Sari la conținut

Horoscop 7 martie. Atenționări pentru Tauri, Lei, Scorpioni și Capricorni. Ce trebuie să evite cu orice preț

horoscop zilnic
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii astrale pentru 21 martie

Horoscop 7 martie 2024. Urmează o zi intensă, în care patru zodii primesc avertismente din partea astrelor. De multe ori, oferim altora cu generozitate sfaturi importante, dar evităm să le punem noi înșine în practică.

Ziua de joi, 7 martie, ne va scoate în cale situații în care ne vom privi în oglindă și care ne vor ajuta să conștientizăm dacă trăim în minciună sau în adevăr.

Horoscop 7 martie: Berbec- Romantism la cote înalte

Ești pasional din fire, Berbec, dar forța dorințelor tale s-ar putea să te surprindă chiar și pe tine astăzi. Te simți deosebit de romantic. Vei dori să petreci timp cu persoana iubită. Nu fi surprins dacă atragi priviri admirative din partea celorlalți, chiar și a străinilor, potrivit antena3.ro.

Taur- Evită încăpățânarea

Ai grijă să nu te încăpățânezi prea mult cu privire la modul de rezolvare a lucrurilor astăzi. Acest lucru riscă să te afunde și mai mult într-o încurcătură cu care nu ar trebui să te confrunți de la bun început. Treaba ta este să mediezi, nu să dictezi.

Gemeni- Reconsiderare a perspectivei asupra vieții

Ești predispus să te învârți în cerc dacă vezi doar partea negativă a fiecărei situații. Lipsa ta de perspectivă ar putea să te împiedice să vezi un răspuns chiar în fața ta. Mintea ta este cel mai mare atu al tău și cel mai mare dușman al tău.

Horoscop 7 martie: Rac- Armonizare

Este posibil să fii pe val cu idei noi și inovatoare în ceea ce privește obiectivele tale în viață. Din păcate, există unele obstacole: oamenii care se tem de nou și de diferit. Mai mult ca sigur, acești oameni reacționează pur și simplu de frica a ceva ce nu înțeleg. Ajutați-i să vă vadă perspectiva.

Leu- Evită certurile

Amintește-ți că, deși există tensiune și haos peste tot în jur, nu trebuie să te afecteze. Motto-ul tău ar trebui să fie că ești „în el, dar nu din el”. Baza celor mai multe dușmănii se reduce la lupta dintre vechi și nou. Încearcă să nu lași bătăliile lor să devină ale tale.

Zodia Fecioara
Sursă foto: Getty Images

Fecioară- Nevoia de echilibru și armonie

În timp ce creierul tău ar putea dori să meargă înainte cu idei noi și revoluționare, există ceva care te împiedică să pui aceste idei în mișcare. S-ar putea să existe o voce mică în capul tău care îți spune să o iei mai încet și să nu accepți automat lucrurile și să le adopți în viața ta doar pentru că sunt noi. Fă tot posibilul să găsești un echilibru între aceste două puncte de vedere.

Horoscop 7 martie: Balanță- Probleme în cuplu

Astăzi, nativii în Balanță ar trebui să asculte mai mult de partenerul de viață. Astrele vă recomandă să păstrați armonia în cuplu.

Scorpion- Evită supărarea!

Procesele tale mentale ar putea întâmpina o piedică atunci când descoperi că există anumite reguli și orientări pe care trebuie să le respecți. Uneori ai impresia că ești mai presus de toate regulile. Încearcă să nu te superi din cauza acestui lucru: fă-i față!

Săgetător- Legături familiale

Acum este un moment bun pentru a vă întări legăturile de familie și pentru a vă asigura că toți membrii familiei dumneavoastră sunt pe aceeași lungime de undă. Ar trebui să reușiți să îi faceți să înțeleagă că lucrurile trebuie să se schimbe în bine

Horoscop 7 martie: Capricorn- Evită duplicitatea!

Cu cât poți aplica mai mult în viața ta sfaturile pe care le dai altora, cu atât mai bine îți va fi. Nimeni nu va urma un lider care nu își respectă propriile standarde.

Vărsător- Moment de Evrika!

Poate că nu vă veți simți ca un geniu, dar cu siguranță veți fi văzut ca atare până la sfârșitul zilei. Este un moment bun pentru a vă exprima cele mai nebunești idei, deoarece cel puțin una dintre ele este extrem de oportună.

Pești- Moment de respiro

Luați-vă câteva minute pentru a medita la viitor. Ideile creative vă vor face cu siguranță să vă gândiți cel puțin la ceea ce trebuie să se întâmple, chiar dacă nu sunt exact ceea ce aveți nevoie acum.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel