Sari la conținut

Horoscop BANI 2023. Zodia care va întoarce banii cu lopata. Mihai Voropchievici: Vor achita o datorie mai veche

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii norocoase

Horoscop BANI 2023. Zodia care va întoarce banii cu lopata. Mihai Voropchievici: Vor achita o datorie mai veche.

Instabilitatea financiară nu se întâmplă doar la nivel mondial. Îi afectează și pe români, în aceeași măsură.

Previziunile astrale din punct de vedere financiar nu sunt din cele mai bine. Numerologul Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care vor fi copleșite cu datorii sau nativii care vor trebui să fie mai atenția ca niciodată la cheltuieli.

Horoscop BANI 2023: Berbec- Venituri în creștere

Cu Jupiter care va traversa casa banului, nativii Berbec vor avea parte de noroc pe plan financiar în 2023. Eforturile depuse de ei în ultima vreme vor fi răsplătite, iar veniturile lor vor fi în creștere. Li se recomandă să își deschidă un cont de economii.

Taur- Primele cinci luni, hotărâtoare

Nativii Taur au beneficul Jupiter în semnul lor. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici. primele cinci luni ale acestui an vor fi hotărâtoare pentru această zodie. Cei care vor avea curajul să pornească pe un nou drum în carieră vor atrage bani.

Gemeni- Atenție la cheltuieli

Gemenii vor trage tare în primele luni ale anului pentru a obţine o mărire de salariu. După 16 mai, se va simţi asta. Între 23 iulie şi 4 septembrie vor trebui să aibă mare grijă la negocieri. S-ar putea ca buzunarul să rămână gol, crede numerologul.

Horoscop BANI 2023: Rac- Amână achizițiile costisitoare

În 2023, Racii au șanse egale să dea lovitura pe plan financiar sau să facă o investiție ce i-ar putea ruina. Retrogradarea lui Venus din 23 iulie până în 4 septembrie se întâmplă în casa banilor. Următoarele 12 luni ar trebui să fie despre analiză și să amâne achizițiile costisitoare, rezumându-se la strictul necesar.

Leu- E timpul pentru educație financiară

Avându-l pe Saturn în casa a VIII-a, nativii Leu ar putea avea unele dificultăți în a obține fonduri de la anumite instituții. Astrele le recomandă să se ocupe de educaţie până în luna mai. Dacă vor face asta, vor începe să monetizeze noile cunoştinţe care sunt aducătoare de bani.

Fecioară- Să caute noi resurse

Până în mai nativii din această zodie trebuie să pregătească terenul pentru noi resurse. Este a doua zodie care e nevoită însă să se bazeze şi pe ceilalţi. Trebuie să investească prima data în educaţia lor financiară. Dacă nu vor face asta, tentaţia va fi spre călătorie şi banii se vor duce repede. Vara produce pierderi pentru Fecioară, așa că nativii din Fecioară trebuie să fie atenţi.

Horoscop BANI 2023: Balanță- Noroc la bani

Balanța va fi, în 2023, răsfățata zodiacului. Acești nativi vor întoarce banii cu lopata, spune numerologul. Anul acesta le va aduce ocazia de a achita o datorie mai veche. Tot în următoarele 12 luni ar putea lua un credit pentru o achiziție importantă.

Scorpion- Ghinion la bani

La polul opus îi găsim pe cei născuți în zodia Scorpion. Cu toate că vor avea ghinion în privința banilor, aceștia vor trăi o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme.

Săgetător- Cheltuieli neașteptate

Până pe 16 mai nu vor fi prea preocupaţi de finanţe. Vor apărea multe cheltuieli după această dată. Mai ales legate de chestiuni gospodăreşti sau imobiliare. Nativii din Săgetător vor începe să facă o multitudine de calcule. De asemenea, va trebui să aibă pregătită o anumită sumă de bani atât pentru ei, cât şi pentru familie.

Horoscop BANI 2023: Capricorn- Investiții bune

Nativii Capricorn vor face investiții bune în acest an. Cei care nu sunt într-o relație au șanse să își găsească un partener sau o parteneră.

Vărsător- Atenție la cheltuieli

Vărsătorul are tranzit pe casa a 2-a a banilor, unde va sta până în 2026. Au 4 ani de bani şi bani. Va fi susţinut de Jupiter care este axat în Taur. Trebuie să se gospodărească cu mai puţini bani şi să se gândească şi la pensie.”

Pești- Moderație la cheltuieli

Peștii au nevoie de limite. Să nu exagereze prea mult. S-ar putea să preia din responsabilităţile unei persoane din familie. Să aibă grijă la modul în care cheltuiesc banii. Este un an bun pentru bani, dar condiţionat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel