joi, decembrie 8, 2022

În horoscopul chinezesc, luna noiembrie vine cu vești mai puțin plăcute pentru toți nativii. Un specialist în zodiacul chinezesc spune că penultima lună din acest an este foarte tumultoasă și plină de probleme. Previziuni complete.

Horoscop chinezesc NOIEMBRIE. Astrolog: “Șobolanul nu o duce bine, luna este tumultoasă”

Luna de mistreț se află sub energie metal in, iar specialistul Anca Dimancea a prezentat predispozițiile acestei luni.

Din păcate, veștile nu sunt îmbucurătoare pentru luna noiembrie. Dintre cele patru luni cu probleme, luna noiembrie se află printre ele. Marți, pe 25 octombrie, s-a intrat în luna Mistrețului. Așadar, potrivit specialistului, ne așteaptă o lună tumultoasă.

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Anca Dimancea, specialistă în zodiacul chinezesc, anunță că luna noiembrie este foarte tumultoasă și plină de probleme pentru aproximativ toate zodiile.

Invitată în emisiunea WOWZodiac, Anca Dimancea meționează că luna noiembrie este luna mistrețului și că aceasta aduce numai probleme și neînțelegeri. Tot aceasta spune că prezența valului negativ va fi aprofundat de Luna Solară.

Tigrul, singura zodie care în haită își distruge și omoară prietenul secret

Specialista declară că mistrețul este singura zodie care în haită își distruge și omoară prietenul secret, tigrul.

Anca Dimancea anunță și care sunt zilele pe care fiecare semn zodiacal trebuie să le evite. Mai multe detalii, aflați urmărind materialul integral.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

„Anul se manifestă prin două energii majore, doi tigrii și doi mistreți. Așa arată ceartul anului pentru zona noastră. Ce înseamnă acest lucru?”

În materialul video de mai jos vedeți ce ne așteaptă luna aceasta din punct de vedere astrologic.

Horoscop chinezesc joi, 3 noiembrie 2022

Șobolan
Nativii din zodia Șobolan vor simți joi că răbdarea și toleranța lor față de condițiile grele de la locul de muncă au ajuns la capătul puterilor și că este momentul să caute și altceva.

Te-ar mai interesa: Sindromul bărbatului scund este real, spun oamenii...

Sfatul astrologilor este să nu ezitați să cereți ajutorul cunoscuților, nu se știe niciodată de unde puteți primi un sprijin.

Bivol
O persoană apropiată s-ar putea să aibă mare nevoie de ajutorul vostru joia aceasta. Fiți atenți la nevoile celor dragi, ar putea avea nevoie de voi chiar dacă nu vor avea curajul să o spună!

Tigru
Nimeni și nimic nu îi va putea îndepărta joi pe Tigrii de la planurile lor îndrăznețe. Chiar dacă nimeni nu vă oferă nicio șansă de reușită, ambiția și perseverența vă vor ajuta să vă îndepliniți scopul.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Iepure
Iepurii vor trăi joi clipe mai puțin plăcute, iar asta din cauza unor persoane apropiate a căror atitudine îi va dezamăgi. Le-ați oferit sprijin moral și material atunci când aveau mare nevoie, iar acum, când le veți cere ajutorul, vă vor întoarce spatele.

Dragon
Ziua de joi se va dovedi a fi o zi a deciziilor dificile pentru nativii din zodia Dragon, a căror stare de anxietate îi poate împiedica să ia decizia corectă. Încercați să vă relaxați și luați-vă tot timpul necesar pentru a cântări bine opțiunile, vă sfătuiesc astrologii!

Te-ar mai interesa: Băutura cu care Sofia Vicoveanca își curăță gâtul ...

Șarpe
Previziunile astrale dezvăluite de horoscopul chinezesc pentru joi, 3 noiembrie 2022 aduc vești bune nativilor din zodia Șarpe. Aceștia vor primi un răspuns pozitiv la un proiect pe care l-au depus de ceva vreme și care va fi aprobat joi.

Cal
Ascultați-vă vocea interioară, ea vă va arăta calea către o zi de joi încununată de succes! Acesta este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Cal, care vor da lovitura în plan profesional.

Capră

Nativii din zodia Capră vor face joi eforturi uriașe pentru a-și îndeplini o promisiune făcută în urmă cu ceva vreme unei persoane importante din viața lor.

Chiar dacă nu vă va fi ușor, veți fi extrem de apreciați pentru gestul vostru.Nativii din zodia Maimuță se vor afla joi sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile. Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a dus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou.

Cocoș
Indiferent de ceea ce vor să vă facă să credeți cei din jur, să nu uitați nicio clipă cine sunteți și ce puteți să faceți! Acesta este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Cocoș, care vor purta joi discuții aprinse cu colegii de muncă sau cu cineva din anturajul lor.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuță se vor afla joi sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile. Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a dus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou.

Câine
Nativii Câine ai zodiacului chinezesc vor avea parte de o zi de joi liniștită, iar asta îi va ajuta să se concentreze aupra unor noi proiecte sau idei menite să le rotunjească veniturile financiare, potrivit Kanal D.

Mistreț
Ziua de joi, 3 noiembrie 2022 îi va aduce pe nativii din zodia Mistreț într-un impas emoțional, vor fi nevoiți să aleagă între ceea ce este corect și ceea ce le-ar putea aduce lor beneficii. Se va ivi o situație din care ați putea avea de câștigat, dar asta va presupune să vă încălcați anumite principii morale. Cântăriți bine decizia, să nu aveți remușcări apoi!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private