Sari la conținut

Horoscop dragoste. Astrologul avertizează: V-aș recomanda să aveți grijă

Horoscop dragoste. Daniela Simulescu, astrolog, vine cu câteva recomandări pe plan amoros, de care este indicat să țineți cont. 

„Băieți, dacă aveți o relație cu o tipă care are în astrograma natală Luna/Venus/Nodul Sud în Berbec, Mercur și Marte în Capricorn(alde Shakira) și vreți să călcați strâmb, v-aș recomanda să aveți grijă cum o faceți. Că pe urmă scrie un cântec și vă face de cacao la toată planeta.

Dragile mele, dacă dați peste un tip cu o conjuncție Venus-Uranus în Săgetător și una Luna-Marte în Berbec – și în casa a 5-a pe deasupra (alde Pique), aș fi mai atentă.

Nu prea vă puteți baza pe asemenea exemplar. Versul ala care zice că “trebuie niște fitness și pentru creier” este cât se poate de adevărat.

Ca să vedeți încă o dată cât de mult contează zodia într-o compatibilitate (n.r. – râde). Adică deloc! De fapt, ce voiam să vă spun este că Mercur și-a oprit astăzi retrogradarea. Și cum și Marte este și el în mers direct, este momentul să treceți la treabă cu aplomb! Și să facturați așa cum face Shakira!”, a scris Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News.

intim

3 zodii toxice din horoscop

A fi toxic într-o relație se referă de acele persoane care par a fi concentrate pe contaminarea unei relații cu energii negative, sau chiar după despărțire, asta pentru că implică comportamente care modifică și chiar ruinează legătura care a existat în cuplu.

Potrivit astrelor, sunt trei semne ale zodiacului care se deosebesc de celelalte, deoarece încheierea unei relații este de obicei un proces care expune unele comportamente și personalități negative, combinație care are ca rezultat o despărțire neplăcută.

3 zodii toxice din horoscop. Care sunt cele mai toxice semne zodiacale în momentul despărțirii?

Taurul

Acestă zodie se caracterizează prin faptul că sunt extrem de neîncrezători, ceea ce îi face să simtă că partenerul lor le ascunde constant ceva, de asemenea, simt că cealaltă persoană caută să-i facă rău, declanșând o despărțire instabilă în care criza va fi o constantă în această perioadă.

Fecioara

Atunci când persoanele născute sub acest semn zodiacal încheie o relație, se confruntă cu o situație adversă. Partenerul lor să devină o altă persoană complet necunoscută, ceea ce poate face ca orice conversație să devină o discuție intensă care poate dura ani de zile.

Rac

Una dintre principalele trăsături ale Racului este nevoia de a se refugia. Astfel, în momentul despărțirii poate fi tentat să caute o persoană care să-l facă să uite de fostul partener, indiferent de momentul despărțirii, doar pentru a se simți protejat.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: