Sari la conținut

Horoscop 4-10 iunie. Alina Bădic: Totală schimbare a punctelor de vedere. O nouă perspectivă

Horoscop 4-10 iunie. Perioada care urmează vine cu provocări, în special pentru Pești, Raci, Gemeni, Săgetători și Vărsători. Taurii să-și urmeze intuiția, iar Capricornii au scăpat de un blocaj.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale în săptămâna 4-10 iunie 2023, pentru toate cele 12 semne zodiacale.

„Luna plină pe axa 13 Gemeni 13 Săgetător, conjuncție Uranus Mercur, conjuncție Jupiter Nodul Nord, în continuare careu în T Pluto Jupiter Marte, și careu în T Venus Jupiter Pluto… totală schimbare a punctelor de vedere, reorientare, o cu totul altă perspectiva.

Cine suntem cu adevărat și în ce context ne dorim sa fim? Neptun în relații perfecte prevestind ceva ce urmează să se întâmple, lucruri benefice care vin spre noi”, a spus Alina Bădic, la B1TV.

Citeste si:

Horoscop 4-10 iunie: Berbec- Atenție la parteneri

Mare atenție, apar și elemente surpriză în această perioadă. Trebuie să observăm ce este important, putem observa ce lucruri ne surprind. Universul încearcă pe undeva să ne sugereze care este direcția către care ne putem duce zilele acestea.

Două planete de mare importanță, Neptun și Saturn pe casa Credinței, a reculegerii, pe casa sufletului. Totuși tot tabloul este perturbat de cele două caree în T, Pluton Jupiter Marte și Pluton Venus Jupiter. Două caree în T care vorbesc și despre planul relațional.

Toți cei care vă știți cu planete pe casele responsabile cu relaționare, cu parteneriate veți fi afectați într-un fel în care există un element surpriză pe care îl poate face partenerul de viață sau partenerii cu care aveți diverse relații, care pot căpăta un iz ușor dramatic, vă puteți simți lezați.

Taur- Urmați-vă intuiția

Taurii nici să-și dorească nu au cum să nu se înscrie pe linia lor de destin. Aveți o linie de destin foarte foarte clară, trebuie să faceți lucrurile într-un mod unic, original, atipic, ideal ar fi să nu vă luați după principiile altor persoane, să vă urmăriți intuiția, să faceți lucrurile în ritmul propriu.

Cu ce aspecte sunt acum pe cer taurii sunt foarte intuitivi și foarte originali. Puteți să creați situații de mare originalitate, să fiți un fel de mentori pentru ceilalți.

Gemeni- Ceva vă perturbă

Sunt astăzi gazdele Soarelui care este elementul important în acest fenomen de Lună plină, un Soare care prin opoziția sa cu Luna azi poate să vă dea puțin lumea peste cap dar nu în sensul rău, ci într-un mod care s-ar putea să vă vină o idee.

Se confruntă totuși cu o situație care îi pune pe gânduri. Poate fi vorba și despre un anumit timp de atitudine care a fost nepotrivită în trecut și ar trebui să remediați. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Nu știm exact ce vă perturbă, ce vă dă peste cap dar este ceva destul de semnificativ.

Horoscop 4-10 iunie: Rac- Evitați riscurile

Ca orice lună plină sau lună nouă se întâmplă lucruri, ne simțim mai vizați de Univers. Trebui să fiți atenți, să vedeți ce lucruri sunt în neregulă, ce lucruri vă tulbură, unde munciți prea mult, dacă sunt tot felul de situații care nu mai fac parte din destinul dumneavoastră, să vedeți cum puteți să remediați.

Vedeți că există și riscuri să intrați în prea multe situații care perturbă pentru că sunt copleșitoare, energeticul nu mai face față. Acest Soare pe casa a 12-a vorbește și despre acceptarea autorității unei persoane.

Leu- Energie bună

Îi pregătesc lui Venus pe 5 iunie intrarea. Atunci când Venus tranzitează semnul nostru lucrurile se îmbunătățesc pe undeva și se clarifică. Intrarea lui Venus în semnul dumneavoastră vorbește despre tot soiul de activități creative care ar trebui să le provocați pentru că sunteți într-o perioadă prolifică din acest punct de vedere.

Pentru toți cei care vă simțiți în euforie, în forță și această Lună plină de pe axa Săgetător Gemeni vorbește tot despre un soi de energie care vine în folosul dumneavoastră pentru a vă ajuta să energizați, să puneți în valoarea domeniile care au fost neglijate.

Fecioară- Ieșiți din zona de confort

Să fim puțin atenți să vedem înc e situație vă găsiți la locul de muncă pentru că fluctuează lucrurile, vă puteți simți și oarecum cu multe realizări dar aveți și multe lucruri care se tot amână și sunt foarte greu de pus în practică.

Soarele pe casa carierei vorbește despre faptul că poate să apară un mentor, poate să apară o persoană care pe undeva vă dă de gândit, încearcă să vă domine sau chiar să vină cu multă autoritate către dumneavoastră, pe de altă parte vă și susține. Să încercați să nu faceți lucrurile într-o manieră clasică. Dimpotrivă, să ieșiți un pic de pe zona în care ați face ceva cum face toată lumea.

Horoscop 4-10 iunie: Balanță- Călătorii karmice

Această lună plină pe axa 3-9 vorbește despre importanța discuțiilor, actelor semnate, a promisiunilor , a contractelor pe care le putem încheia. Trebuie să nu devenim prea atașați de anumite proiecte, se cere o detașare, cât mai multă atenție atunci când cineva vine cu o propunere, încercați să fiți foarte atenți dacă a fost o propunere corectă.

Această axă vorbește și despre importanța călătoriilor. Puteți avea destule călătorii karmice care funcționează pe principiul unde dai și unde crapă, plecați de una și dați de alta. Puteți fi implicat într-o călătorie care are legătură cu serviciul sau puteți pleca într-o călătorie și să fie nevoie de dumneavoastră la locul de muncă.

Scorpion- Schimbare de direcție

Orice lună plină este precum bomba atomică pentru nativii Scorpion. Ea vine cu un plus de suprasolicitare, vă simțiți foarte solicitați, este o lună plină care atrage și ceva în destinul dumneavoastră pe axa 2-8, Soarele pe casa a 8-a.

Este ceva ce poate implica și planul personal, o decizie o hotărâre, o răsucire a dumneavoastră, parc vă răscolește cineva. Vă schimbați poziția sau atitudinea față de o persoană la care țineți mult. Lucrurile sunt provocate de către destin pentru că trebuie să urmeze o altă direcție.

Săgetător- Nu răspundeți atacurilor

Luna plină are loc chiar pe axa dumneavoastră, axa Săgetător-Gemeni, ce aveți de înțeles zilele acestea? Nu e puțin lucru cu luna în semnul dumneavoastră, cuadrată cu Saturn, cu siguranță poate fi vorba despre o persoană care vă supără, vă deranjează, cineva care vă rănește sau vă lezează pe undeva.

Trebuie să rămâneți foarte puternici, să nu dați importanță niciunui gen de atac. Nativii săgetător ar trebui să își canalizeze energiile zilele acestea către lucruri foarte foarte constructive.

Horoscop 4-10 iunie: Capricorn- Sentiment de ușurare

Sigur se observă o schimbare de profil în general. Pluton se pregătește să părăsească semnul dumneavoastră, această lună plină care are loc pe axa 6-12 de asemenea vorbește despre ceva ce se produce la nivel interior.

Sse reface câmpul energetic, apar tot felul de preocupări legate de ce ați putea să studiați, de ce ați putea să faceți, de ce pregătire și în ce domeniu ați mai putea face. S-au mai deblocat anumite lucruri.

Lucrul care fusese cel mai mult blocat acum o să observați că întâmpină o relaxare. Ceva se relaxează, simțiți de parcă plutiți. Deși s-a ridicat această greutate, nu suntem siguri că știm exact pe ce drum trebuie să o apucăm. Este foarte important să nu greșim drumul.

Vărsător- Precauție și prudență

Urmează câteva zile în care veți diversifica ceva. Această lună plină probabil că va aduce multe persoane în jurul dumneavoastră, unii își cer drepturile, alții se revoltă pe dumneavoastră, pe alții vă revoltați dumneavoastră.

Destul de delicat este să vă explice cineva cum vă puteți poziționa față de fiecare dintre aceste persoane pentru că fiecare are dreptate în felul lui. Trebuie să fim foarte precauți și prudenți zilele acestea. Nici să împărțim noi dreptatea, trebuie totuși să încercați și dumneavoastră ceva, să fiți omul potrivit la locul potrivit.

Pești- Întâlnire cu autoritatea

Este atât de explicit mesajul acestei luni pline încât cu certitudine o să realizați că este vorba despre dumneavoastră. S-ar putea să apară o persoană care tot așa cu o formă de autoritate, pentru că există o formă de autoritate zilele acestea pentru toată lumea din cauza acestei cuadraturi Soare Saturn și Soarele implicat în Luna plină, fenomenul de Lună plină.

Și Peștii au de experimentat ceva inedit, practic să înțelegeți niște lucruri pe care trebuie să le faceți chiar dacă nu doriți să le faceți. Autoritatea trebuie respectată sub orice formă ar fi zilele acestea. Veți fi de acord cu anumite persoane cu autoritate, cu anumiți mentori dar nu veți fi cu toți mentorii, cu toată lumea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.