Sari la conținut

Horoscop chinezesc 2023: 3 zodii în care NU ar trebui să ai încredere

Anul Nou Chinezesc este pe cale să sosească, așa că cei mai pregătiți astrologi au început să-și dea previziunile despre ceea ce ne așteaptă în acest an.

În 2023, Iepurele de apă va fi animalul care va domni, așa că se așteaptă să fie o perioadă de pace, prosperitate, bunătate și cordialitate în general. Cu toate acestea, vor exista anumite semne de care ar trebui să fiți atenți. Aici vă spunem cine sunt.

În ce semne să nu ai încredere anul acesta?

Cal

Potrivit experților chinezi în astrologie, cei născuți în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 și 2014 corespund zodiei Calului, deci sunt ființe extrem de pozitive, entuziaste, aventuroase și mari iubitori. Cu toate acestea, tind să fie oarecum nerăbdători și să se plictisească ușor, așa că uneori egoismul le poate întuneca vederea.

Pentru aceasta, este mai bine să fii sincer și clar cu Caii, să stabilești limite sănătoase între ambele părți, astfel încât acestea să se simtă libere să călătorească prin lume, dar fără a depăși limitele loialității și fidelității.

Maimuța

Maimuțele sunt toți cei care s-au născut între 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 și 2004. Și sunt descriși ca oameni cărora le place să fie în centrul atenției, sunt extrem de extrovertiți, populari, galanti și pasionați.

Dar, din același motiv, ei nu au de obicei relații sentimentale atât de lungi sau monotone. Așadar, înainte de a începe o afacere sau o poveste de dragoste cu ei, va fi mai bine să stabilești liniile clare ale relației tale pentru a nu fi surprins pe viitor.

Dragon

În sfârșit, vorbim despre Dragoni, care s-au născut între 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 și 2012, întrucât se caracterizează prin a fi oameni puternici, carismatici și cu mare putere de magnetism.

Sunt lideri naturali și sunt mereu fideli scopurilor lor, motiv pentru care, în cuplu, au tendința de a-și lăsa relațiile pe plan secund, arătând mai multă loialitate față de convingerile lor decât față de relațiile lor.

Cu toate acestea, atunci când Dragonii întâlnesc pe cineva cu aceleași convingeri și ambiții, se pierd în dragoste, loialitate și admirație pentru ei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel