Sari la conținut

Horoscop Alina Bădic: „Ne putem întâlni cu umbra”. Zodia care trebuie să-și plătească restanțele karmice

zodii
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscopul relatiilor

Horoscop 23 – 29 aprilie. Urmează o perioadă în care vor fi plătite multe restanțe karmice, ne vom simți mai devitalizați ca niciodată și vom fi obligați să reevaluăm trecutul.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 23 – 29 aprilie 2023.

„Avem acum elemente de forță care vin cu o relevanță karmică spre noi, mesaje foarte puternice pe care, zilele acestea, ni le oferă Soarele.

Soarele proaspăt intrat în semnul Taurului face două aspecte destul de delicate: pe de-o parte, el e agresat chiar zilele acestea de Pluton – Soarele e astrul vieții, Pluton e zeul întunericului, deci clar trebuie să ne luptăm pe undeva pentru a ne menține o stare benefică – și Pluton proaspăt intrat în semnul Vărsătorului, un semn cu care Soarele nu e confortabil, de asemenea, îl agresează. Deci zilele acestea ne va fi foarte greu să avem acea vitalitate extraordinară pe care ar trebui s-o avem când Soarele e bine aspectat.

Acest lucru mai înseamnă că ne putem întâlni cu umbra, că pot apărea în viețile noastre tot felul de elemente de destin care, pe undeva, ne umbresc vitalitatea, ne fac să nu ne mai simțim atât de puternci și optimiști”, a susținut Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop 23 – 29 aprilie: Berbec- Fără energie

Pentru Berbeci poate fi puțin dificil să gestioneze veniturile sau s-ar putea să nu aibă energia necesară să facă anumite lucruri pe care le făceau până acum pentru a câștiga mai bine. S-ar putea să se simte ușor devitalizați, dar oportunitățile nu întârzie să apară, cu marele benefic în semnul lor.

E doar o stare temporară, deci nu e cazul să se tulbure. În schimb, sunt într-o conjunctură care le e foarte favorabilă sufletește, fie la locul de muncă, unde se simt foarte bine, fie acasă, în familie. E un aspect foarte benefic pentru ei, care le propune o remediere sufletească

Taur- Decizii pripite

Abordând lucrurile cu înțelepciune, totul poate să intre pe un făgaș normal. Nu trebuie să se lase tulburați foarte mult de întunecimea pe care o aduce Pluton, zeul întunericului. Pluton e hipnotizatorul zodiacului: pe de-o parte distruge, de cealală parte, construiește, ne duce chiar și-n zone morbide, pentru ca apoi să găsim resursele să renaștem.

Soluția e să ne menținem optimismul, tonusul, vitalitatea, bucuria de a trăi. Deci Taurilor le e destul de greu să-și mențină vitalitatea zilele acestea, dar pentru cei care au preocupări ce vin cu o notă optimistă, lucrurile se vor rezolva din mers. Taurii au în această perioadă idei nonconformiste, poate chiar repezite. Să fie atenți să nu ia decizii ușor pripite.

Gemeni- Să ofere ajutor

Un gând nu le dă pace. Au senzația că orice ar face, tot mai e ceva ce trebuie remediat. E o perioadă în care sunt înconjurați de oameni pe placul lor. Pluton le vorbește de pe Casa cunoașterii, deci trebuie să vadă cum pot pune în slujba credinței, în slujba celorlalți ceea ce cunosc.

E o invitație din partea Universului de a se pune în slujba Divinității, demonstrând în zona în care sunt foarte buni. Să ajute cât mai mult în zona în care sunt specialiști. Mulți ajută necondiționat și reușesc să-și spună punctul de vedere în domenii socio-profesionale în care până acum au fost ceva mai timizi.

Horoscop 23 – 29 aprilie: Rac- Mesaje karmice

Urmează o perioadă în care e important să facă planuri, proiecte, să aibă discuții cu prietenii, cu persoanele cu care au interacțiune din punct de vedere intelectual, ideatic. Dacă trec la treabă alături de acești oameni, în câteva luni vor vedea rezultatele.

Mulți Raci își doresc să vină cu tot felul de idei în domeniul în care lucrează și mulți chiar vor reuși, impresionându-i pe cei din jur. După eclipsa care i-a impactat destul de serios, au niște lucuri la care trebuie să reflecteze. Această eclipsă a fost una cu totul și cu totul specială, care a emis mesaje karmice.

Leu- Idei bune

Vorbind despre Soare agresat, cine mai mult decât Leii vor simți umbra acestor zile? Dar noi avem resursele să luptăm și trebuie să extragem mesajul karmic și să încercăm să depășim această stare de angoasă, pesimism, și să ne găsim bucuria, optimismul, vitalitatea în diverse activități.

Trebuie să vadă de unde-și pot încărca bateriile. Foarte multă agitație pe Casa carierei. Asta înseamnă că au multe lucruri de facut, de demonstrat în domeniul socio-profesional. Sunt persoane care încearcă mai mult să-i ajute, să-i susțină, să vină cu idei în ce privește ascensiunea lor profesională. E o perioadă bună pentru a nota anumite idei.

Fecioară- Restanțe karmice

Nu se poate să nu aibă mesaje zilele acestea, mai ales după Eclipsă. Ceva s-a întâmplat în cazul lor, ceva le-a atras atenția, poate o propuenre venită din partea cuiva. Multe Fecioare își pun întrebări legate d eparteneriatele lor, pe undeva mereu au o nemulțumire, ceva ce le atrage atenția.

Indiferent ce gânduri și suferințe au, trebuie să refecteze unde anume s-a produs greșeala și față de cine. Universul le va ajuta să afle răspunsul. Vor avea o revelație și-și vor da seama față de cine au restanțe karmice. S-ar putea să aibă revelații în legătură cu propria lor persoană din altă viață.

Saturn în Pești vorbește de șansa de a corecta greșeli pe care le-au făcut în trecut. Să fie atente să vadă unde și să solicite să-și răscumpere greșeala indiferent de ce natură e, că aceste persoane apar în viața lor ca o componentă karmică.

Horoscop 23 – 29 aprilie: Balanță- Reglare de conturi

Poate exista o anumită inconstanță și fluctuație financiară care îi dă puțin bătaie de cap. Reglare de conturi: în ciuda unei aparente disfuncționalități, Soarele vorbește și despre un lucru care reglează niște situații. E bine să nu se supere, să nu se tulbure, indiferent ce le provoacă zilele acestea.

Testul de rezistență vine în continuare din Casa serviciului, acolo unde trebuie să demonstreze cât sunt de bune. Apar persoane cu funcții, de care depind din punct de veder ierarhic. Ele le motivează de o manieră foarte, foarte puternică.

Multe Balanțe simt nevoia să demonstreze acum cât sunt de bune. Factor de noroc din partea parteneriatului. Trebuie să identifice care sunt persoanele care le pot ajuta.

Scorpion- Provocare de la familie

Dacă nu aici provocare, atunci unde? Pentru că Scorpionii sunt guvernați de însuși Pluton, iar Soarele nu e tocmai în armonie cu semnul lor. În plus, Soarele e și în semn opus. Majoritatea nativilor Scorpion sau cei cu tipar de Scorpion vor da nas în nas cu Destinul, cu o carență.

Un element care apare ca o umbră, destul de dur, provocator și s-ar putea ca provocarea să vină din sfera intimă, domestică, a familiei, a mebrilor familiei, a rudelor. Totuși, vine și cu un ajutor Destinul în această provocare destul de semnificativă.

Săgetător- Atenție la provocări

Soarele agresat e mai puțin dur decât în alte zodii. Mare atenție și pentru ei din ce zonă apare umbra și cum luptă cu ea. Există și o supapă, un ceva care-i ajută să se redreseze. Toți nativii cu tipar de Săgetător trebuie să vadă de unde vine provocarea, dar și factorul de noroc.

Nu e o intrare foarte lină pe linia de Destin, ci e un eveniment sau o intersecție cu o persoană care-i provoacă. Fluctuație la locul de muncă, multă tevatură, multe idei, persoane, intersecții. Se așază lucrurile, dar după foarte multe discuții.

Horoscop 23 – 29 aprilie: Capricorn- Renegociere

Pentru Capricorn devine foarte improtantă relația cu apropiații, rudele, prietenii, vecinii, persoane cu care există o componentă sufletească. Poate apărea o renegociere. Aceste persoane le pot ajuta într-un mod nesperat, pot avea pentru ei o componentă semnificativă, chiar dacă poate nu-și dau seama.

Descărcări din alte vieți, intersecții cu persoane pe care le cunosc de altă dată, un trecut din altă existență. Atenție ce contracte semnează. Trebuie să analizeze un anumit tip de conflict pe care l-au avut în ultima vreme.

Vărsător- Eroare karmică de îndreptat

Pentru Vărsătorii și toate persoanele care se știu cu tipar de Vărsător există acum niște provocări de natură uraniană – pe undeva lucrurile se precipită. Sunt obligați la o anumită performanță și trebuie să înțeleagă de ce există această obligație de a performa. Șansă de a-și regla conturile cu Universul, dar trebuie să descopere acea eroare karmică pe care trebuie s-o îndrepte.

Poate trebuie să ajute anumiți oameni și să facă fapte bune pentru a se salva, pentru a nu mai fi corijați de Univers. Poate apărea în viața lor o persoană cu autoritate, care să le spună că pot fi mai buni, mai puternici, se pot responsabiliza mai mult. Pot găsi soluții în a-și pune bunurile la adăpost sau de a-și promova ceva ce au.

Pești- Idei atipice

Umbra poate veni dintr-o zonă care-i deranjează din sfera anturajului apropiat. E o zonă care trebuie ținută sub control. Trebuie să știe cum să-și coordoneze energia și să se ducă într-o zonă constructivă, ce-i crește spiritual.

Peștii cresc și mai mult spiritual în această perioadă, pot deveni mentori pentru alții, pot regla conturile cu Universul, pot remedia erori și greșeli de altă dată, pot avea vise foarte importante, se pot conecta cu alte existențe prin intermediul viselor.

Șanse de a avansa din punct de vedere financiar. Grație unor idei atipice, reușesc să intre pe o filieră de destin semnificativă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel