Sari la conținut

Horoscop: 5 zodii cu puteri paranormale

Astrologia dezvăluie că doar 5 zodii au puteri  paranormale.

Semnele zodiacale au abilități și caracteristici care le fac unice față de celelalte. Printre acestea se numără puterea conducerii, forța de influență pe care o poate avea o zodie asupra restului și chiar puterile paranormale sau psihice pe care le poate deține și anticipa într-un anumit fel evenimentele viitoare.

De aceea, cu această ocazie dorim să vă împărtășim care sunt cele 5 semne ale zodiacului care au adevărate puteri paranormale.

5 ZODII CU PUTERI PARANORMALE:

Din tot horoscopul, aceste zodii au puteri ieșite din comun.

1. Pești (19 februarie – 20 martie):

Majoritatea Peștilor nici măcar nu au idee de puterea pe care o au.

Ei cred că totul se rezumă la incredibilul lor simț al intuiției, un lucru pe care toată lumea îl are, dar nu este așa. Din fericire, au încredere în intuiția lor atunci când iau decizii. Ei știu întotdeauna când ceva bun sau rău este pe cale să se întâmple și, de asemenea, pot încheia povești despre oameni pe care nu i-au întâlnit înainte.

Sunt plini de compasiune, ceea ce este o trăsătură bună pentru cineva care poate vedea posibile lucruri rele înaintea altora.

2. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Abilitățile psihice ale Racului sunt mult mai legate de sentimente. De exemplu, pot simți când cineva este supărat, chiar dacă acea persoană pare calmă. Dacă Racul consideră că o afacere este greșită sau suspectează că cineva nu spune adevărul, îl poate simți în interior.

Au multă empatie, ceea ce ajută la declanșarea mai rapidă a abilităților lor psihice. Sunt foarte sensibili la vibrațiile mediului, mai ales atunci când ascultă muzică.

3. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele pur și simplu nu vor să creadă că au abilități psihice, dar asta nu înseamnă că nu au.

Intuiția ta este mai mult legată de ceea ce se întâmplă cu alți oameni. În caz personal, s-ar putea să nu fie clare, dar deja-vu-urile sunt mereu prezente, la fel ca și premonițiile.

Deoarece nu acceptă puterea psihică pe care o au, ei înlocuiesc adesea această teorie prin simpla presupunere.

Din păcate, Balanța este prea leneșă pentru a-și perfecționa cu adevărat abilitățile psihice, pe care ei susțin că oricum nu le au.

4. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii sunt capabili cel mai mult să citească gândurile oamenilor.

Nu este doar faptul că pot spune ceea ce gândești, ci par să aibă și capacitatea de a spune ceea ce ascunzi. Este ironic, pentru că ei tind să fie ei foarte secretoși și misterioși.

Urăsc mincinoșii și poate de aceea pot mirosi mereu adevărul. Informațiile pe care le colectează psihic, le folosesc pentru a-i manipula și controla pe ceilalți.

5. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii au o putere psihică foarte specială numită bilocație și aceasta este capacitatea de a fi în mai multe locuri în același timp.

Asta nu înseamnă că ei sunt fizic în două locuri! Asta se întâmplă doar pe tărâmul mental. Adică ești ocupat cu un lucru, dar te gândești la altul, sau în vise când corpul tău rămâne în pat în timp ce tu ești o prezență fantomatică în alt loc, scrie InfoBae.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel