Sari la conținut

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Trei zodii puternic influențate de Mercur retrograd. Nu e bine deloc!

camelia patrascanu
Sursă foto: captură ecran AstroFantik
Horoscop Camelia Pătrășcanu: a doua jumătate din aprilie 2024, crucială pentru multe zodii

Renumitul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat predicțiile pentru luna aprilie, dominată de Eclipsa de Soare, dar și de Mercur retrograd. Va fi o lună specială, în care vor avea loc multe schimbări.

Descoperă ce au pregătit astrele pentru cei 12 nativi.

„E o perioadă interesantă, cu Mercur retrograd, plus că se formează conjuncția Marte-Neptun. Trebuie să fim mai atenți la sănătatea noastră, care nu depinde doar de medicamente, ci și de dispoziția noastră în fața bolii, în fața unor limitări.

Nu trebuie să ne repezim să acționăm sau să tragem concluzii, să ne jelim. Trebuie să înțelegem cauzele. Pe de altă parte, trebuie să înțelegem că facem parte din ceva mai mare numit viață.

Marte-Neptun ne învață că unele lucruri nu țin de noi, ci de viață, de Univers, de destin. Dacă avem smerenia ascultării treze, e foarte posibil ca viața să ne răspundă la atitudinea noastră, să ne ofere soluții. Fix când credem că e ceva imposibil, viața poate face dreptate pentru noi, cu condiția să renunțăm la toate emoțiile negative”, a explicat astrologul pentru Fantik în cadrul emisiunii AstroFanatik.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Berbec

Berbecii au mult calm și multă liniște. Poate că sunt nevoiți să fie mai calmi, căci își dau seama că nu pot susține o anumită acțiune. Au tot timpul din lume și e chiar recomandabil să nu dea un răspuns, să amâne.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Taur

Taurii au o conjuncție Marte-Neptun care îi invită la iertare, mai ales în relația cu prietenii sau persoanele care le-au făcut cândva niște belele. Trebuie să fie constructivi, să se gândească la celălalt, să nu îi înfunde mai tare pe ceilalți prin critici și respingere.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Gemeni

Gemenii au conjuncția legată de responsabilități, sarcini și relația cu autoritățile. Pot genera ecouri, efecte foarte supărătoare că nu vor să fie responsabili pentru ceva ce nu depinde 100% de ei. Nu vor să aibă sarcini dificile acum.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Rac

Racii au o oarecare zbatere de a ajunge undeva, dar nu pot ajunge. E distanță, poate și geografică între ei și alte persoane. Trebuie să treacă peste rușinea de a cere ajutorul sau nu au cui. E o situație stânjenitoare, rușinoasă, dar pe care nu o pot rezolva decât prin terți.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Leu

Pentru Lei, conjuncția și Mercur retrograd pot aduce incapacitatea de a sprijini pe cineva. Trebuie să renunțe la o atitudine pierzătoare, la o gândire toxică.

Poate doresc să sprijine pe cineva, dar nu sunt siguri că au sorți de izbândă. Menirea lor este să stimuleze, să încurajeze. Alți Lei pot avea parte de ajutor nesperat de la cineva la care nici nu s-au mai gândit.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Fecioare

Pentru Fecioare, conjuncția aduce blândețe, indiferent de spiritul lor critic. În comunicare și în atitudine, Marte-Neptun le spune să aibă blândețe. Ca o critică să fie acceptată, ea trebuie transmisă cu înțelepciune și blândețe. Un „NU” poate fi spus cu alt ton. Blândețea le va fi foarte apreciată.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Balanțe

Balanțele au puterea mai mare de renunțare. Își dau seama că s-au iluzionat așteptând de la alții să se schimbe. Cumva, conjuncția le ajută să renunțe la fantezii, la idealisme.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Scorpion

Scorpionii au o conjuncție cu multă blândețe în relația cu copiii și persoanele dragi, în general. Își permit chiar și să gafeze. Apoi, conjuncția îi face mai tactili. Își exprimă cu mai multă ușurință afecțiunea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Săgetător

Săgetătorii au o conjuncție care îi poate face mai miloși cu ai casei. Pot descoperi lucruri care nu funcționează în corpul lor sau în casă. E nevoie de niște intervenții, mai ales unde a existat delăsare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Capricorn

Capricornii au conjuncția cu mai multă grijă la comunicare. Unii sunt poate chiar tăcuți și se ascund sub plapumă. Nu trebuie să surprindă muțenia lor, căci pot înțelege și așa multe lucruri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii au conjuncția în zona banilor. Banii pot fi făcuți fără prea multe eforturi și e posibil asta dacă au o pasiune. Nu trebuie să abandoneze cărarea bătătorită și știută, în care pot fi originali și creativi, de ce nu?

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2024. Pești

Peștii au un Marte-Neptun cu referire la propria lor persoană. E o conjuncție aducătoare de putere. Își dau seama că puterea lor stă în intuiție, fler, sensibilitate, lucrurile pe care alții le consideră slabe sau impalpabile. Își dau seama că nu trebuie să își mai nege firea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel