Sari la conținut

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Astrolog Daniela Simulescu: NU te lăsa influențat

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
recomandările astrologului

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Astrologul Daniela Simulescu explică de ce o zodie NU trebuie să se lase influențată de unele persoane. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

„Luna se află în Scorpion pe durata întregii zile. Mercur și-a început ieri tranzitul în semnul Vărsătorului. Vom observa noi tendințe de comunicare, o nevoie crescută de socializare și apariția unor alte subiecte. Mercur va fi sprijinit de către Marte, Jupiter și Saturn până pe 3 martie. Deci avem timp suficient pentru a ne schimba unele percepții”, potrivit Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Berbec

O parte din tine vrea să stea ascunsă, cealaltă vrea să interacționeze cu cât mai mulți oameni. Va fi greu să le împaci pe ambele.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Taur

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Astrolog Daniela Simulescu: NU te lăsa influențat

Partenerul se schimbă de la o oră la alta. Și vei obosi încercând să îi ghicești comportamentul în anumite faze.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Gemeni

Te bucuri de o doză suplimentară de claritate, dar și de energia oferită de Marte. Ar fi bine să nu le lași să se irosească.

Daniela Simulescu: Banii sunt făcuți să circule

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Rac

Banii sunt făcuți să circule, atât pentru cele necesare, dar și pentru lucrurile sau evenimentele care ne aduc plăcere. De asta trebuie să te ocupi.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Leu

Statul acasă îți face și bine, dar îți și dăunează. Familia te înalță, dar te și coboară. Trebuie să fii cât se poate de diplomat cu aceia dragi.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Fecioară

Îți vei petrece mult timp gândind și planificând treburile gospodărești. Și când va fi vorba de acțiune, vor apărea alte sarcini.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Balanță

Oboseala își spune cuvântul dacă nu faci ceva în acest sens. Gândește-te că nu avem două vieți, deci trebuie să ai grijă de tine.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Scorpion

Cu Luna în semnul tău, vei trece da la o extremă la alta. Discuțiile cu apropiații te scot din sărite. Nu pricep nimic din ce le zici.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Săgetător

Te dai peste cap pentru absolut orice activitate. Da, chiar dacă nu îți este atribuită. Încearcă să nu preiei responsabiltățile altora.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Capricorn

Gândește, socotește și abia pe urmă cheltuiește! Încearcă să nu te lași influențat de către cei dragi când mergi la cumpărături.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Vărsător

Te bucuri de orice fărâmă de atenție primită din exterior. Dar adevărul este că ai nevoie mai mult de propria prezență.

Horoscop, duminică, 12 februarie 2023. Pești

Ai tendința de a te judeca prea dur. Încearcă să fii mai bland cu tine. Și să te ocupi doar de activitățile necesare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.