sâmbătă, martie 6, 2021

Un val de incredere in fortele proprii cuprinde nativii mai multor zodii, insa multe persoane nu vor reusit sa faca acel prim pas pentru a merge inainte pe un drum nou.

 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 16 mai

 

Dorinta de aventura a Berbecilor o sa le ofere un avant puternic astazi, nativii acestei zodii fiind tentati sa ignore unele responsabilitati sau sarcini pe care le au de indeplinit. Desi se simt aproape invincibili, Berbecii nu ar trebui sa se mire daca cineva apropiat lor ii trage la raspundere pentru actiunile sau cuvintele lor facute sau rostite fara sa se gandeasca. Nativilor acestei zodii le este recomandat sa numere pana la zece inainte sa actioneze.

 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 16 mai

 

Taurii isi neglineaza propriile prioritati si se angajeaza in mai multe activitati decat pot duce, mai ales daca li se cere ajutorul. Altruismul lor o sa se intoarca impotriva lor, la finalul zilei, cand cineva foarte apropiat, din familie sau chiar persoana iubita, o sa le reproseze ca manifeste dezinteres fata de relatie.

 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 16 mai

 

Gemenii vor fi dispusi sa intinda o mana de ajutor unui cunoscut care si-a asumat un proiect pe care fie nu-l poate duce la capat, fie are nevoie de ajutorul specializat al nativului acestei zodii. Gemenii se vor simti flatati si bucurosi sa ajuta, dar increderea in fortele proprii care-i indeamna sa se implice in tot mai multe o sa le ofere si o palma peste ceafa. La un moment dat, Gemenii se vor trezi surmenati de toate sarcinile, cererile si responsabilitatile pe care le duc, unica lor dorinta pe moment fiind cateva zile de liniste si de detasare.

 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 16 mai

 

Din dorinta de a prelua controlul, Racii vor incerca sa se impuna si chiar sa paseasca in afara coconului lor de siguranta pe care, de regula, rareori il parasesc. Insa, nativii acestei zodii devin tot mai constienti ca nevoia lor de siguranta este ceea ce-i tine in loc, ceea ce-i impiedica, de fapt, sa evolueze.

 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 16 mai

 

Leii isi pot scoate tinuta de petrecere si se bucure de relaxare, chiar daca mai au unele treburi de terminat. Programul lor se elibereaza de lucrurile care “trebuie” facute, dar si-l vor umple repede cu ceea ce “vor” sa faca. Ziua se va termina, cel mai probabil, cu o petrecere de pomina care ar putea, insa, sa le dea dureri de cap a doua zi fie la propriu, din cauza alcoolul si/sau a oboselii acumulate, fie la figura, din cauza reprosurilor primite de la cei de acasa care au fost lasati deoparte.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 16 mai

 

Logica pentru care sunt recunoscute Fecioarele pare sa le fi parasit astazi. Cei din jurul lor, mai ales in mediul profesional, se bazeaza pe gandirea logica a Fecioarelor, dar de data asta nativii acestei zodii vor intampina dificultati sa se ridice la asteptarile celorlalti. Sansele sa poata oferi lamuriri la locul de munca sunt minime cu atat mai mult cu cat Fecioarele sunt, mai degraba, concentrate pe viata personala.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri