Sari la conținut

Horoscop cu Neti Sandu: Surprize, vești mult așteptate…

Horoscop special
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
previziuni astrale pentru zodii

Horoscop cu Neti Sandu: Surprize, vești mult așteptate…  O zi bună pentru nativi astăzi, 28 iulie. Iată ce spune cunoscuta Neti Sandu despre zodii astăzi:

Ei bine, luna nouă vine cu surprize. Sunt lucruri, oameni, vești, confirmări, pe care le așteptăm cu ardoare și care or să apară negreșit. Să avem atitudinea potrivită.

Vibrația zilei este 1 și este tocmai bună pentru noi începuturi. De succes, așadar, spune Neti Sandu.

Horoscop 28 iulie 2022 – LEU

Sunt chestiuni importante de rezolvat și o să dați zor să vă eliberați de toate greutățile, să dați drumul proiectelor noi, că aveți unele pe țeavă.

O veste bună, o confirmare, dorințele se împlinesc și depind de voi să prindă viață. Noutăți, care să vă dea un alt chef de viață și să vă dați voie să fiți și voi fericiți, în sfârșit!

Horoscop 28 iulie 2022 – FECIOARĂFecioara Pixabay

V-ați propus niște mișcări financiare și trebuie văzut cum vă înțelegeți cu banca, dar și cu cei care vă datorează bani, ca să țineți finanțele sub control.

E o intenție de călătorie care se poate și finaliza dacă veți fi gata la timp cu toate pregătirile.

E de plecat pe undeva, dar să vă luați toate măsurile de siguranță, să călătoriți fără peripeții. Banii și actele să le păziți.

Horoscop 28 iulie 2022- BALANȚĂ

La voi relația partenerială promite să capete stabilitate și să vă așezați la casa voastră, dacă nu v-ați căsătorit până acum. Și să aveți copii.

Vi se propune un job, de nerefuzat și e posibil să vă dați acceptul – dar vă mai gândiți câteva zile.Poate abia acum se produce chimia cu ființă pe care ați cunoscut-o și o să vă îndrăgostiți – lulea!

Horoscop 28 iulie 2022 – SCORPION

E de lucru, nu glumă, la serviciu și o să depuneți un efort care va fi dublat de satisfacții profesionale și financiare. De sănătate trebuie să vă îngrijiți mai mult, în perioada asta.

E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos, sufletește și să vreți să fiți împreună.O să vă răfuiți puțin cu cineva care vă cam trage la răspundere, dar s-ar putea să fie chiar el de vină.

Horoscop 28 iulie 2022 – SĂGETĂTOR

O să primiți o invitație prin țară sau pe afară și, în general, nu refuzați așa ceva.Vi se oferă șansa de a mai face un pas în carieră și o să vă luați avânt, n-o să ratați o asemenea ocazie.

Capricorn PixabayHoroscop 28 iulie 2022 – CAPRICORN

O să achitați niște datorii obligatorii către bancă sau or fi taxe, impozite, care nu mai suportă amânare și o să vă orientați spre alte obiective, îndrăznețe, de anvergură.

Vă parvine un răspuns de la vreo clinică medicală și e posibil să aveți de urmat un tratament, dar nu obligatoriu. Vă luptați cu niște taxe și impozite, or fi niște restanțe, dar o să le dați voi de capăt.

Vă mai intră bani.

Horoscop 28 iulie 2022 – VĂRSĂTOR

Vi se fac oferte de lucru, pot fi și în particular și să aveți de unde să alegeți, că sunteți bine cotați și vă e recunoscută valoarea. Depinde de voi să alegeți ce vă place.

O vizită neașteptată și o invitație de plecat în vacanță pe undeva și pare să fie atrăgătoare oferta.Se poate să vă faceți cunoscute opiniile în public și să dați de oameni care să adere la ideile voastre și să deveniți o voce.

Horoscop 28 iulie 2022 – PEȘTI

Se poate să primiți un bonus de la serviciu și să vi se propună și un extra job, care să fie o completare la buget, să fie și la voi un confort financiar.

Poate va trebui să dați o mână de ajutor familiei, să pregătiți un eveniment la sfârșit de săptămână, sau or fi treburi gospodărești.

O să primiți un răspuns de la șefi. Veți fi anunțați că vă va fi rezolvată cererea financiară, dar cu unele mici ajustări.

Horoscop 28 iulie 2022 – BERBEC

O veste îmbucurătoare de la cineva de care vă e dor și poate plănuiți o întâlnire, câteva zile de vacanță, ca să vă mai spălați gândurile. Se poate să vă duceți pentru câteva zile în plimbare pe undeva, poate la o petrecere la care sunteți invitați de onoare – o fi un botez.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care nu v-a uitat și vrea să recupereze timpul pierdut. O să fie bine.

Horoscop 28 iulie 2022 – TAUR

E o energie cu care puteți muta munții din loc! E de fructificat momentul! Dați drumul inițiativelor și duceți-le până la capăt, succesul e aproape.

Vi se oferă șansă de a lua la preț convenabil ceva pentru casă, ori în rate.O să luați o decizie legată de casă și poate o schimbați, o vindeți, vă luați alta sau o renovați.

Horoscop 28 iulie 2022 – GEMENI

Sunt acte de semnat, poate bateți palma pentru un contract sau vă înscrieți la o școală, ori plătiți taxele pentru grădiniță, ceva e de plătit neapărat, urgent.

Poate vă duceți la întâlnire de grup, sărbătoriți ceva, poate fi o aniversare, o cununie civilă. Vă parvine un act important și o să vă puteți dezvolta afacerile, să lucrați în paralel, să aveți colaborări.

Horoscop 28 iulie 2022 – RAC

Vin de undeva niște bani, poate de la serviciu, din colaborări, ore suplimentare, e o rotunjire de buget și o să vă bucurați de o garanție financiară, să profitați de câteva zile de concediu.

Vi se propune un parteneriat de afaceri și, deși păreți deschiși unei astfel de oferte, o să fiți precauți și-o să mai așteptați.
Vin și bani, aveți cheltuieli, una peste alta vă descurcați și puteți pleca și în vacanță sau o mini vacanță, în weekend, noteaza stirileprotv.ro.
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.