Sari la conținut

HOROSCOP cu Camelia Pătrăşcanu pentru luna IUNIE 2024. ZODIILE care strălucesc în prima lună a verii

Astrolog Camelia Pătrășcanu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Luna Neagră va fi în opoziție cu Neptun aproape pe tot parcursul lunii iunie 2024. Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat predicţiile pentru cele 12 zodii în prima lună a verii şi oferă explicații legate de fenomenul astrologic al lunii următoare.

Toate fricile pot ieși la suprafață, chiar dacă lucrurile par a fi bune. Opoziția se întâmplă pe axa Neptun-Pești, a grijilor și îngrijorărilor. Pe axa ordonării și a organizării, opoziția poate să scoată la suprafață tot felul de anxietăți legate de lucruri impalpabile.

Sunt ultimele grade pe care se află Neptun și Luna Neagră, care părăsește în iunie Fecioara, iar apoi se va instala în Balanță. Neptun e din 2013 în Pești, iar Luna Neagră de nouă luni în Fecioară. Există și un stres funcțional, productiv. Anxietățile pot reactiva niște vinovății mai vechi, regrete mai vechi și teama de a nu se repeta.

horoscop
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Mijlocul lunii iunie poate fi mai problematic, atunci când sentimentul de nesiguranță, de amibiguitate ne face să ne gândim asupra unor decizii. Remediul este credința: în viață, în Dumnezeu, dacă reușim să ne liniștim. Nu trebuie să ne grăbim, să fim disperați. De asemenea, somnul e un vehicul foarte bun, potrivit fanatik.ro.

Berbecii au opoziția cu activare a unor situații juridice. E vorba de acte neclare sau drumul actelor. Așteaptă răspunsuri de la anumite birouri și asta îi poate tulbura foarte tare. Pot găsi un drum închis. Să fie atenți și la felul în care circulă pe șosea.

Taurii au opoziția dintre Luna Neagră și Neptun cu accent pe bani. Poate exista o capcană, investesc în ceva cu marketing bun, dar care nu poate fi real. Suma nu e mare, dar problema e că s-au lăsat păcăliți cumva. Au șansa să învețe operațiuni noi.

Gemenii au probleme legate de imagine

Gemenii pot avea tensiuni legate de imaginea lor publică. Se pune în discuție cum își exercită puterea, autoritatea, atât la muncă, dar și acasă. Nu-și calcă pe conștiință, mai ales acum că a intrat Jupiter în semnul lor.

Racii au opoziția dintre Neptun și Luna Neagră cu emoții legate de dreptate și adevăr. Nu le place postura în care sunt chestionați pentru convingerile lor, dar profita pentru poziția lor pentru a-și pune sub semnul întrebării unele crezuri. La mijlocul lunii să fie atenți la drumuri. Pot vizita o persoană pe care o pot salva, în urma unui telefon primit în ultima clipă.

Leii vor să investească în ceva, dar nu știu dacă viitorul le va aduce bani. E un risc financiar. Li se propune ceva, dar nu ai convingerea că va fi bine așa cum li se promite. Se hazardează mergând pe mâna altcuiva, însă preferă, în final, să piardă pe ideile lor.

Fecioarele au Luna Neagră opozantă cu Neptun plină de emoții. Pot trece printr-o situație prin care au mai trecut, dar au avut trac, au avut emoții, teamă, au făcut un pas înapoi. Acum, având altă pregătire, altă vârstă, îndrăznesc, ies la confruntare, se apucă de niște proiecte. Au de trecut testul încrederii în propriile forțe. Trebuie să dovedească potențialul lor care nu a fost dovedit până acum, acela hristic, divin.

Balanțele se preocupă de sănătate

Pentru Balanțe, opoziția poate să dea îngrijorări cu privire la sănătate. Au mai multe piste de urmat și, mai ales la mijocul lunii, multă lume le dă sfaturi. Dacă vor consulta mulți specialiști, informațiile se pot bate cap în cap.

Scorpionii au opoziția în zona muncii. Vorbim de o muncă încâlcită, întârziată. De data asta, trebuie să fie mult mai înțelepți, mai harnici. Săgetătorii au excesele vizate de opoziția dintre Luna Neagră și Neptun. Lucrurile care le plac nu sunt întotdeauna sănătoase. Poate fi dificil să aibă autocontrol. Sunt lipicioși și fermecători în acest moment. Ei trebuie să dea măsură lucrurilor, pentru că se pot pune într-o lumină care nu îi avantajează.

Capricornii au opoziția orientată spre casă și cămin

Aceşti nativi vor avea parte de multe discuții şi sesizează că se schimbă niște lucruri în jurul lor. Pot să își dea seama că între ei și cei din jurul lor e o prăpastie ideologică.

Vărsătorii au emoții din cauza banilor. Vor să câștige bani, dar numai din ce fac ei ca vocație, ca urmare a unui lucru făcut din suflet, din inimă. Au îngrijorarea că poate nu sunt pe placul unor persoane greu de mulțumit.

Peștii sunt vizați direct de opoziția Neptun-Luna Neagră. Da, oamenii îi judecă și nu putem pune lacăt gurii slobode a oamenilor. Ce au ei de făcut e dificil, căci o vorbă rea, spusă, îi poate dărâma. Ei știu bine cum reacționează la tot felul de vorbe, iar soluția e să nu mulțumească pe toată lumea, ci să își urmeze intuiția, dar să fie totul cu măsură.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel