Uranus într-o casă foarte importantă pentru dumneavoastră, alături de Jupiter, pe casa a 12-a, pe casa credinței, pe care această Superlună o potențiază destul de mult.

Horoscop Alina Bădic: Rac- Revelații

Este o perioadă în care foarte multe situații vor părea greu de descifrat, greu de diagnosticat și totuși sunt foarte multe soluții, mai ales pentru cele care au o componentă financiară. Vorbeam despre acest mistic cu care vine luna plină pe axa pești-fecioară. Cum putem să transformăm și să aducem anumite lucruri în favoarea noastră?

Se activează sensibilitatea, revelații foarte multe, o forță extraordinară pe această lună plină și totuși ne întrebăm ce vom experimenta. Chiar și în general vorbind putem să facem niște predicții. Este foarte multă intensitate și pe zona venusiană care face într-un fel echipă cu această lună plină.

Leu- Vindecare și transformare

Acum într-adevăr pentru nativii Leu apar două adevăruri care duc într-o zonă în care trebuie să extrageți ceva foarte relevant pentru dumneavoastră. Trebuie să vedeți cum să vă susțineți singuri într-o zonă în care Universul pare să vă saboteze.

Soarele este opus lui Saturn, un aspect destul de dur care vorbește și despre devitalizare și având pe axa 2-8 vorbim despre foarte multe energii adverse care par efectiv să vă saboteze. Acest lucru nu exclude capacitatea de vindecare și de transformare.

Fecioară- Găsiți ce vă motivează

Cu soarele în semn și soarele care va face acest mariaj mistic cu luna, aflată în semn opus. Sunteți direct vizați de această Super Lună, simțiți deja dinamica contrariilor. Nu uitați de claritate, detașare, pentru că fiecare dintre aceste aspecte are și ceva pozitiv, și ceva negativ.

Trebuie să studiați dinamica acestei perioade ca nativi implicați direct în această configurație. Nu uitați nici de simbolistica lui Uranus. A devenit mult mai puternic de când avem apropierea lui Jupiter de el pe semn de pământ, asemenea semnului dumneavoastră. Trebuie să găsiți motorul în această perioadă.

Horoscop Alina Bădic: Balanță- Puterea minții

Și pentru dumneavoastră este o Super Lună foarte interesantă care are loc pe axa 6-12 și care ne ajută și pe noi să înțelegem pe undeva care sunt acele lucruri pe care trebuie să le reglăm. Și pe semne mutabile, ca și zodii, ca și case, sunt foarte multe lucruri care nu sunt prea stabile în viața noastră și am putea să ne unim forțele și să ne punem mintea la contribuție pentru că acum sunt câteva zile în care putem cu adevărat să folosim sintagma puterea minții.

Vorbim despre puterea minții pe trina aceasta mercur-jupiter, mercur-uranus. Cei care știu să își folosească mintea și care își pun mintea la contribuție și nu pierd vremea cu lucruri micuțe.

Scorpion- Cine este adversarul

Această Super Lună vorbește de pe axa 5-11, axa relațiilor apropiate, vorbeam despre dizolvarea anumitor lucruri, este un portal foarte puternic pentru a energiza în zona relațională. Trebuie să vă orientați spre alțiii, dar să vedeți cum vă orientați spre alții.

Oricum s- a schimbat axa nodurilor lunare pe Berbec-Balanță, oricum s-a schimbat puțin parametrii, pârghiile în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. Trebuie să descoperim adversarul din noi, dar și adversarul din cei din jurul nostru.

Săgetător- Atenție la zona relațională

Știm deja că foarte important în această perioadă este să înțelegem unde ajungem în orice context. Trebuie să înțeleagă nativii Săgetător că fiecare planetă are un anumit soi de energie. Cu siguranță și dumneavoastră sunteți afectat de acest Venus retrograd și tensionat. Clar este un domeniu din viața dumneavoastră care este un pic faultat, mai ales pe zona relațională.

Trebuie să fim un pic atenți să vedem ce persoane se supără pe noi, cine ne reproșează și ce ne reproșează. Mergeți pe linia adevărului, încercați într-adevăr să demonstrați care este adevărul și dați puțină importanță acestor reproșuri indiferent de ce natură ar fi ele.

Horoscop Alina Bădic: Capricorn- Perturbare din exterior

Ar trebui să descoperim zona în care nu atât noi nu suntem perfecți, pentru că este atât de greu să fii perfect, dar zona în care ceilalți nu se comportă cu noi așa cum ne-am dori și trebuie să înțelegem că uneori în viață este bine să îi pregătim pe ceilalți, nu este bine să rămânem într-un conflcit cu acea zonă sau cu acele persoane sau doar să criticăm sau doar să vorbim. Nu.

Este important și energetic să luăm atitudine. Ne pot tulbura elemente din imediata proximitate, vecini, rude, prieteni sau persoane cu care ne întâlnim cu regularitate dar este vorba despre o perturbare care ne invită nu doar să vorbim, să reproșăm sau să gestionăm strict verbal, ci ne invită ca din punct de vedere energetic să ne poziționăm față de acele persoane.

Vărsător- Ajutor pentru cei din jur

Un portal puternic pentru a energiza orice fel de acțiune în care ne orientăm spre ceilalți. Nu trebuie să fim orientați spre noi. Încercați să fiți mai mult orientați spre ceilalți și aceasta este cheia. Este o cheie foarte importantă.

Gândiți-vă că e ca și când cineva v-ar oferi o cheie de la un sanctuar sau de la o cutie cu valori. Exact aceasta este cheia pe care ne-o dă simbolistica semnelor de apă. Fiți utili, ajutați pe ceilalți, încercați să vă conectați cu sufletul celorlalți, să le simțiți o durere sau o problemă și vă va merge și vouă bine. Încercați să nu fiți ermetici, egoiști și așa mai departe.

Pești- Asumarea responsabilității

Mare forță această Super Lună. Luna conjunctă cu Saturn în semn spune totul. Este un moment de mare intensiate de asumarea unei responsabilități. Cu siguranță, zilele acestea o să fiți nu neapărat obligați, dar o să simțiți așa că a venit momentul să vă asumați o responsabilitate în mod cu totul și cu totul deosebită.

Dumneavoastră o să descoperiți o forță mai mare decât puterea de a vă opune acestei forțe. Trebuie să o identificați, să vedeți unde lucrurile par a ieși. Sunt anumite lucruri de fapt mai simple pe care le putem coordona perfect, niciodată parcă nu simțim un abuz, niciodată parcă nimeni nu ne sabotează, nu vine cu niciun fel de revoltă, totul ne merge ca la carte.

Și sunt anumite zone în care permanent suntem încercați, parcă lucrurile ni se opun și simțim așa un soi de revoltă pentru că nu înțelgem de ce ni se întâmplă așa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.