Sari la conținut

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care va avea parte de cumpene majore. Apar probleme mari!

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu vestește o perioadă ceva mai dificilă în ceea ce privește un semn. Există nativi care sfârșesc prin a fi nevoiți să efectueze modificări importante care sfârșesc prin a le face rău altora.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul complet al primei părți a lunii martie. Pentru data de 17 martie, se anunță provocări pentru câteva semne zodiacale în mai multe feluri.

Conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, Vărsătorii au parte de două planete ce vin cu niște energii nu tocmai plăcute pentru ei sau pentru ceilalți.

Vărsătorii sunt cei care îl au pe Pluto şi pe Marte

Cei născuți în acest semn zodiacal sunt obligați să facă schimbări. Asta înseamnă că pot să devină mai tari și să ajungă să facă rău oamenilor. În cazul în care sunt șefi, spre exemplu, aceștia pot face concedieri și nu numai.

Horoscop Cristina Demetrescu. „Vărsătorii sunt cei care îl au pe Pluto şi pe Marte. Nu știu dacă cineva și-ar dori aceste energii, care sunt şi grele, dar determină şi schimbări. Unii îi admiră, alții spun că sunt foarte duri. Dar dacă au funcţii de conducere, atunci trebuie să taie în carne vie”, spune Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu. Recomandare importantă pentru o zodie

În cazul nativilor din Pești, astrele aduc și vești interesante. Persoanele născute în acest semn zodiacal au posibilitatea să găsească o rezolvare la o problemă medicală.

Cu toate acestea, este esențial să se documenteze din surse sigure și să solicite sfatul unor specialiști. Astfel vor ști exact care este cea mai bună variantă pentru ei.

Peștii amână o intervenție chirurgicală

Horoscop Cristina Demetrescu. „Peștii amână o intervenție chirurgicală, s-ar putea să existe niște soluții pentru ei, mai puțin invazive. Poate amână din fler, nu vreau să dau sfaturi generalizate, doar să caute alte sfaturi, dar tot la specialist”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu, potrivit protv.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel