Sari la conținut

Horoscop 9 Martie. Zodia care are o cumpănă de trecut

Horoscop Neti Sandu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Neti Sandu prezintă horoscopul zilei

Ziua de 9 Martie vine cu o introspecție interioară, susține Neti Sandu. Este o zi de sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului..Vibrația zilei este 9 și o să avem grijă de cei din jurul nostru să-i ocrotim.

Horoscop 9 martie 2024 – PEȘTI

Aveți chef de plecat într-o excursie și de întâlnit cu prietenii, fie în oraș, fie vă duceți în vizite și o să vă încărcați frumos bateriile.

O veste bună, o prezență plăcută, poate e cineva în grupul de prieteni care vrea să fie mai des în preajma voastră, că se gândește la o relație.

Horoscop 9 martie 2024 – BERBEC

Se poate să luați parte la o competiție și o să vă faceți remarcați prin ceva care iese în evidență și poate luați și un premiu.

O stare de bine, poate sărbătoriți pe cineva, sau poate se căsătorește cineva din familie, pare să fie ceva festiv, sau doar acest 9 martie, ziua mucenicilor.

Horoscop 9 martie 2024 – TAUR

E posibil să vă lăsați convinși să ieșiți la plimbare, să le faceți o vizită unor rude sau unor prieteni, vă bucurați și de peisaje și de oamenii pe care-i iubiți.

Se poate să faceți o trată la voi acasă dacă țineți la tradiția cu mucenicii și o să fie o atmosferă plăcută.

Horoscop 9 martie 2024 – GEMENI

Poate le faceți o vizită unor rude care locuiesc în alt oraș, să le duceți ceva, mai stați de vorbă, mai puneți la cale niște evenimente care vor avea loc în curând.

E cineva care nu concepe viața fără voi și v-o declară, poate găsește momentul prielnic să vorbiți despre căsătorie.

Horoscop 9 martie 2024 – RAC

Se pare că preferați să-i chemați pe la voi pe cei apropiați și o să faceți o trată ca la carte, să simțiți că e sărbătoare.

Vă dați întâlnire cu cineva care vrea să fiți împreună și o să mai tatonati terenul până o să vă convingeți că e potrivită persoana.

Imagine creată cu AI

Horoscop 9 martie 2024 – LEU

Întâlniri, plimbări, o stare de bine, poate sărbătoriți pe cineva, nu doar mucenicii și o să se simtă toată lumea cât se poate de bine.

Se poate să vă duceți într-o stațiune de agrement, dacă nu cumva le faceți o vizită unor cunoscuți de pe-acolo.

Horoscop 9 martie 2024 – FECIOARA

Se poate să aibă loc o întâlnire importantă și să luați niște decizii care pot avea legătură cu viața de cuplu.

O să aveți parte de o companie plăcută dacă aveți chef de ieșit pe-afară și o să vă faceți surprize unii altora.

Horoscop 9 martie 2024 – BALANȚA

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vă atragă și să vă oferiți un ragaz, până la vară, să vedeți dacă vă armonizați, sau nu.

Se poate să fie o aniversare în familie, să vină și rudele pe la voi și să trageți un chef pe cinste, susține Neti Sandu.

Horoscop 9 martie 2024 – SCORPION

Apare o șansă pentru voi, să vă refaceți viața de cuplu, dacă sunteți singuri, sau nu v-ați căsătorit încă.

O să dați curs unei întâlniri care poate aduce pe tapet o chestiune de afaceri și trebuie spus dacă sunteți pro, sau contra.

Horoscop 9 martie 2024 – SĂGETĂTOR

O invitație în oraș și o să vă faceți noi prieteni, pot fi și viitoare colaborări care vor ține pasul cu se se-ntâmplă în derularea unui proiect.

Se poate să vă facă o surpriză cineva apropiat și să vă ia pe sus în stațiunea voastră preferată, la o plimbare.

Horoscop 9 martie 2024 – CAPRICORN

Se poate să vă duceți la ziua cuiva de naștere sau poate la un meci, la un spectacol, o să fie și copiii, cu prietenii lor pe-acolo și o să fie lume cam multă.

Poate vă dă cineva înapoi niște bani pe care i-ați împrumutat și o să aveți de cheltuială. Sau poate îi puneți la păstrare.

Horoscop 9 martie 2024 – VĂRSĂTOR

E cineva care se interesează de voi ca să construiți o relație și dacă și voi vă doriți același lucru o să faceți o încercare, ieșiți la o cafea, la plimbare.

Se poate să luați parte la un eveniment monden și o să vă deschideți o portiță spre o altă lume, cu care o să vă acomodați destul de ușor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel