marți, mai 30, 2023

Horoscop. Cât de păcătoasă este zodia ta? Astrologul spune ce nativ, din cele 12 semne zodiacale,  are cele mai întunecate gânduri. Te afli printre ele?

Conform astrologului, cele 12 semne au o latură pozitivă și una negativă, cel mai puțin păcătos semn este Racul, îi este frică de propria sa umbră. Iar la polul opus, adică cel mai păcătos, este nativul din zodia Săgetător.

Explicația astrologică: Semn care se naște iarna, are o minte mai rece și mai întunecată

Horoscop. Cât de păcătoasă este zodia ta? Astrolog: Cele 12 semne au o latură pozitivă și una negativă

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

„Dacă ne uităm exclusiv la nivelul de răutate al semnelor zodiacului, putem descoperi tendința fiecărei persoane de a comite păcate. Conform principiilor astrologiei, cele 12 semne au o latură pozitivă și una negativă și, așa cum este firesc la ființele umane, există momente în care sunt mai tentați de întuneric decât de lumină.

Cu toate acestea, nu toată lumea este ușor sedusă de partea lui întunecată. Sunt cei care acordă mai multă atenție vocii interioare și nu depășesc limitele. Site-ul YourTango.com a clasificat semnele zodiacului de la cele mai întunecate la cele mai puțin întunecate, un clasament care poate dezvălui tendința fiecăruia de a comite mai multe păcate”.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta?

Horoscop. Săgetător

Conform clasificării, Săgetătorul este zodia cu cele mai întunecate și perverse gânduri, așa că logic ar fi să spunem că este cel care tinde să comită cele mai multe păcate. Explicația astrologică este că, ca semn care se naște iarna, are o minte mai rece și mai întunecată.

Horoscop. Balanță

El ocupă locul al doilea pentru că își ascunde cea mai întunecată personalitate în public, dar în privat are cele mai rele gânduri. Potrivit informațiilor din clasament, această zodie este iubitoare de teroare și iubește frica.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Capricorn= personalitate „gotică”

Horoscop. Capricorn

Este catalogat ca un semn cu personalitate „gotică” deoarece tinde să-i placă lucrurile întunecate. În plus, simbolul său este o capră, un animal care este asociat cu Satana sau Lucifer, așa că are stereotipul de a fi un păcătos natural.

Horoscop. Taur

O dispoziție proastă este ceea ce îl plasează pe Taur în această poziție. Potrivit astrologiei, atunci când este prea iritat poate avea gânduri foarte întunecate, dintre care unele nu pot fi spuse cu voce tare.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Horoscop. Scorpion

Obsesia de a obține ceea ce își dorește este cea care provoacă gânduri păcătoase în Scorpion. Partea întunecată a acestui semn este asociată cu ego-ul și nevoia de succes, motiv pentru care este capabil să facă orice pentru a-și atinge scopul.

Horoscop. Fecioară

Întunericul Fecioarei provoacă un comportament autodistructiv. Este un semn cu abilități speciale de planificare și rezolvare, dar dacă îl vedem din partea negativă, nu știe când să se oprească.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Vărsător: Este unul dintre cei care judecă în tăcere. Personalitatea lui este pasiv-agresivă

Horoscop. Vărsător

Deoarece este de obicei competitiv și gelos, este unul dintre cei care judecă în tăcere. Personalitatea lui este pasiv-agresivă și, în timp ce îți arată partea sa cea mai bună, în interior va avea gânduri foarte întunecate despre tine.

Horoscop. Gemeni

Problema cu Gemenii este că uneori nu își pot controla temperamentul și se schimbă într-o clipă. Când este iritat, are adesea gânduri negre pe care nu le va împărtăși, dar le poate arăta cu fapte.

Horoscop. Pești

Visătorii Pești nu se gândesc de obicei cu gânduri păcătoase la oameni, de fapt, ei sunt cei mai empatici. Cu toate acestea, sunt pricepuți în manipularea emoțională și în a-i determina pe alții să-i facă dorința.

Horoscop. Berbec

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, Berbecul este unul dintre semnele cele mai puțin păcătoase. Fiind asociat cu războiul (planeta lui conducătoare este Marte) în natura sa știe că lumina trebuie să învingă împotriva întunericului, așa că, în ciuda faptului că este impulsiv și exploziv, nu depășește limitele, potrivit stiridiaspora.ro.

Horoscop. Leu

Îi place să fie în centrul atenției, așa că este obișnuit cu toate privirile pe el. Latura lui ușoară este cea care îi domină personalitatea, așa că nu este un păcătos consecvent.

Horoscop. Rac

Cel mai puțin păcătos semn este Racul. Îi este frică de propria sa umbră, așa că nu s-ar putea lăsa dus de partea lui mai întunecată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private