duminică, august 14, 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, a explicat ce se întâplă cu zodiile în perioada în care Luna Nouă se află în zodia Rac care se petrece în casa a unsprezecea, în 29 iunie.

Horoscop cu Daniela Simulescu: Atenție la această săptămână. Nu e momentul să riscați

Daniela Simulescu, a spus, pentru nativii Fecioară că ar trebui să se gândească ”ce au realizat pe plan profesional în ultimul timp, să zicem în ultima jumătate de an.”

”Gândiți-vă în ultima jumătate de an care a fost progresul vostru din punct de vedere profesional. Dacă simțiți că nu a fost niciun progres, poate că e cazul ca din 30 iunie să abordați altfel situația, să îmbunătățiți ceva la voi, în primul rând, nu la alții” a mai spus astrologul pentru nativii Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie 2022.

Te-ar mai interesa: Florin Salam NU a murit. Mesajul artistului pentru...

”Cu cât vă îmbunătățiți mai bine pe voi începând cu această lună nouă din 29 iunie, cu atât vă vor merge lucrurile mult mai bine” a mai spus astrologul.

În același timp, Marte va ieși din Berbec din casa a opta, printr-un careu cu Pluto, ceea ce aduce cheltuieli și mici riscuri.

Careul dintre Mercur și Neptun

”Nu este săptămâna în care să vă implicați în ce ține de risc extrem, de adrenalină, de lucruri pe care nu le puteți controla. Nu vă lăsați purtați de o manie, chiar dacă aveați impresia despre voi că sunteți mai curajoși. Careul dintre Mercur și Neptun de la sfârșitul săptămânii nu-mi place pentru voi deloc” a mai spus astrologul.

Te-ar mai interesa: Soția lui Salam, mesaj misterios: România ar trebu...

”Luna iulie dă tonul pentru restul anului 2022” spune astrologul, conform Astrosens.ro.

”Intrarea lui Marte în Taur vrea să ne arate ce este practic și concret în viața noastră, iar Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie vrea să scoată în evidență dacă am evoluat sau nu din ianuarie până acum.

Marte se apropie de Uranus și Nodul Nord și de careul cu Saturn. Deci vom trece prin multe îngrijorări din punct de vedere financiar.

Te-ar mai interesa: Dietă Cornelia Rednic. A slăbit 33 de kilograme în...

Astrele ne invită să ne și distrăm, dar să ne și asigurăm că avem o rezervă. Cu Mercur și Venus în tranzit în semnul Racului, vom căuta siguranța, liniștea și armonia în orice.

Jupiter va retrograda începând cu data de 28 iulie și va readuce în fața noastră toate inițiativele începute după 11 mai. Sau te vei trezi că ai lăsat viața să treacă fără tine și că este cazul să nu mai aștepți să pice nimic din cer, ci să te apuci de treabă. De asemenea, îți vei da seama unde ai avut încredere oarbă și zero dovezi concrete.” conform sursei citate.

Te-ar mai interesa: Durere de spate sau de rinichi? AȘA faci diferența...

Previziunile pentru cei născuți în semnul zodiacal sau cu ascendent în respectiva zodie, pentru iulie 2022:

Horoscop. LEU

Trebuie să îți regăsești resursele interioare, să ai grijă de sănătatea ta emoțională, de energia ta. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în acelați timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine. Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți.

Te-ar mai interesa: Previziuni rune 15-21 august. Voropchievici: Vine ...

Horoscop. Daniela Simulescu: Sentimente neplăcute

Prima parte a lunii nu îți priește, Soarele este în casa a 12-a, unde vor intra și Venus și Mercur. Așadar, va fi ceva retragere, vor fi sentimente neplăcute. Dar după 22 iulie. Marte va intra în casa a 10-a, a carierei, a rolului tău în societate, a statutului tău, a legăturii cu autoritatea. Marte se va întâlni cu Uranus, cu Nodul Nord, așa că s-ar putea să te enervezi pe șefi, iar șefii să se enerveze pe tine, deci să ai cam multă tensiune la serviciu.

Horoscop. FECIOARĂ

În prima parte a lunii, energia ta se duce către ceilalți. Vei fi foarte axat pe oamenii din jurul tău. Te vei pierde între aceștia, prieteni, colegi, rude. Îți vei împărți timpul între familie și prieteni și te vei concentra pe cum îi poți ajuta, pe ceea ce se întâmplă în viața lor.

Aceasta va fi tendința ta, cel puțin în prima parte a lunii iulie, iar spre finalul acesteia, când Mercur intră în Leu s-ar putea să ai un șoc. S-ar putea să îți dai seama că ți-ai rispit energia mergând cu toți și la întâlniri și la botezuri și la nunți și la mare și în vacanță și că ai uitat de ce îți doreai să faci cu adevărat pentru tine.

Prioritizează măcar în a doua parte a lunii. Gândește-te ce anume îți dorești, cum ai putea să evoluezi, care sunt aspectele cu adevărat importante pentru tine. Marte în Taur îți poate aduce niște călătorii diferite de cele din prima parte a lunii de care am vorbit, care chiar sunt recomandate pentru tine și evoluția ta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private