Sari la conținut

Horoscop chinezesc. Cele mai ghinionste 5 zodii din Anul Dragonului 2024

Anul dragonului
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

 Horoscop chinezesc. Va fi o schimbare majoră pentru unii nativi. În timp ce unele semne se vor bucura de noroc, altele vor trebui să înfrunte obstacole și provocări care le vor testa răbdarea și rezistența.

Vrei să știi dacă ești unul dintre cei nenorocoși și cum poți să-ți schimbi norocul? În acest articol, vom dezvălui cele cinci semne de animale care sunt cel mai probabil să aibă o perioadă dificilă în 2024 și vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să le faceți față.
Aceste semne zodiacale s-ar putea confrunta cu ghinion în Anul Dragonului de Lemn:

Horoscop chinezesc. Câine

Dacă ești Câine, s-ar putea să vrei să te pregătești pentru 2024. Potrivit astrologiei chineze, anul Dragonului nu este foarte favorabil pentru tine. De ce este asta? Ei bine, Dragonul și Câinele sunt considerate a fi semne incompatibile, deoarece au personalități și valori foarte diferite.

Dragonul este aventuros și îndrăzneț, în timp ce Câinele este loial și precaut. Dragonul este carismatic și dominant, în timp ce Câinele este umil și cooperant. Dragonul este optimist și încrezător, în timp ce Câinele este realist și vigilent. Aceste diferențe pot provoca ciocniri și neînțelegeri între ei, făcându-le greu să se înțeleagă.

Drept urmare, este posibil să întâmpinați unele obstacole și dificultăți în carieră, relații, sănătate și finanțe în 2024. Dar nu vă faceți griji, puteți profita la maximum de acest an dacă sunteți atent și harnic. Iată câteva sfaturi despre cum să supraviețuiești și să prosperi în 2024 ca câine.

Horoscop chinezesc. Dragon

Dacă te-ai născut în anul Dragonului, s-ar putea să te întrebi ce îți rezervă anul viitor. Ei bine, răspunsul nu este atât de simplu. Vezi tu, 2024 este anul Dragonului, ceea ce înseamnă că este și Ben Ming Nian sau anul tău zodiacal. Asta pare un lucru bun, nu? La urma urmei, cine nu ar vrea să-și împartă anul cu o creatură atât de puternică și maiestuoasă? Dar în cultura chineză, Ben Ming Nian nu este un motiv de sărbătoare, ci mai degrabă o sursă de potențiale probleme.

 Ghinion, nenorocire și accidente

Conform astrologiei chineze, fiecare an este guvernat de o zeitate numită Tai Sui  care supraveghează soarta și averea tuturor ființelor vii. Tai Sui se schimbă în fiecare an și este foarte sensibil de cei care îi împărtășesc semnul zodiacal. Deci, dacă ești o persoană Dragon, îl „ jignești” pe Tai Sui în 2024 , iar asta îți poate aduce ghinion, nenorocire și accidente. S-ar putea să vă confruntați cu conflicte cu familia, prietenii sau colegii, probleme de sănătate, pierderi financiare sau eșecuri în carieră. Pentru a evita aceste probleme, trebuie să luați câteva măsuri de precauție și remedii.

Una dintre cele mai comune și mai eficiente modalități de a-l liniști pe Tai Sui este să porți haine sau accesorii roșii, precum o eșarfă, o pălărie, o curea sau o brățară. Roșul este o culoare norocoasă în cultura chineză și poate alunga spiritele rele și energia negativă. De asemenea, puteți purta un pandantiv sau amuletă de jad cu semnul zodiacal, care vă poate proteja de rău și vă poate atrage noroc.

Pe lângă Dragon, încă 3 semne de animale de mai jos se pot confrunta și cu potențiale conflicte cu Tai Sui:

Bou

Anul Dragonului 2024 este un an provocator pentru cei născuți în anul Boului. Este un an al transformării, un an al ruperii vechilor tipare și al creării altora noi.

Te vei confrunta cu multe obstacole și dificultăți, mai ales dacă te-ai născut în 1973. Va trebui să faci față influenței lui Tai Sui, Marele Duce Jupiter, care se opune semnului tău anul acesta. Aceasta înseamnă că vei întâlni conflicte, eșecuri și stagnare în eforturile tale. Va trebui să fii răbdător, flexibil și adaptabil pentru a depăși aceste provocări, potrivit thechinesezodiac.org.

Horoscop chinezesc
Sursă foto: The Chinese Zodiac

Cu toate acestea, aceasta este, de asemenea, o mare oportunitate pentru tine de a crește și de a evolua. Va trebui să te examinezi profund și sincer și să vezi ce aspecte ale personalității, comportamentului și comunicării tale necesită îmbunătățiri. Va trebui să renunți la ego-ul tău și la nevoia ta de atenție și să te concentrezi asupra eului tău interior și a adevăratului tău scop. Va trebui să eliberați toată energia și influențele negative care vă rețin și să îmbrățișați schimbări pozitive care vă vor beneficia pe termen lung.

Acesta nu este un proces ușor, dar este unul necesar. Vă pregătiți pentru un viitor mai bun, un viitor care vă va aduce fericire și prosperitate în Anul Șarpelui 2025 . Aveți încredere în înțelepciunea universului și urmați îndrumările feng shui-ului pentru a vă armoniza mediul și energia. Amintiți-vă că fiecare provocare este o oportunitate de creștere, iar fiecare schimbare este o șansă de reînnoire.

Capra

Dragi Capre, 2024 este un an care vă cere să fiți înțelegător și tolerant cu ceilalți. S-ar putea să întâlnești mulți oameni care te fac inconfortabil sau te irită. Ei pot fi nervoși, falși sau agresivi și pot încerca să vă împiedice progresul. S-ar putea să ai chef să reacționezi impulsiv atunci când lucrurile nu merg așa cum ți se potrivesc, dar acest lucru se va întoarce împotriva ta.

În acest An al Dragonului de Lemn, trebuie să înveți să fii rațional și calm în orice situație. S-ar putea să simți că întregul univers este împotriva ta, dar acest lucru nu este adevărat. Acordă mai multă răbdare și atenție celor din jurul tău, pentru că nu ești singurul care se confruntă cu dificultăți.

Dacă poți realiza că lumea nu se învârte în jurul tău, vei putea depăși toate provocările pe care 2024 ți le rezervă!

 Tigrul

Dacă te-ai născut în Anul Tigrului , trebuie să te pregătești pentru provocările care te așteaptă în a doua jumătate a anului 2024! Ciocnirea cu Tai Sui va aduce o mulțime de probleme și obstacole în cariera și proiectele tale. Vei descoperi că unii oameni la care nu te așteptai vor acționa în moduri care sunt menite să te submineze.

După cum ați observat, intuiția dvs. este un atu extraordinar atunci când lucrurile devin grele. Încearcă să rămâi mai întemeiat, trăiește în prezent cât mai mult posibil anul acesta. Trecutul și viitorul nu vă sunt de ajutor. Ai mai multă încredere în puterea ta interioară. Nu face investiții financiare riscante, ci urmează una dintre principalele trăsături ale colegului Iepure: prudență . Nu ai încredere în nimeni până nu îți arată că nu are intenții rele și amână planurile tale de viitor.

Concluzie: Caprele ar trebui să cultive o atitudine mai tolerantă, Câinii ar trebui să fie atenți și precauți

Câinii ar trebui să fie atenți și precauți, deoarece au o ciocnire cu Dragonul, conducătorul anului. De asemenea, dragonii ar trebui să fie vigilenți, deoarece se pot confrunta cu unele obstacole în propriul an zodiacal. Boii au un an de schimbare și transformare, ceea ce le cere să fie răbdători și auto-reflexivi.

Caprele ar trebui să cultive o atitudine mai tolerantă și mai plină de compasiune, deoarece pot întâmpina unele conflicte sau neînțelegeri. Tigrii trebuie să fie puternici și rezistenți, deoarece se pot confrunta cu unele provocări sau eșecuri. Cu toate acestea, vreau să vă reamintesc și că fiecare zodie are potențialul de a crește și de a se îmbunătăți prin depășirea dificultăților. Anul Dragonului de Lemn este un an al reînnoirii și renașterii, care vă oferă șansa de a începe din nou și de a vă urmări obiectivele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel