Sari la conținut

Horoscop. Acestea sunt cele mai NOROCOASE zile din acestă vară pentru zodii

semne zodiacale
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop

Horoscop. Astrologii au făcut previziuni astrologice pentru această vară. Ei spun care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare nativ în parte. Potrivit astrologilor, perioada care urmează este intensă pentru fiecare nativ în parte. Previziuni complete pentru toți nativii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

Horoscop: Berbec
Pentru nativii Berbec, cea mai norocoasă zi în această vară este 11 iulie. Venus în Leu aduce dramă, pasiune și entuziasm în viața Berbecilor. Acest tranzit are loc pe 11 iulie 2024 și aduce lumină în viața lor amoroasă. Șarmul lor va fi de nerecunoscut și se vor afla în centrul atenției. Se așteaptă ca sectorul romantic să vibreze în permanență, potrivit catine.ro.

Zile norocoase pentru zodii

Horoscop: Taur
Marte intră în Taur pe 8 iunie 2024, ceea ce permite nativilor să treacă de la dorințe la acțiune. Au încredere în acțiunile lor în această perioadă, asta pentru că planetele se aliniază perfect în favoarea lor. Au o viziune clară asupra dorințelor din acest an.

Horoscop: Gemeni
Odată cu Luna Nouă în Gemeni din 6 iunie 2024, acești nativi se află într-o misiune de a-și descoperi sinele ascuns. Vor exista noi începuturi, iar cu Jupiter în Gemeni se va descoperi și o doză de inspirație în ceea ce privește comunicarea și skill-urile sociale. Este momentul perfect pentru a întâlni oameni noi.

Horoscop: Rac
Ziua norocoasă a acestor nativi este pe 5 iulie 2024, odată cu Luna Nou în Rac. Luna este planeta lor conducătoare, astfel că le va oferi energie în plus pentru a-și contecta mai ușor emoțiile în fața celor din jur. Se simt intuitivi și vor să acceseze un portal către lumea spirituală. Este momentul perfect pentru noi vise și manifestări.

Horoscop: Leu
Pentru nativii Leu, cea mai norocoasă zi în această vară este 4 august 2024. În acest timp va fi și Luna Nouă în Leu. Această schimbare astrală îi invită la redescoperirea sinelui. De asemenea, îi ajută să-și imbunătățească anumite calități pe care le credeau pierdute. Trebuie să aibă încredere în propriile calități și să ia decizii curajoase.

Horoscop: Fecioară
Pentru nativii Fecioară, vara este momentul perfect pentru reconectarea cu vechi prieteni. Venus intră în Rac pe 16 iunie, începând un nou sezon într-un moment sentimental, arată Yourtango.com. Fecioarele caută legături de viitor în această perioadă, dar aduc pe masă și nostalgia trecutului. Se simt pregătiți să trăiască din plin clipe magice.

Horoscop: Balanță
Venus intră în Balanță pe 29 august 2024, ceea ce le oferă nativilor momente importante. Planeta conducătoare le aduce armonie și frumusețe în viața personală. Tranziția de la anotimpul călduros spre toamnă va fi plină de grație și ușurare sufletească. Este timpul ideal pentru a trăi romantism și a îmbrățișa iubirea sinceră.

Horoscop: Scorpion
Nativii Scorpion sunt sfătuiți să se pregătească pentru o vară memorabilă. Pe 9 iulie 2024 vor avea claritate în viața lor și se vor simți inspirați. Pallas, asteroidul creativității și inovației atinge zona retrogradării. Este momentul ca Scorpionii să înceapă proiecte pe care le-au amânat o lungă perioadă de timp.

Horoscop: Săgetător
Ziua norocoasă a nativilor Săgetător în această vară este pe 9 august 2024. Asteroidul căsniciei este mai mult decât bucuros să ofere Săgetătorilor o stare perfectă de romantism și conexiune socială, spune Parade.com. Este momentul perfect pentru a găsi dragostea adevărată. Vor sărbători iubirea platonică.

Horoscop: Capricorn
Nativii Capricorn sunt singurii care au două zile norocoase în această vară. Este vorba despre 21 iunie, atunci când reușesc să-și ducă la bun sfârșit planurile curajose. De asemenea pe 21 iulie vor începe să construiască cele mai importante momente de viitor. Este timpul să-și consolideze câștigurile de până acum.

Horoscop: Vărsător
Luna Nouă în Vărsător din 19 august 2024 este momentul perfect pentru a celebra cu dedicație câștigurile din ultimele luni. În această vară se vor vedea clipele în care au muncit din plin pentru a obține ceea ce își doresc. Sunt sfătuiți să-și ofere și timp liber pentru a se bucura alături de prieteni.

Horoscop: Pești
Nativii pești sunt sfătuiți să se pregătească pentru un sfârșit al verii plin de romantism. Pe 24 august 2024, Vesta (asteroidul confortul și siguranței), intră în Fecioară. Acest tranzit aduce o energie nouă către relațiile personale. Îmbrățișând această situație vor descoper noi conexiuni.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel