Sari la conținut

Horoscop 4 – 10 martie. Zodia care va avea parte de schimbarea vieții sale în această săptămână

horoscop aprilie
Imagine creată cu AI
Horoscop săptămânal

Horoscop 4 – 10 martie. Evenimente uriașe sunt pe cale să aibă loc în această săptămână. Din fericire, valul iminent de schimbare este în mare parte pozitiv, deși totuși unele zodii au parte și de supărări. În special Vărsătorul este probabil să se simtă copleșit de călătoria sa actuală de vindecare. Luna Nouă în Pești va declanșa începuturi majore pentru toată lumea, în special pentru semnul sezonului. 

Pe cer în această săptămână, Nodul Nord și Chiron sunt programate să pună capăt unor traume în curs și să dea startul vindecării. Marte va încuraja de pe margine această schimbare. Mercur va trece din Pești în Berbec, declanșând conversații importante pe partea sentimentală, înainte de a conduce la o schimbare totală de perspectivă. Iată ce se întmplă cu fiecare zodie în parte în această săptămână.

Horoscop 4 – 10 martie

Berbec

 • Chiron și Nodul Nord sunt în semnul tău. Guvernatorul, tău Marte este în Vărsător.
 • Nodul Nord face conjuncție cu Chiron.
 • Marte formează un sextil cu Nodul Nord și Chiron, apoi se ciocnește cu Uranus.
 • În weekend, Mercur se mută din Pești în semnul tău. Apoi, Mercur formează un sextil cu Pluto.
 • Luna în creștere în semnul tău formează un sextil cu Pluto și face conjuncție cu Mercur.

Ești pe punctul de a avea o întâlnire majoră cu destinul! Chiron, centaurul spațiului care guvernează astrologic rănile și vindecarea, orbitează Soarele încet și excentric. A fost prezent în semnul tău de la sfârșitul anului 2010 și va fi cu tine până în 2026. Înainte de asta, semnul tău nu l-a mai găzduit pe Chiron din anii ’70. Orbita Nodului Nord a Lunii, care reprezintă destinul, trece prin zodiac la fiecare 18 ani. A fost cu tine începând de anul trecut și va rămâne până în 2025. Nodul Nord s-a apropiat din ce în ce mai mult de Chiron începând cu sfârșitul lui februarie, și în această săptămână cei doi se aliniază într-o conjuncție completă.

Pe scurt: Vindecare + Destin = marți, 5 martie. Această săptămână este una mare, o schimbare absolută de viață. E momentul să faci ceea ceîți dorești cu adevărat; nu te împiedica de trecut! Nu există prea mult pericol de stagnare pentru tine, oricum. Toți Berbecii își doresc să meargă înainte. Dar dacă propria încăpățânare încearcă să te abată de pe drumul către schimbare, discută cu cineva care să îți reamintească unde ar trebui să ajungi.

Taur

 • Jupiter și Uranus sunt în semnul tău. Guvernatorul tău, Venus este în Vărsător.
 • Mercur și Soarele formează fiecare sextile cu Uranus.
 • Marte se ciocnește cu Uranus.

Ai o atracție pentru neobișnuit. Ideile stranii și neconvenționale îți captivează atenția. Dar când vine momentul să transpui în practică aceste planuri bizare, energia necesară pur și simplu lipsește. Tu, înțelegi mai bine decât oricine altcineva, că acest lucru este perfect normal. Odihna este esențială. Nu trebuie să te grăbești să pui în aplicare fiecare impuls creativ. Continuă să-ți alimentezi imaginația fără a te forța să faci ceva în grabă. Dă-le ideilor tale bizare timp să prindă rădăcini, și vei fi pregătit să le realizezi atunci când va veni momentul potrivit.

Gemeni

 • Guvernatorul semnului tău, Mercur, începe săptămâna în Pești, apoi se mută în Berbec.
 • În Pești, Mercur formează un sextil cu Uranus și trece prin conjuncție cu Neptun.
 • În Berbec, Mercur formează un sextil cu Pluto.

Mai intâi cazi în butoiul cu melancolie, în sezonul Peștilor, apoi ieși la suprafață cu o atitudine plină de pasiune, în așteptarea momentului când Soarele va intra în zodia Berbecului. La începutul săptămânii, ceva îți schimbă perspectiva, oferindu-ți un nou punct de vedere. Până vineri, după ce ai petrecut ceva timp de introspecție, descoperi izvorul propriei tale intuiții și îți dai seama de ceea ce căutai. Odată ce ai obținut aceste cunoștințe, este momentul să faci o schimbare: să ieși din perioada de reflecție și să începi să pui în aplicare noi planuri pentru viitor.

Rac

 • Guvernatorul semnului tău, Luna, călătorește prin Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și Berbec.
 • În primele ore ale dimineții de duminică, Luna ajunge în punctul cel mai apropiat de orbita sa față de Pământ. Apoi, Luna Nouă trece prin conjuncție cu Soarele în Pești.

Pentru tine, 2024 marchează o serie de începuturi. Rezoluțiile vor trebui să aștepte până în 2025. Așa se întâmplă uneori. Unele povești necesită un interval prelungit pentru a se desfășura corespunzător, iar aceasta este etapa vieții pe care o ocupi în prezent.

Luna Nouă din acest interval în Pești marchează un început deosebit de promițător. Luna se apropie strâns în conjuncție cu Soarele chiar în momentul când ajunge în cel mai apropiat punct al orbitei sale în jurul Pământului. Te aduce aproape de pace cu o situație aparent nesolvabilă într-un moment când inima ta este plină de generozitate. Este un sentiment ciudat – dar nu neplăcut – să te adaptezi la circumstanțe neplăcute cu empatie și compasiune. Poți păstra resentimente mai bine decât majoritatea semnelor zodiacale, dar uneori pur și simplu nu simți nevoia să te enervezi. Nu te simți obligat să fii furios dacă această emoție nu apare natural. Este cu adevărat în regulă, din când în când, să nu îți pese de lucrurile neplăcute.

Leu

 • Stăpânul semnului tău, Soarele, este în Pești.
 • Soarele stă în opoziție cu Lilith.
 • Soarele formează un sextil cu Uranus.
 • Luna Nouă trece prin conjuncție cu Soarele.

Pe parcursul săptămânii, emoțiile tale se sincronizează din ce în ce mai bine cu percepția ta despre propria persoană. Te simți din ce în ce mai mult ca individul în care îți dorești să te transformi. Nu mai ai răbdare pentru egoism în acest moment; te simți deja echilibrat fără a fi nevoie să îți pui mereu nevoile în fața altora. În schimb, ai gânduri bizare și amuzante. Visele tale s-ar putea să pară neconvenționale pentru un observator (dacă ar putea fi scoase din mintea ta și prezentate pentru evaluare), dar în realitate acestea te ajută să te apropie și mai mult de imaginea ideală pe care ți-o dorești să o atingi. Profită de o dimineață de weekend liniștită pentru a-ți aprecia propria persoană și locul tău în vastul univers.

Fecioară

 • Lilith este în semnul tău. Guvernatorul tău, Mercur, începe săptămâna în Pești, apoi se mută în Berbec.
 • În Pești, Mercur formează un sextil cu Uranus și trece prin conjuncție cu Neptun.
 • În Berbec, Mercur formează un sextil cu Pluto.
 • Soarele stă în opoziție cu Lilith.

Din păcate, nimeni altcineva nu pare dispus să-ți susțină ideile ciudate în acest moment. Te afli singur cu gândurile tale nebunești, dar asta nu înseamnă că nu poți încerca să-i convingi pe cei din jur să fie de acord cu tine! Ai grijă însă să nu fii prea convingător acum. Știi bine că ar trebui să te abții de la a-ți pune în practică a gândurile și este incorect să îți îndrepți responsabilitatea asupra celor dragi prin intermediul unor trucuri verbale iscusite. Cu toate acestea, ar fi bine să discuți puțin despre asta. Uneori, doar exprimarea dorințelor este suficientă pentru a le satisface. Poți explora cele mai întunecate unghere ale minții tale fără a pune în pericol pe altcineva.

Balanță

 • Nodul Sud este în semnul tău. Stăpânul tău, Venus, este în Vărsător.
 • Nodul Sud stă în opoziție cu Chiron.
 • Marte creează un trin cu Nodul Sud.

Nodul Sud al orbitei Lunii poate fi un locatar frustrant. Te ține legat de propria ta adâncime istorică, încetinindu-ți progresul. (Cea mai dificilă luptă cu Nodul Sud apare de obicei atunci când acesta ajunge în poziția zodiacală la momentul nașterii tale, dar nu este deloc ușor să-l ai în semnul tău solar.) În această săptămână, Nodul Sud intră în opoziție absolută cu Chironul vindecător. Apoi, când Marte plin de energie formează un sextil de susținere cu Nodul Nord, creează un aspect trin cu Nodul Sud. Practic, vindecarea este exclusă pentru tine în această săptămână, în timp ce stagnarea este pe deplin posibilă.

Scorpion

 • Stăpânul semnului tău, Pluto, este în Vărsător.
 • Duminică, Mercur formează un sextil cu Pluto.

Te simți confuz. Și urăști asta. Dar e în regulă. Atât starea de confuzie, cât și partea de a urî starea de a fi confuz sunt aspecte normale ale existenței.

Săgetător

 • Stăpânul semnului tău, Jupiter, este în Taur.
 • Luna descrescătoare în semnul tău se ciocnește cu Neptun.

Oh, nu! Începi săptămâna cu o dezaprobare trecătoare și impulsivă față de propriile tale sentimente instinctive. După ce Luna din semnul tău se ceartă cu Neptun luni, te bucuri de o perioadă liniștită fără interferențe directe din partea planetelor. Încearcă să nu-ți distrugi viața doar pentru că mediul înconjurător este liniștit. Menține-te ocupat cu mult divertisment. Este periculos când un Săgetător începe să se plictisească.

Capricorn

 • Stăpânul semnului tău, Saturn, este în Pești.
 • Luna descrescătoare în semnul tău formează sextile cu Saturn, Soarele, Mercurul și Neptunul și creează trine cu Jupiter și Uranus.

Ai parte de o perioadă minunată de luni până miercuri. Colaborarea plăcută a Lunii cu reprezentanții organizării, autoaprecierii, comunicării și intuiției – împreună cu parteneriate proactive cu planetele ambiției și creativității – te pun într-o dispoziție excelentă. Nimic nu te bucură mai mult decât să închei lucrurile, și abordezi listele de sarcini cu determinare! Luna Nouă de la sfârșitul săptămânii în Pești se potrivește perfect cu stăpânul tău ordonat și responsabil, Saturn. Noul tău început înainte de primăvară va fi planificat și executat fără cusur.

Vărsător

 • Venus, Marte și Pluto sunt în semnul tău. Stăpânul tău, Uranus, este în Taur.
 • Marte formează un sextil cu Nodul Nord (și un trin corespondent cu Nodul Sud). Apoi, Marte formează un sextil cu Chiron și se ciocnește cu Uranus.
 • Soarele formează un sextil cu Uranus.
 • Mercur începe săptămâna în Pești, unde formează un sextil cu Uranus. Până la sfârșitul săptămânii, Mercurul se mută în Berbec, unde formează un sextil cu Pluto.
 • Luna descrescătoare în semnul tău trece prin conjuncție cu Pluto, Marte și Venus și se ciocnește cu Jupiter și Uranus.

Ai destul de multe lucruri de făcut săptămâna aceasta. Din locul său în semnul tău, Marte inițiază o misiune fatală de vindecare. Ești programat pentru o perioadă puternică de recuperare pentru a pune capăt unei traume persistente din trecutul tău și pentru a da startul următorului stadiu al viitorului tău. În mod ciudat, dar înțeles, această rezoluție te poate face să te simți nesigur, poate chiar furios. Sâmbătă, Marte se ia la ceartă cu Uranus exact când Soarele zâmbește planetei tale guvernatoare. Vei simți o doză sănătoasă de iritare amestecată cu o nouă acceptare de sine, dar în cele din urmă ești pregătit să faci față schimbării. Duminică, Mercur se împrietenește cu Pluto în semnul tău și te încurajează să ai o discuție lungă despre vindecarea pe care tocmai ai experimentat-o.

Pești

 • Soarele, Mercur, Saturn și stăpânul tău, Neptun sunt în semnul tău.
 • Mercur formează un sextil cu Uranus și trece prin conjuncție cu Neptun. Apoi, Mercur părăsește semnul tău și se mută în Berbec.
 • Soarele stă în opoziție cu Lilith, apoi formează un sextil cu Uranus.
 • Luna Nouă în semnul tău trece prin conjuncție cu Saturn, Soarele și Neptun și formează sextile cu Jupiter și Uranus.

Luna nouă aduce începuturi – debutul unei ere complet noi. Ce vei alege să începi? Nu este necesar să ai un plan complet stabilit dinainte, dar ar fi bine să-ți dedici puțin timp să-ți imaginezi vag forma următoarei tale etape. Poți adăuga culori și detalii pe măsură ce progresezi, dar acum este momentul să-ți onorezi intențiile prin exprimare, fie vorba de vorbire sau de scriere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel