Sari la conținut

Horoscop. Astrolog: Capricornii stau pe un butoi cu pulbere

Horoscop capricorn
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Horoscop 23 februarie. Ziua de 23 februarie 2022 scoate  la iveală cele mai rele calități, ceea ce devine o problemă pentru toți nativii din zodiac. Nativii din Capricorn stau pe un butoi de pulbere. Ei sunt sfătuiți să aplaneze conflictele. Nici Vărsătorii nu stau prea bine. Ziua este nefavorabilă pentru orice tranzacție financiară.

Horoscop 23 februarie. Astrolog: Capricornii stau pe un butoi cu pulbere

„Nemulțumirea față de sine și față de viață pe care mulți o pot simți dimineața se poate transforma pe parcursul zilei în iritare și chiar agresivitate. În ciuda acestui fapt, este necesar să vă mențineți echilibrul – vă va ajuta să evitați să faceți lucruri de care v-ar fi rușine mai târziu”, conform astrologului.

Horoscop 23 februarie.  Berbec

Este necesar să se respecte planul schițat pentru ziua respectivă: este posibil să existe oameni care vor vorbi pentru a reduce sarcina – nu este o chestiune de principiu – nu-i ascultați.

Horoscop 23 februarie.  Taur: anulați toate întâlnirile

Este de dorit să anulați toate întâlnirile de afaceri și negocierile și să refuzați să comunicați cu șeful dumneavoastră – în orice caz, relația, de care depinde foarte mult din punct de vedere profesional și financiar, va fi stricată.

Horoscop 23 februarie.  Gemeni

Întâlnirile romantice, precum și întâlnirile cu rudele, chiar dacă au fost planificate, în prealabil, pentru această zi, ar trebui amânate, cu excepția certei, care de altfel se va prelungi mult timp, nu vor aduce nimic.

Ai grijă la  gândurile tale

Horoscop 23 februarie.  Rac 

Este important să ai grijă nu numai la acțiunile și cuvintele tale, ci și la gândurile tale: o dorință rea, neintenționată, o scăpare a minții, se va împlini repede și apoi, din păcate, se va întoarce.

Horoscop 23 februarie.  Leu

La locul de muncă, este important să te ocupi doar de responsabilitățile tale imediate, fără să te implici în intrigi de culise: nu numai că îți vor lua timp, dar îți vor strica și reputația.

Horoscop 23 februarie.  Fecioară

Primirea unei oferte profesionale lucrative – cum ar fi acceptarea unui nou post sau mutarea la un alt loc de muncă – nu este atât de profitabilă pe cât pare la prima vedere – acest pas trebuie gândit bine.

Horoscop 23 februarie.  Balanță

La provocări, al căror scop în această zi este să vă scoată din echilibru, chiar și persoanele apropiate sunt capabile astăzi să vă aducă la disperare – nu reacționați la ele, este mai bine să lăsați cuvintele furioase să vă treacă pe lângă urechi.

Horoscop 23 februarie.  Scorpion

Ziua este nefavorabilă pentru proiecte profesionale serioase, dar, dacă nu puteți sta cu mâinile în sân în această perioadă, trageți în sus „cozile” acumulate, oricum nimeni nu o face pentru dvs.

Horoscop 23 februarie.  Săgetător

Înainte de a vă grăbi să veniți în ajutorul unei persoane, care vă cere, asigurați-vă că are cu adevărat nevoie de voi – cel mai probabil va fi vorba de o fraudă banală.

Horoscop 23 februarie.  Capricorn

Ziua în care flăcările scandalului se pot aprinde din orice scânteie – cea mai neînsemnată – așa că încearcă să nu te implici în conflicte, chiar dacă ți se va părea că trebuie să o faci.

Horoscop 23 februarie.  Vărsător

Ziua este nefavorabilă pentru orice tranzacție financiară: în special nu se recomandă semnarea unor documente importante, de care depinde bunăstarea ta financiară – atât acum, cât și în viitor.

Horoscop 23 februarie.  Pești

Ar trebui să ai mereu grijă la ceea ce spui, dar astăzi – mai ales: orice cuvânt neglijent este plin de conflicte, „mulțumită” cărora va fi ușor să-ți faci un dușman serios, potrivit stiridiaspora.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: