Sari la conținut

Horoscop iunie 2022. Notează în calendar ziua de 14

the girl is happy summer sun

Din punct de vedere astrologic, luna iunie vine cu schimbări pentru unele semne zodiacle. Saturn va călca pe urmele acestei planete, retrogradând o zi mai târziu pe Vărsător, dar nu aveți de ce să vă faceți griji. Previziuni astrologige complete pentru luna iunie.

Horoscop iunie 2022. Notează în calendar ziua de 14

Sezonul Taurului a făcut loc sezonului Gemeni și caracteristicilor acestui semn, condus de planeta personală și mentală Mercur. Aceste energii sunt cunoscute ca o abilitate superioară de a comunica cu ceilalți, de a relaționa social și de a convinge pe oricine de ceea ce îți dorești. Pot fi și schimbări constante de dispoziție, foarte puțin angajament și ceva minciună.

În ceea ce privește mișcările astrale care vor marca luna iunie va începe, pe 3, cu încheierea celui de-al doilea Mercur retrograd din 2022. Bravo! Saturn va călca pe urmele acestei planete, retrogradând o zi mai târziu pe Vărsător, dar vă asigurăm că nu aveți de ce să vă faceți griji. Pe 14 iunie va fi o Lună plină în Săgetător care îți va umple mintea cu gânduri pozitive, în timp ce pe 29 iunie, luna va fi în cea mai întunecată fază peste Rac pentru ca societatea să devină puțin mai empatică. Desigur, a șasea lună a anului nu va fi cea mai potrivită pentru a te angaja în dragoste, mai ales din data de 23, când Venus călătorește în Gemeni. Pregătește-te, „sezonul” Racului începe pe 21”.

 Horoscop iunie 2022. BERBEC

Veți avea o zi norocoasă în cursul lunii iunie și aceasta va fi pe 29. După cum bine știți, acesta este semnul pozitivității și, împreună cu dorința voastră de a cuceri lumea, nu vă așteptați la nimic mai mult decât: să ieșiți în stradă și toată lumea să vă privească, să aveți o legătură cu cel puțin trei oameni și să simțiți cum vibrați cu ceilalți la aceeași frecvență.

TAUR

Vibrațiile sezonului Gemeni nu se potrivesc cu simțul tău de responsabilitate. Nici să nu te gândești să faci afaceri cu colegii tăi sau să plănuiești o călătorie cu prietenii tăi, pentru că vei rămâne singur cu toată situația. Așteptați sosirea Racului.

Horoscop iunie 2022. GEMENI

Un sezon plin de relații intime te așteaptă din 23 iunie, cu Venus intrând în zodia ta și Marte încă în Taur, dar numai dacă te concentrezi pe acele zodii cu care ai o conectare totală. Acestea sunt Fecioară sau orice element natural al pământului, împreună cu altele la fel de intense precum Scorpionul sau Berbecul. Desigur, nu-i promite nimic pentru că aceste întâlniri vor fi doar ocazionale.

RAC

Pe 29 iunie, bolta cerească are o lună nouă pregătită peste semnul tău de care vor beneficia toate constelațiile, cu excepția ta. În altele, va provoca un sentiment de empatie față de societate, dar în cazul tău, vei simți că problemele lumii întregi te depășesc.

Horoscop. LEU

Profită foarte bine de sezonul Gemeni, chiar dacă scoți latura ta cea mai fantomatică și falsă, pentru că odată cu începerea „sezonului” Racului pe 21 iunie vei simți că încet-încet dispari. Va fi o chestiune de câteva săptămâni, dar energia ta nu va fi la nivelul ei obișnuit. În plus, vei simți că lucrurile te afectează mai mult decât este necesar și că emoțiile tale vor fi la suprafață. Învață din această etapă.

FECIOARĂ

Saturn retrogradând peste Vărsător toată luna îți oferă posibilitatea de a stabili niște limite în ceea ce privește persoana sau atitudinile care te-au deranjat o perioadă. De exemplu, la serviciu: nu trăiești pentru a fi în fața unui computer și șefii tăi trebuie să înțeleagă. Sau cu familia partenerului tău: este grozav să-i ai acasă, dar vei dori și să petreci timp singur cu partenerul tău. Apreciază-i, dar pune limite.

Horoscop iunie 2022. BALANȚĂ

Personalitatea ta discutabilă va fi afectată pe 23 iunie, când Marte vizitează Gemeni. Constelația guvernantă a lunii a șasea este cunoscută pentru că se răzgândește, iar cei care vor suferi din cauza acestei indecizii constante vor fi prietenii tăi. Încercați să nu le schimbați prea mult planurile.

SCORPION

Noi prietenii vor veni în viața ta la sfârșitul lunii iunie, cu Luna nouă în Rac. Desigur, va fi ceva la care nu te așteptai, dar a ajuta pe cineva îți va aduce consecințe minunate. Folosește-ți intensitatea înnăscută pentru a te revărsa în alții, ei îți vor mulțumi și te vei simți foarte iubit.

Horoscop iunie 2022. SĂGETĂTOR

Notează foarte bine ziua de 14 iunie în calendar pentru că va fi cea mai bună zi din 2022. Fără a exagera! Luna va fi la cea mai deplină splendoare și energie, crescându-ți nivelul de pozitivitate și noroc. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a profita de ea este să te înconjori de cei mai apropiați oameni și să faci un plan care ți se potrivește.

CAPRICORN

Luna iunie vă va aduce o mulțime de sarcini în așteptare. Veți simți că se adaugă lucruri pe listă, dar timp nu veți avea să le faceți. Respirați și tăiați o sarcină după alta, pentru că situația nu se va schimba până când Soarele va ajunge la Rac pe 21 iunie. Acolo poți respira.

Horoscop iunie 2022. VARSATOR

Faptul ca Mercur se întoarce în Gemeni, odată ce retrogradarea lui s-a terminat nu va aduce decât să vă avantajeze astfel încât nu trebuie să dați explicații la începutul verii. Nimănui nu îi va păsa ce vei face sau cu cine. Discreție absolut rezistentă la bârfă. Data? Începând cu 13 iunie.

PEȘTI

Săgetătorii și voi aveți un lucru în comun: te îndrăgostești de îndată ce vezi un „steag roșu”. Poate asta vi se va întâmpla când Luna va fi plină peste semnul centaurului, pe 14 iunie. Dintr-o dată te vei uita la acea persoană cu care împărtășești o legătură și vei realiza că nu este pentru tine. Nu-i rău, atâta timp cât rupeți relația cu blândețe și onestitate, potrivit stiridiaspora.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel