Sari la conținut

Horoscop 31 octombrie. Astrolog: Planuri date peste cap

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
recomandările astrologului

Horoscop 31 octombrie. Daniela Simulescu a făcut previziuni astrologie pentru ultima zi a lunii octombrie. Previziuni pentru toate zodiile.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, Marte și-a început retrogradarea în semnul Gemenilor! Ea spune că, în această perioadă, multe planuri vor fi date peste cap.

„Trigonul dintre Ceres din Fecioară și Nodul Nord din Taur ne poate ajuta să găsim noi căi de a produce resurse sau de a le gestiona într-un mod mult mai eficient pe cele existente. Soarele și Venus se apropie de conjuncții cu Nodul Sud. Unii vor dori să se elibereze de unele tipare bolnăvicioase”, a explicat astrologul DC News, Daniela Simulescu.

Berbec

Orice criză de la locul de muncă poate fi o mare oportunitate. Trebuie doar să îți schimbi perspectiva.

Taur

Lasă creativitatea să zburde! Nu te lipi de etichete, nu vor face decât să te țină pe loc. Chiar ți-ar face bine să nu cauți să controlezi tot.

Gemeni

Faci doi pași înainte și unul înapoi. Nu este cazul să te învinovățești și să privești doar jumătatea goală a paharului.

Rac

Ai un sfat bun pentru prietenii tăi. S-ar putea chiar să oferi unele replici înțelepte, foarte memorabile.

Leu

Exact atunci când vrei și tu să te ocupi mai mult de casă și familie, exact atunci apar unele proiecte profesionale importante.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu te îngrijorezi pur și simplu. Ci și să acționezi. Dacă nu, vei pierde timp prețios.

Horoscop. Balanță

Ești un bun observator. Percepi ușor stările celor din jurul tău. Nici nu dai atenție discuțiilor, ci mai degrabă gesturilor.

Scorpion

Ai nevoie de sprijin, dar s-ar putea să nu îl ceri. Poate orgoliul, poate frica de fi respinși, poate lipsa de conexiune cu sinele tău.

Săgetător

Dacă șefii vor fi preocupați și te vor ignora, nu înseamnă neapărat că ai greșit tu ceva. Pur și simplu au și ei probleme.

Capricorn

Luna îți tranzitează semnul. Ceilalți nu își vor da seama, dar tu chiar ești inundat de emoții. De toate felurile.

Vărsător

Atenția pe care o primești de la colegi și șefi te flatează și te responsabilizează. Chiar trebuie să ai grijă la atitudine.

Pești

Astăzi trebuie să înveți să îți verifici nevoile tale înainte de a te preocupa pentru alții. Nu este ușor, dar nici imposibil.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel