Sari la conținut

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia căreia i se schimbă viața radical după Eclipsă

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop

Cristina Demetrescu afirmă că o zodie trece printr-o transformare radicală în urma Eclipsei. Se întâmplă ceva în viețile acestor nativi, indiferent dacă vor sau nu.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul pe care îl are pentru săptămâna viitoare. Există vești bune, însă și câteva vești mai puțin plăcute pentru unele semne zodiacale.

Conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, Leii capătă curaj în luna aprilie. Nativii acestei zodii vor putea călători și vor putea avea parte și de surprize.

Există însă și Lei care traversează situații mai puțin plăcute. Treburile nu decurg așa cum își doresc sau este posibil să aibă nevoie de anumite acte, iar acest demers să fie întârziat.

„Pentru Leii, mai expansivi, mai curajoși, toate lucrurile se desfășoară la depărtare de ei. Cumva, pot veni vești din afara granițelor țării, pot pot avea întâlniri, pot călători, pot pleca, pot avea chiar inițiativa aceasta de a călători, de a pleca.

Pentru alții, însă, care sunt mai refractari, mai puțin expansivi, s-ar putea ca lucrurile să nu se desfășoare tocmai pe placul lor. Adică, cei care se află nu știu, poate în străinătate sau sunt plecați, nu ies anumite lucruri, nu ies anumite documente, ceva s-ar putea să nu fie bine acolo”, spune Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu. Transformări pentru o zodie

Nativii zodiei Fecioară vor fi cei care vor experimenta cele mai multe transformări în urma Eclipsei. Persoanele născute sub acest semn zodiacal ar trebui să fie pregătite pentru orice.

Se pot organiza din timp pentru ca anumite evenimente să nu mai fie atât de stresante pentru ei. Lucrurile neplăcute pot apărea în calea lor, însă vor găsi o cale de ieșire în cele din urmă.

„Pentru Fecioarele mai organizate și mai curajoase este o eclipsă a transformărilor majore. Chiar acolo se așează zodia Berbecului pentru Fecioară, pe Casa schimbărilor majore.

Pentru Cele care știu despre ceea ce vor să facă, să schimbe ceva în viața lor și sunt organizate și curajoase, această eclipsă este un factor declanșator al unor evenimente care îi pun pe direcția lor. Cei care nu sunt pregătiți pentru lucrul ăsta s-ar putea să fie luați, eu știu, pe neașteptate și să nu le pice foarte bine”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel