vineri, iunie 5, 2020

Ziua de miercuri vine cu mari surprize pentru fiecare nativ al zodiacului din punct de vedere financiar si la locul de munca. Este importnt sa nu va pierdeti cumpatul si rabdarea.

BERBEC – horoscopul zilei de marti 16 iulie

Emotiile Berbecii le tulbura echilibrul si pe cat incearca sa le stapaneasca mai bine, pe atat pare ca eforturile lor se intorc impotriva or. In loc sa incerce sa-si tempereze trairile, mai bine le lasa sa decurga firesc, mai bine se lasa dusi de val. Exprimarea sentimentelor, a nemultumirilor si acceptarea starii lor de fapt o sa ajute nativii din Berbec sa-si redobandeasca mai repede echilibrul pierdut pe moment.

Citește și:

TAUR – horoscopul zilei de marti 16 iulie

Unele persoane o sa puna presiune pe nativii din Taurii sa ia o decizie cat mai rapid, insa sentimentul de urgentare nu este propriu Taurii, ci celor din jurul lor. Nativii acestei zodii nu trebuie sa accepte sa fie impinsi de la spate. Taurii isi cunosc bine termenele limita, stiu cat pot si cat sunt dispusi sa traga efectiv, motiv pentru care ar trebuie sa dea uitarii unele sfaturi foarte drastice din jurul lor.

Citește și:

GEMENI – horoscopul zilei de marti 16 iulie

Gemenii isi vor privi viitorul cu detasare. Pare ca nu le va pasa in ce directie ii poarta vantul, atata timp cat, pentru ei, este un pas inainte si nu inapoi. Insa, opiniile si dorintele puternice al Gemenii ar putea sa fie proiectare asupra trecutului lor personal, trezindu-le nemultumiri si chiar regrete. Nativii acestei zodii trebuie sa invete sa-si recunoasca propriul tipar in actiuni si sa dea deoparte regretele caci nu ii ajuta cu absolut nimic. Insa, daca-si dau seama de slabiciunile care i-au determinat sa actiune “asa” si nu “altfel” vor putea, pe viitor, sa evite aceleasi greseli.

Citește și:

RAC – horoscopul zilei de marti 16 iulie

Luarea deciziilor la locul de munca sau in mediul educational nu le va fi la indemana Racii. Capacitatea lor profunda de intelegere ii face sa-si dea seama pe larg de consecintele deciziilor, motiv pentru care au numeroase ezitari si temeri. Insa, un lucru este cert. Situatia in care se afla nu mai sufera amanare. Degeaba taragneaza o problema. Aceasta nu va disparea. Doar actiuni ferme si asumate pot scoate Racii din impas.

LEU – horoscopul zilei de marti 16 iulie

Circumstante complicate in care se trezesc Leii le va devia cursul natural al zilei. Nativii acestei zodii vor resimti frustrare pe fondul senzatiei tot mai puternice ca toate straduintele lor nu au nicio finalitate si nici macar nu sunt observate de persoanele importante din jurul lor. Totusi, Varsatorii pot in continuare sa faca lucruri exceptionale atata timp cat nu-si irosesc energia luptand cu inevitabilul.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti 16 iulie

Desi Fecioarele isi vor efectua sarcinile, sunt constienti ca nu trebuie sa-si consume energia astazi, caci stiu ca ii asteapta o schimbare, o provocare in viitorul apropiat pentru care trebuie sa se pregateasca intens atat psihic, cat si fizic. Astfel ca nu le strica nici doua ore in plus de somn si nici doua ore de relaxare totala inainte zilelor solicitante care urmeaza.
Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri